Sizin gibiydim, hatta hap bile zor yutan biriyimdir. Hala kan verirken baska yöne bakarim gormek icimi kotu eder. Ama cocuk istedigimizden beri bitmeyen tahliller cekimler hatta operasyonlar olmak zorunda kaldim. Tup bebege baslarken ben o igneleri olamam ki diye aglamisligim bile vardir🙈hepsi gecip gidiyor allah bir katlanma dayanma gucu veriyor yeter ki sonu guzel olsun diyerek motive oluyorsunuz :) anestezi altinda olunan hicbir seyi zaten anlamayacaksiniz, sonrasinda da ben hep cikip gunluk hayatima devam ettim acikcasi dinlenme ihtiyaci bile pek duymadim
İlaçların yan etkisi iğnelerin yan etkisi oluyormu halsizlik gibi

İlaçların yan etkisi iğnelerin yan etkisi oluyormu halsizlik gibi
Beni gunde uc kullandigim bir ilac ignelerden daha cok yormustu bence. O da bas agrisi cok yapti iki uc gun ozellikle. Yoksa gunluk hayatinizi zorlastiran bir yoruculugu yok tedavinin bu kisminin en azindan :) bir de bebekler gibi surekli uykum gelip uyuyordum

Beni gunde uc kullandigim bir ilac ignelerden daha cok yormustu bence. O da bas agrisi cok yapti iki uc gun ozellikle. Yoksa gunluk hayatinizi zorlastiran bir yoruculugu yok tedavinin bu kisminin en azindan :) bir de bebekler gibi surekli uykum gelip uyuyordu
Beni gunde uc kullandigim bir ilac ignelerden daha cok yormustu bence. O da bas agrisi cok yapti iki uc gun ozellikle. Yoksa gunluk hayatinizi zorlastiran bir yoruculugu yok tedavinin bu kisminin en azindan :) bir de bebekler gibi surekli uykum gelip uyuyordum

Sizin gibiydim, hatta hap bile zor yutan biriyimdir. Hala kan verirken baska yöne bakarim gormek icimi kotu eder. Ama cocuk istedigimizden beri bitmeyen tahliller cekimler hatta operasyonlar olmak zorunda kaldim. Tup bebege baslarken ben o igneleri olamam ki diye aglamisligim bile vardir🙈hepsi gecip gidiyor allah bir katlanma dayanma gucu veriyor yeter ki sonu guzel olsun diyerek motive oluyorsunuz :) anestezi altinda olunan hicbir seyi zaten anlamayacaksiniz, sonrasinda da ben hep cikip gunluk hayatima devam ettim acikcasi dinlenme ihtiyaci bile pek duymadim
Bende sizin gibiyim kan aldırmada bile korkan bayılan biriyim ama evlat için o iğneleri kendime yaptım cesaretlendim Allah dayanma gücü veriyor sonunu düşününce yapılıyor Allah kucaklarimizi doldursun inşallah 🤲 🥰

Bende sizin gibiyim kan aldırmada bile korkan bayılan biriyim ama evlat için o iğneleri kendime yaptım cesaretlendim Allah dayanma gücü veriyor sonunu düşününce yapılıyor Allah kucaklarimizi doldursun inşallah 🤲 🥰
Ben kendime vuramadim ama kan gorunce bayilan esim vurabildi tum ignelerimi dusunun☺️ikimiz icin de degisik bir tecrube oldu yani. Yeter ki sonu guzel olsun insallah hepimize kismet olsun ❤️

Merhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
Öncelikle stres yapmayın korkmayın sakin olun hiç bir şey canınızı evlat hasreti kadar acıtmıyor inanın ilaçlar iğneler hepsi geçiyor yeterki sonu güzel olsun herşeye katlanılır, iğneler hormon iğnesi ince uclu ve acıtmıyor, yumurta toplama narkoz altında 30 dk işlem bitiyor, transfer işlemi idrara sıkışık şekilde normal muayene olur gibi oluyor 5 dk bitiyor önemli olan sonu güzel olması ❤️ Allah isteyen herkese bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 🥰 🌹

Ben kendime vuramadim ama kan gorunce bayilan esim vurabildi tum ignelerimi dusunun☺️ikimiz icin de degisik bir tecrube oldu yani. Yeter ki sonu guzel olsun insallah hepimize kismet olsun ❤️
İkinizde birbirinize destek olmuşsunuz ne güzel 🧿🤗 Bende iğneyi görünce tansiyonum düşerdi ama evlat için herşeye değer bence 😍 İğnelerimi hep kendim yaptım transfer sonrası kan sulandırıcıları kullandm onlar biraz yakıyordu, kalçadan progestan da çok yakıyordu..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ❤️ 🤲

Merhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
Hiç korkmayın. Rabbim insana o sabrı ve yardımı veriyor bende halen kan verirken bakamam kafa mı başka yöne çeviririm o anlık geçip gidiyor önce Allah’a sonra doktorlarınıza güvenin rahat olun maalesef herkes şanslı olmuyor bazen zorlu yollardan geçmek gerekiyor bunun için az sabır ve güç kuvvet gerekiyor lakin bir evlat istiyorsak onun için değer diye düşünüyorum Rabbim bizlere pişman etmeyen evlatlar nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah 🤲❤️

İkinizde birbirinize destek olmuşsunuz ne güzel 🧿🤗 Bende iğneyi görünce tansiyonum düşerdi ama evlat için herşeye değer bence 😍 İğnelerimi hep kendim yaptım transfer sonrası kan sulandırıcıları kullandm onlar biraz yakıyordu, kalçadan progestan da çok yakıyordu..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ❤️ 🤲
Bizi de büyütüyor bu bebisler daha gelmeden 🙈❤️ transfer zamani ve sonrasi olan igneleri herkes boyle dedigi icin simdi de onlardan korkuyorum ben de☺️ endise korku kaygi bitmiyor sanirim tum bu sureclerde

Merhaba benim de amh 0.70 yasim 34b..bir kere transfere kadar gitti tutmadı ,ikincisinde toplama oldu transfere gidemedi.Bugun ise 3. Denememim yumurta toplama sürecini yaşadım.yani konularda deneyimim iyi🙂göbekten yapılan iğne ince kıl gibi bişey acıtmıyor.bana ayriyeten meriofert verdi bu denememde..o biraz Yakıyor sadece..toplanırken hafif uyku hali denilen sedasyon uygulanıyor uyanması işlem falan 30 dakika buluyor gibi ..zaten işlemi anlamıyorsun .bunda da hafif kasık ağrısı oluyor zaten doktorlar anlatıyor ..antibiyotik ve diğer ilaçlara başlıyosun....şu an kasık ağrımla bunları yazabiliyorum yani 🙂tabi kimi insan iğneyi kendi yapamıyor ya da ağrı eşiği farklı ben korkmadıgim için benim için basit..bir de benim eşim sağolsun hepsinde de kendi bana yaptı.. öyle yani beklemedeyiz..tüp bebek denemelisin bence hayırlısı ile güzel olsun herkes için 🙏

Canım basladinmi tüp bebeğe bende basliyacagim acaba kullanmam gereken yumurta kaliteyi için takviye kullanmalimiyim

Bizi de büyütüyor bu bebisler daha gelmeden 🙈❤️ transfer zamani ve sonrasi olan igneleri herkes boyle dedigi icin simdi de onlardan korkuyorum ben de☺️ endise korku kaygi bitmiyor sanirim tum bu sureclerde
İnsan bebeği için herşeyi göze alıyor ve alışıyor iğneler can yakmıyor bi zamandan sonra.. inşallah transfer olup tutunsunlar sağlıkla kucağımıza alalım da herşeye değer bence 😍🤲

Canım basladinmi tüp bebeğe bende basliyacagim acaba kullanmam gereken yumurta kaliteyi için takviye kullanmalimiyim
Bende başlayacam hayırlısıyla inşallah, yumurta kalitesi için maxijuno vitamin almayı düşünüyorum siz neler kullanacaksınız?

İnsan bebeği için herşeyi göze alıyor ve alışıyor iğneler can yakmıyor bi zamandan sonra.. inşallah transfer olup tutunsunlar sağlıkla kucağımıza alalım da herşeye değer bence 😍🤲
Aynen oyleymis, ucuncu gunu transferimin mitlulukla vuruluyorum igneleri 🩵 yeter ki ise yarasin

Back
X