TÜP BEBEK İKİNCİ DENEME

JUMRAL26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
929
581
36
Merhaba kızlar,tüp bebekde ilk negatif alıb ikinci denemesini yapmaya hazirlanan,veya ikinci denemesini yapip gun sayanlar,hep beraber bilgilerimzi paylaşalım,her olumlu soniç bize bir umut

Benimde 2. Denemem bakalım sonuç ne olacak. Şuan iğnenin 7. Günündeyim

Bende ikinci denememde hamile kalmıştım kızım oldu, şuan 20 aylık oldu..
Darısı sana inşAllah , tez zamanda güzel mutlu haberlerini alırız ..
ay allah saglikla buyitmeyi nasip etsin cnm.bmm.amin insallah allah herkese evlat nasip etsin.peki senin sorun neydi yani ilk deneme neden tutmadi?

insallah olumlu sonuc alirsin cnm,yas kac?sorun neydi cnm?benim yas 29 ve sorunuzmuz azosperm

Biraz morfoloji düşük onun dışında bir problem yok ben 25 eşim 28 yaşında. Sizin geçen sefer neler denendi nasıl yol izlendi bu sefer farklı birşey yapılıyor mu

Biraz morfoloji düşük onun dışında bir problem yok ben 25 eşim 28 yaşında. Sizin geçen sefer neler denendi nasıl yol izlendi bu sefer farklı birşey yapılıyor mu
valla basima cok sey geldi.bende bi sorun yokken tam bir ay kala kist olustu doktorsikinti yapmaz dedi.yumurta toplamadan sonra 14 tane yumurtam varken 7 ye dustu,ve onlardan sadece bi yanesine islem yapildi hepsi kirildi.ttansfer edildi ama sonuc negatof.transferden sonra benim.amh degerime bakiyo ve yasina gore dusuk biraz diyo ve kist yumurtani etkilemis deid.e ben sordum bide etkiliyomu diye.simdi sil bastan baslicam,ke di tetkiklerimi kendim yapicam rahim filmo istemedi onuda kendi basima ceksirocem,ve bitkisel seyelrle rahmimi hazirliyorum.senin nasil oldu c?insallah bu sefer bebisin sana gelir

Canim ben ilkini Marmara araştırmada yaptırmıştık ikincisi Göztepe medikal’de yaptırdık, özel hastane daha ilgili tabii daha profesyonel ..
Peki sen hangi hastaneye gidiyorsun..??
ben Antalya gelecek tup bebekde yaptiriyoeum doktor Baty Aydinuraz,cok iyi bi doktor ama hastaneyi sevemedim

rahim filmi çekinmeden aşılama bile yapmıyorlar bu nasıl bir mantıktır. Çok şaşırdım. Umarım bu sefer herşey gönlünüzce olur. Bu konuda doktorumu önerebilirim size Timur gürgan herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyor test yapıyor

çok zor olmali cnm senin icin ben ilkinde bile asiri sters yasadim seni dusunemiyorum bile.sorun neydi cnm?insallah allah bu sefer senin yuzune guler kucagini bi bebeyle doldurur
Amin canım benim bizde sebepsiz interfelite canım hiç bı sebep yok yani sorma bazen bogulcak duruma geliyoumg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…