Amin inşallah 11 tane olgunlaşmış yumurtaları ayırdılar bi kaç gün sonra sonuç gelir artık hayırlısıHayırlısıyla yumurtalarını toplayıp güzel embriyolarının haberini alırsın canım inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah 11 tane olgunlaşmış yumurtaları ayırdılar bi kaç gün sonra sonuç gelir artık hayırlısıHayırlısıyla yumurtalarını toplayıp güzel embriyolarının haberini alırsın canım inşallah![]()
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için herşey yolunda gider bayrama bebişlerimizle girerizHayırlı olsun canım umarım her şey yolunda giderneden kıbrısı tercih ettiniz onu merak ettim
sevindim canım inşallah bebeşinizle dönersiniz oradan hem tatil hem bebiş ne güzelÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz için herşey yolunda gider bayrama bebişlerimizle girerizkıbrısı tercih etmem çok araştırdım yani başarı oranı yüksek bir yer birde türkiyede çift embriyı transferi olmuyır yaşım da genç diye (25) ve doktorum da bana çift embriyo önerdi bende istiuorum zaten onun. İçin kıbrısı tercih ettik biraz da tatil yapmak istedik stresimiz atalım dedik
ama yani gidenlerin çoğu en fazla ikinci denemede anne oluyor yine takdir ALLAH’IN hayırlısı bakalım
Ben erken evlendim maalsef ve hiç korunmadım doğal yoldan hiç gebelik olmadı bende ne kimyasal ne düşük onun için doktorum çift embriyo tavsiye etti hani biri tutmazsa diğeri tutar diye çift embriyoda şans %10 daha artıyormuş yine bazen olmayınca da olmuyor tamamen kısmet bakalım bir yandan da heyecanlıyım laboratuvar ortamında olsa dahi yine de bebişim olacak diye heyecanlıyım farklı bir duygu umarım yerleşir de tutunur da bana hepimizin bebişleri tutunur ben baya uzun yazdımsevindim canım inşallah bebeşinizle dönersiniz oradan hem tatil hem bebiş ne güzelneden çift embriyo önerdi doktor yaşınız gençmiş
ben 32 yaşındayım tek transfer olucam inşallah
Hayırlısı kuzum güzel haberlerini bekliyorumBen erken evlendim maalsef ve hiç korunmadım doğal yoldan hiç gebelik olmadı bende ne kimyasal ne düşük onun için doktorum çift embriyo tavsiye etti hani biri tutmazsa diğeri tutar diye çift embriyoda şans %10 daha artıyormuş yine bazen olmayınca da olmuyor tamamen kısmet bakalım bir yandan da heyecanlıyım laboratuvar ortamında olsa dahi yine de bebişim olacak diye heyecanlıyım farklı bir duygu umarım yerleşir de tutunur da bana hepimizin bebişleri tutunur ben baya uzun yazdım![]()
Reglini ol gel diye vermiş bende şuan duphaston kullanıyorum bitti regliyi beklicem sonra tekrar transfer sürecine gircemEvet baktım adet düzenleyiciymis. Vardır bir sebebi. Ama insan prospektusu görünce bir korkuyor.. neyse şifa olsun inşallah![]()
Ayyy yerleşme kanamasına benziyor tarifin. Rahimde ağrılar olması batmalar olması normal istersen bi test yap eğer 5. Gün emriyosu iseHanımlar selam tekrardan. 4. Martta transfer plmuştum. transfer günü hariç 8. Gün. Bugün. Silme ile pembe lekelenme oldu ama baya pembe. Somon rengi diyelim.
Sabah 2 akşam 2 progestan fitil
Sabah 1 akşam 1 progestan dex iğne oluyorum.
Bunları aldığıma göre bu pembe lekelenme adet mi yerleşme mi. Kafam karıştı.
Hafifte karnım ağrıyor başka bir belirtim yok.
Nedir bu pembe lekelenme![]()
Merhaba bende dün taze transfer oldum 2 embriyo koydular çok heyecanlıyım Rabbım tum isteyenlere nasip etsinMerhaba kızlar tahmini martın ilk haftasında transferim olacak. Cok heyecanlı olmakla birlikte zaman geçmiyor gibi hissediyorum. Nasıl besleniyorsunuz ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ortalama regliden kaç gün sonra transfer oluyor? Ben 17 Şubat'ta oldum ikinci reglimi 27 Şubat'ta kontrol var sonrasında tarih belli olacak sanırım. Şuan troid için ilaç kullanıyorum. Kan pıhtılaşması için bi ilaç kullanıyorum. Estrofem kullanıyorum günde 3 ve Multi vitamin kullanıyorum. Tablo yapabilecek varsa onu başa sabitlerim![]()
Ayyy pozitif haberlerle gel İnşallahMerhaba bende dün taze transfer oldum 2 embriyo koydular çok heyecanlıyım Rabbım tum isteyenlere nasip etsin![]()
Ya testte yapmak istemiyorum aslında gününde kanda bakıcam. Şimdi silme ile çok az pembe leke minik nokta kadar da kan pıhtısı vardı içinde. Ama lekelenme azaldı. Sadece belimin sol çukurunda bir hafif agrı geliyor. Bu transferde de hiç umutlu değildim ilki kimyasal oldu , bununda kalitesi kötüydü diye umutlanmadım bile şimdi ise korkudan yatıyorum kımıldamıyorumAyyy yerleşme kanamasına benziyor tarifin. Rahimde ağrılar olması batmalar olması normal istersen bi test yap eğer 5. Gün emriyosu ise
Amin canim cok sagolAyyy pozitif haberlerle gel İnşallah![]()
Benim transferim iptal oldu regli bekliyorum yeniden hazırlığa başlayacağız balımAmin canim cok sagolSiz oldunuz mu transfer kacinci gündesiniz
En azından değerinde yükselme düşme mi oldu anlamak için test vermen mantıklı olabilir. Dediğin gibi yerleşme kanamasına benziyor . Kimyasal olsa bilirsin daha önce geçirmişsin . İnşallah pozitifsindir ve güzel haberlerini alırız . Cok yatmak kan akışına engel arada ev içi yürüyüşler yapYa testte yapmak istemiyorum aslında gününde kanda bakıcam. Şimdi silme ile çok az pembe leke minik nokta kadar da kan pıhtısı vardı içinde. Ama lekelenme azaldı. Sadece belimin sol çukurunda bir hafif agrı geliyor. Bu transferde de hiç umutlu değildim ilki kimyasal oldu , bununda kalitesi kötüydü diye umutlanmadım bile şimdi ise korkudan yatıyorum kımıldamıyorumDoktor coraspirin kesti clexana devam dedi. Ay ne biçim stres bu be millet oynaya zıplaya gebe kalıyor
![]()
İnşallah güzel haberler alırsın canımAmin inşallah 11 tane olgunlaşmış yumurtaları ayırdılar bi kaç gün sonra sonuç gelir artık hayırlısı
Ev işlerimi kendimi yormadan yapıyorum hareketim var. Odalar arası hareket ediyorum. Yarın bi gideyim kan vereyimEn azından değerinde yükselme düşme mi oldu anlamak için test vermen mantıklı olabilir. Dediğin gibi yerleşme kanamasına benziyor . Kimyasal olsa bilirsin daha önce geçirmişsin . İnşallah pozitifsindir ve güzel haberlerini alırız . Cok yatmak kan akışına engel arada ev içi yürüyüşler yap![]()
Amin inşallahİnşallah güzel haberler alırsın canım![]()
Amin canım iki gün sonra benim de transferim var dualarınıza talibimAmin inşallahhepimiz güzel haberler alırız inşallah amin amin amin
![]()