Ben de eşime sen homeless’sın dedim ne alakaysa yani evsizsin dedim. Hayır bir de ingilizce niye söylediysem ve ilginçtir söylediğimin farkındayım yani hafif uykulu vaziyette öyle konuştum.Aaa belki bunyeniz cabuk etkileniyordurben biraz dirayetliyim, ikinci opumda uyutamadilar ekstra verdiler filan. Alkole filan da direncli vucudum ondan olabilir. Ama bazi kisimlar bende yok mesela, esim diyor ki beni getirdiklerinde yataga esimle gorevli beraber aktarmislar, kadina ablacimmmm sagolasin demisim dort bes kez
Eğer normal kontrollerde aşırı bir kasılma yoksa 10 saniyelik bir işlem için anestezi alma. Abartmıyorum embriyonun konulması 10 saniye sürüyor. Öncesinde vajina girişine spekulum gibi bir şey konuyor. Bu da genelde rahat bir işlem. Bir de idrar kesesinin yarı dolu olması yeterli.Merhaba daha önce transfer oldunuzmı kızlar transfer yapılırkende anestesilimi oluyor
Ahahaha hakarete girer bu yalnizBen de eşime sen homeless’sın dedim ne alakaysa yani evsizsin dedim. Hayır bir de ingilizce niye söylediysem ve ilginçtir söylediğimin farkındayım yani hafif uykulu vaziyette öyle konuştum.
Sorma alındı bizimkiAhahaha hakarete girer bu yalnizneyse zaten tum cefayi biz cekiyoruz o kadar nazimizi ceksinler
Ben de endoluyumPeki Amh değeriniz neden düşük. Çikolata kisti mi var? Benim değerim senin değerinden de düşük bu arada, çikolata kistinden dolayı maalesef…
yıllardır çektim çekiyorum bu hastalığı. Ağrılı adet dönemlerini hep normal sanıyordum. Bu nedenle teşhis konulduğunda zaten herşey için geçti…Amh yerlerde ve ben bekarım,. Sonra evlendim tabi eşime de bahsettim. Çocuk konusunda çok istekli olmaması benim şansım oldu. Erkeklerden kaynaklı sorunlar bir nebze daha kolay çözülebiliyor. İnşallah tez zamanda, seni yormadan bebeğin olur. Yaşın daha küçük. Umudunu hiç yitirme..Ben de endoluyumbizde bir de esimin sperm durumu var malesef
kan aldırmaktan korkan ben iğneleri başkasına yaptıramadım bile kendim çatır çatır yaptım. en ufak acısı yoktu. yumurta işlemine gülerek bayıldım kahkaha atarak uyandım. yani hormonların etkisi herkese farklı olabilir ama bana çok iyi gelmişti. gözünüzde hiç büyütmeyin derimMerhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
Ben hala olmadim transfer canim. Anestezili yaptiran da varmis ama evet
Teşekkür ederim kızlar hadi inşalljHayır transfer anestezi olmadan oluyor. Hastanın özel bir durumu olur o zaman olabilir.
Benim de son bir senede teshis edilebildi kist olusunca o da. İki opu olmam gerekti genetikli tup bebek yaptigimiz icin. İlk opudan 1i gecebildi pgtden, ikinci opudan olanin sonucunu bekliyoruz su an. Ama artik ucuncuyu olacak takaatim kalmadi. Olani transfer olmak istiyorum. Oncesinde tabii baskilama tedavisi gerekiyormus kistten oturuyıllardır çektim çekiyorum bu hastalığı. Ağrılı adet dönemlerini hep normal sanıyordum. Bu nedenle teşhis konulduğunda zaten herşey için geçti…Amh yerlerde ve ben bekarım,. Sonra evlendim tabi eşime de bahsettim. Çocuk konusunda çok istekli olmaması benim şansım oldu. Erkeklerden kaynaklı sorunlar bir nebze daha kolay çözülebiliyor. İnşallah tez zamanda, seni yormadan bebeğin olur. Yaşın daha küçük. Umudunu hiç yitirme..
İğnelerden asla korkma ben şeker iğnesi bile sokamazken Allah güç kuvvet verdi tek basıma yaptım.Zaten incecik küçük insülin iğnesi gibi.Bugün yumurta toplattım o da şükür beklediğim gibi değildi korkma.benim de amh 0,66 ve çikolata kistim var.erteledikçe sana yapacakları işlem artıyor o yüzden gecikmeden başla derim istiyorsan canım.Merhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
Canim nasil gecti opunİğnelerden asla korkma ben şeker iğnesi bile sokamazken Allah güç kuvvet verdi tek basıma yaptım.Zaten incecik küçük insülin iğnesi gibi.Bugün yumurta toplattım o da şükür beklediğim gibi değildi korkma.benim de amh 0,66 ve çikolata kistim var.erteledikçe sana yapacakları işlem artıyor o yüzden gecikmeden başla derim istiyorsan canım.
Çok zor değildi çok şükür canım doktor 5 olgun yumurta topladık dedi bikaç gün içinde kaçı kalırsa havuz yapıp yapmayacağına karar verecek.inşallah yeterli olur kısmet hepsi.arkadasım 4 yumurtadan 2 si ile hamile kaldı şans inşallah olur sana da çok dua ediyorumCanim nasil gecti opunbilgi verdiler mi kaci olgunmus vs
Oh cok sevindim 5 guzel bir sayiÇok zor değildi çok şükür canım doktor 5 olgun yumurta topladık dedi bikaç gün içinde kaçı kalırsa havuz yapıp yapmayacağına karar verecek.inşallah yeterli olur kısmet hepsi.arkadasım 4 yumurtadan 2 si ile hamile kaldı şans inşallah olur sana da çok dua ediyorum
Oh cok sevindim 5 guzel bir sayiaklimdaydin ama yazamadim dunku guncellemede bazi konusmalar silinmis basliklarimizdan. Umarim havuza bile gerek kalmaz senin icin bir suru guzel 5.gun embriyon olsun
Hayır kist vs yok sebepsiz düşükPeki Amh değeriniz neden düşük. Çikolata kisti mi var? Benim değerim senin değerinden de düşük bu arada, çikolata kistinden dolayı maalesef…
Çok teşekkür ederim yazan yorum yapan herkese çok iyi geldiLütfen hiçbir süreçten korkma. Ben de senin gibiydim. Anlatılanlar beni çok korkutmuştu ama sırayla her işlemin üstesinden geleceksin ve bu muydu diyeceksin. Anestezi dünyanın en tatlı uykusu, keyfini çıkarmaya bak. Uyandığında her şey bitmiş oluyor. Ultrasondan korkmana gerek yok belki biraz rahatsızlık verebilir ama acısız. Uzun bir süre vajinal ultrason ile muayene olacaksın. İğnelerden korkma, belli bir iki iğne dışında öyle abartılacak acılar çekmeyeceksin. Evet hormonal değişiklikler, duygu durum değişiklikleri olacak; herkeste oluyor. Gel bizimle dertleş bol bol, kitap oku, araştır, yürüyüş yap. Bu süreçler geçip gidiyor. Sonra geri dönüp baktığında, güzel bir deneyimdi diyeceksin, çok kıymetliydi
Teşekkür ederimBenim kadar korkan kimse yok herhalde iğnelerden. Kan aldırnca bile başım dönerdi panikten. Hiç korkutmayın kendinizi. İğnelerden bir kan sulandırıcı sızlatabilir ama ondada çok bişey yok. Yumurta toplama işleminde zaten anestezi veriliyor hiçte korkunç değil.
Aa gebelikte iğne devam ettiğini ilk kez duydumYumurta toplama vs onlar kolay kısmı bence. Zor olan iğne süreci gebelik olursa da iğneler devam ediyor üç ay kadar çünkü
Aa gebelikte iğne devam ettiğini ilk kez duydum çok şaşırdım neden ediyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?