Canım bence uyutulup yapılan hiç bişey korkutucu değil ya hhiç bişeyden haberin olmadan uyanıyorsn hiç korkmaMerhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
Sizin gibiydim, hatta hap bile zor yutan biriyimdir. Hala kan verirken baska yöne bakarim gormek icimi kotu eder. Ama cocuk istedigimizden beri bitmeyen tahliller cekimler hatta operasyonlar olmak zorunda kaldim. Tup bebege baslarken ben o igneleri olamam ki diye aglamisligim bile vardirMerhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
Ultrasonlar ve anestezi beni çok korkutuyorSizin gibiydim, hatta hap bile zor yutan biriyimdir. Hala kan verirken baska yöne bakarim gormek icimi kotu eder. Ama cocuk istedigimizden beri bitmeyen tahliller cekimler hatta operasyonlar olmak zorunda kaldim. Tup bebege baslarken ben o igneleri olamam ki diye aglamisligim bile vardirhepsi gecip gidiyor allah bir katlanma dayanma gucu veriyor yeter ki sonu guzel olsun diyerek motive oluyorsunuz :) anestezi altinda olunan hicbir seyi zaten anlamayacaksiniz, sonrasinda da ben hep cikip gunluk hayatima devam ettim acikcasi dinlenme ihtiyaci bile pek duymadim
Daha once hic anestezi almadiysaniz bir tik cekinmeniz normal. Ama anlik bir sey hop ameliyathanedesiniz hop odadasiniz bitmis bileUltrasonlar ve anestezi beni çok korkutuyor
Evet hiç anestezi almadım hayatımda toplasan 10 kere serum taktırmışımdırDaha once hic anestezi almadiysaniz bir tik cekinmeniz normal. Ama anlik bir sey hop ameliyathanedesiniz hop odadasiniz bitmis bilemuayenelerde ben de hala zorlaniyorum hem kistim var hem rahmim ters. Ona da alisiliyor ama napalim baska caresi yok alternatifi yok :)
Sizin de anestezi maceraniz baslamis olacak o zamanEvet hiç anestezi almadım hayatımda toplasan 10 kere serum taktırmışımdır
Merhabalar anesteziyi ilk aldığımda gerginlikten uyuyamamıştım bile ama aldıktan sonra dedim ki niye bu kadar korkmuşumUltrasonlar ve anestezi beni çok korkutuyor
Merhaba arkadaşım bence oldukça basit bir işlem opu anestezili zaten bence en sorun olan şey sonucu beklemek ve sakin kalkmak duygusal dünyayı normalde tutmakMerhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
Vajinal ultrason evet rahatsız edici..ancak anestezi korkulacak birşey değil. Sedatif anestezi veriliyor. Hafif anestezi kısaca ve hiçbirşey anlamıyorsunuz. Üstelik kuş gibi hafif hissediyorsunuz kendinizi. Ben arada bir alsam mı diye bile düşünmüştüm :). Şaka bir yana anesteziden korkmayın. 3 ameliyat ve tüp bebek denemeleri geçirmiş biri olarak söylüyorum.Ultrasonlar ve anestezi beni çok korkutuyor
Vajinal ultrason evet rahatsız edici..ancak anestezi korkulacak birşey değil. Sedatif anestezi veriliyor. Hafif anestezi kısaca ve hiçbirşey anlamıyorsunuz. Üstelik kuş gibi hafif hissediyorsunuz kendinizi. Ben arada bir alsam mı diye bile düşünmüştüm :). Şaka bir yana anesteziden korkmayın. 3 ameliyat ve tüp bebek denemeleri geçirmiş biri olarak söylüyorum.
Merhaba daha önce transfer oldunuzmı kızlar transfer yapılırkende anestesilimi oluyorSizin de anestezi maceraniz baslamis olacak o zamanzaten opu da verilen anestezi daha ziyade hafif bir sedasyon oluyor, buyuk ameliyatlik anesteziler gibi degil. O yuzden uyanirken de o bulanti sacma konusma hali dengesizlik bas donmesi gibi seyler olmuyor korkmayin
Saçma konuşma oldu ya ben de opu sonrasıSizin de anestezi maceraniz baslamis olacak o zamanzaten opu da verilen anestezi daha ziyade hafif bir sedasyon oluyor, buyuk ameliyatlik anesteziler gibi degil. O yuzden uyanirken de o bulanti sacma konusma hali dengesizlik bas donmesi gibi seyler olmuyor korkmayin
Peki Amh değeriniz neden düşük. Çikolata kisti mi var? Benim değerim senin değerinden de düşük bu arada, çikolata kistinden dolayı maalesef…Ultrasonlar ve anestezi beni çok korkutuyor
Ben hala olmadim transfer canim. Anestezili yaptiran da varmis ama evetMerhaba daha önce transfer oldunuzmı kızlar transfer yapılırkende anestesilimi oluyor
Hayır transfer anestezi olmadan oluyor. Hastanın özel bir durumu olur o zaman olabilir.Merhaba daha önce transfer oldunuzmı kızlar transfer yapılırkende anestesilimi oluyor
Aaa belki bunyeniz cabuk etkileniyordurSaçma konuşma oldu ya ben de opu sonrası
Benim kadar korkan kimse yok herhalde iğnelerden. Kan aldırnca bile başım dönerdi panikten. Hiç korkutmayın kendinizi. İğnelerden bir kan sulandırıcı sızlatabilir ama ondada çok bişey yok. Yumurta toplama işleminde zaten anestezi veriliyor hiçte korkunç değil.Merhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?