- 14 Temmuz 2018
- 7.462
- 28.280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyle tabi napalim allah sı ıyo bizi boynumuz kildqn ince karsiainda.sunuda unutmamamk lazim.allah hayirliaini verisnKaçıncı denemenizi olursa olsun sonuç negatif olunca duygular hep aynı oluyo
Antalyada oturuyorum cnm senin dedigin domtor nerde?sorma ya hic ne rahim filmi ne baska.bisey istenmedi.ben ultrasonda bi aikinti gormedim gorsem isterdim dedirahim filmi çekinmeden aşılama bile yapmıyorlar bu nasıl bir mantıktır. Çok şaşırdım. Umarım bu sefer herşey gönlünüzce olur. Bu konuda doktorumu önerebilirim size Timur gürgan herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyor test yapıyor
allah dualarini labul etsin cnm,cok gucluymussun masallah.sorun neydi cnm.yas kac?allah emeklerini bosa cikarmasin inanman cok gzuel biseySlm arkadaşlar,,benimde 2. Tup bebek denemesi Aralik ayinda kimyasal gebelik yasadim zorlu bir surecti aradan gecen zamanla cesaretimi toplayip ani bir kararla temmuz ilk haftasi adet donemiyle birlikte 2.dondurulmuş transfer tedavisine basladim cok rahat bir surec oldu transfer tarihim 27temmuz 5. Gun. Izmir irenbe tüp bebek merkezi.
Canim bence dondurulmuş taze farketmezMerhaba kızlar bugün yumurta toplama oldu. 15 yumurta toplandı ama 10 tanesi olgunmuş. Perşembe günü transfer yapabiliriz dediler. İlkindede taze transfer edilmişti. Çok endişeliyim acaba dondurulmuş daha mi sağlıklı olur. Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi
Canim bence dondurulmuş taze farketmez
5. gün transferi olacaksin blastokist tutunur inş bu kez
Tutunma oranı çok yüksek
Ben tek taze transferle gebe kaldim
Aminnn ins tatlimBöyle yorumlar içimi rahatlatıyor allah razı olsun inşallah sizinde gönlümüzdeki olur
bizdeki sorun da esimde azosperm,bende kasim ayinda basliycam ikinci denemeye.simdi kendimi hazirliyorum.test gunun ne zaman cnm?Amin ins. Bunun için emek veren herkezin sesini duysun rabbim.Ben 36 yaşındayım bizde azosperm 9 yumurta toplandı 7 embriyo oluştu 2 si aralık ayında kullanıldı 2 si bu transferde. Oluşan embriyolar 8 hücreli ıyi kalite ama herşey vaktine esir,, zamanı gelince aslında herşey bahane :)
ne guzel cnm.10 tanesi olgun bende 7 tane toplandi sadece 1 tane kalmisdi.dua et hersey guzel olur insallah.taze dondurulmus hic farketmez allah ol.dedilden sonra.birini taniyorum kotu kalitede 2 gun embriosiyla hamile kaldi.sen rahat olMerhaba kızlar bugün yumurta toplama oldu. 15 yumurta toplandı ama 10 tanesi olgunmuş. Perşembe günü transfer yapabiliriz dediler. İlkindede taze transfer edilmişti. Çok endişeliyim acaba dondurulmuş daha mi sağlıklı olur. Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi
Hangi Dr gidiyosun canım ümite mi kaana miSlm arkadaşlar,,benimde 2. Tup bebek denemesi Aralik ayinda kimyasal gebelik yasadim zorlu bir surecti aradan gecen zamanla cesaretimi toplayip ani bir kararla temmuz ilk haftasi adet donemiyle birlikte 2.dondurulmuş transfer tedavisine basladim cok rahat bir surec oldu transfer tarihim 27temmuz 5. Gun. Izmir irenbe tüp bebek merkezi.
ay cnm.cok sevindim allah saglikla kucagina almani nasip etsin o mercimegidarisi tum isteyenelrin basina insallahBugün transferimin 9. Günü veeee sonuç pozitif.. :)) dr. m Ismail Küçük. Memnun olduğum için dr değiştirmeyi hic düşünmedim inandım güvendim sağolsun başarılı oldu.Allahim bekleyen herkese nasip etsin inş.