TÜP BEBEK İKİNCİ DENEME

Buralarda neden kimse yok. İkinci denemede hangi aşamadasınız kızlar canlandıralım burayı :)

insallah pozitif gorursun cnm.sorun neydi sende?belki sormusumdur ama kafa kalmadi bende.bide nerde yaptirdin sne?ilki neden olmadi arastirdin mi?

Morfoloji
Kan pıhtılaşması sorunlarımız bunlar. Aslında tüp bebeğe engel bir durumumuz yok. İlk transferimde taze transfer ve 5. Gün embiriyosuydu 2 tane. Tutmadı kısmet değilmiş. Doktor zaten vitamin folik asit bile kullanmadan tüp bebek yaptı. Bu sefer 3. Gün transfer ettiler bakalım ne olacak sonuç.

İlk denemem ankara hrs hastanesi murat sönmezer

İkinci gürgan klinik

bizdede sperm sorunu var ama bana hic bakilmadi transfere bi hafta kala kist olusdu a sorun olmaz dedi.malesef oldu yumurtalarimin kaliteisni dusurdi ve 7 yumurtamdan bir tanesi kaldi 3gun embriosu transfer edildi so uc megatif.rahim filmi cektirdinmi cnm?

Hem rahim filmi çekildi hem ofis histeroskopi yapıldı bana. Bir problem yok çok şükür

Merhaba arkadaşlar benim 1. Deneme negatif.. çok hazırlamıştım kendimi herşey çok güzel ilerledi.. 6 yumurta toplandı 5 i döllendi 5. gün embriyosu.. 1 transfer yapıldı 2 kaliteli de donduruldu..
Negatif i görünce çok çok üzüldüm bedenimi dahi hissetmedim o kadar üzüldüm.. şuan Piskolojik tedavi görmeye başladım.. 2. Deneme için cesaretim hiç yok..
Dondurulmuş embriyo transferi yapılacak ne kadar sürüyor acaba işlem ikinci seferde..
Sanırım bir 6 ay beklemek istiyoruz hiç Iyi değilim.. kendimi toparlamalıyım allah korusun 2ci negatif olursa hepten çökerim diye korkuyorum...
Içimde hep hiç bir zaman anne olamayacakmis gibi bir his var.. bitek bende mi var acaba bu his.. ?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Yapman gereken en son şey ümitsizliğe kapılmak inan bana. Bende seninle aynı durumu yaşadım. İlk denememde kesin olacak gözüyle baktım evde idrar testi bile yapmadım direk 12. Gün kan verdim çünkü çok emindim sonuç bir geldi negatif. O an sanki hastane başıma yıkıldı vücudum uyuştu kahroldum. Acayip kötü hissettim ben asla anne olamicam diye yedim bitirdim kendimi. Ama iş öyle değil işte. Allahtan ümit kesilmiyor inan. 2.denememde hamile kaldım şükür. Hep dua ettim. Kendimi toparladım ayağa kalktım. Lütfen kafanda bitirme. Kendini toparla ve hazır hissettiğinde tekrar dene. Umarım 2. Denemende sende olumlu sonuca ulaşırsın

Negatif düşünleri kafandan sil herşeyin güzel ve iyi olacağına inan. Neyi istersen evren sana onu verir sadece kalben değil zihninlede buna inan. Bende 5 ay terapiye gittim.Aralik ayinda negatifi aldim dunya başıma yikildi gunlerce hasta oldum bu sonuc olamaz tutmama ihtimali yoktu komple herseyden soyutladim kendimi konusmadim kimseyi gormedim esimden başka..Ben basarisizim anne olamam olamiycam diye nasıl ağlama eşim sağolsun çok destek oldu sanki dünya durmuştu yaşamıyordum.her hafta terapiye gittim ıyi oluncaya kadar düşünce tarzım değişti hayata bakış açım ben çocukla anne olmakla ilgili o kadar çok şeyden korkuyormuşum ki cesaret sıfır. Sonra korkularımdan sıyrıldım.Bu sefer de doğru zamanı bekliyorsun yola çıkmak için ve ben kendimi hiç hazır hissetmiyordum.Gecen ay adetin 3. Günü aniden randevu aldım ve dondurulmuş transfer tedavime başladım. Hayat süprizlerle dolu şans bu uğurda mücadele veren güzel kalpli tüm annelerin yolunu açık etsin şans onlarla olsun kucağını boş bırakmasın.. inş güzel haberlerini duyarız sevgiyle..

se
ninle birebir ayniydim biliyomusun,hastanede kocaman 0 gorunce dunya basima yiklildi.yolda onume gelen hereeyi tekmeledim.olmucak dedim yeter.ama kendime 5ay sure tanidim vucudumi hazirladim hem snein donmusun var ben sifirdan baslicam.hic oyle dusue suan yeni ondan boylewin.zaman gectikce kendin isticeksin 2 denemeyi

Selam kızlar bugün 8. Günüm hala test yapmadım beklemedeyim. Dünden beri başım ağrıyor yatayım belki geçer dedim ama geçmemiş. Acaba vücut hcg hormonu mu salgılamaya başladı :) bugün göğüslerimde ağrıyor. Inşallah

Test yaptiniz mi ins sonuc pozitiftir bayram snr bende ins transfer olcam beklemede ve takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…