9gun cok erken cnm en erken 11 gunde kanda belli okur.sıkma canını.o 5gun embriosunda belli olur erken 3 gun embriosu 11 gunde kana 13 gun idrarda cikiyoKan verdim 3. Gün embriyosu 9. Gün değer 4 çıktı. Sanırım negatif acaba yükselme şansı var mı
Bence de yarın bir daha ver. Bakarsın sürprizzz :) hadi inşallahKan verdim 3. Gün embriyosu 9. Gün değer 4 çıktı. Sanırım negatif acaba yükselme şansı var mı
9gun cok erken cnm en erken 11 gunde kanda belli okur.sıkma canını.o 5gun embriosunda belli olur erken 3 gun embriosu 11 gunde kana 13 gun idrarda cikiyo
Bence de yarın bir daha ver. Bakarsın sürprizzz :) hadi inşallah
dokorlar bosami 12 gun yapin diyolar.sabret cnm simdi niye baktiridn ki strese soktun kendini.herkesde ayni diyil.rahat ol seninsallah bebisin seninledir.bu yol sabir isteyen bir yol sabirli olman lazimGerçekten yükselme imkanı var mı acaba genelde 7. Gün bile 50 çıkıyor herkesinki
Gerçekten yükselme imkanı var mı acaba genelde 7. Gün bile 50 çıkıyor herkesinki
Naptın canım bütün yorumları okudum inşallah pozitif ve güzel haberi almışsındır dualarım seninle
Canim sakin stres yapıp ya yukselmezse diye canini sıkma. Değeri 9 ile başlayıp kucağına alanları duydum. Inşallah değerin 2ye katlayarak artar. Sakin canini sıkıp olumsuz düşünme. Hep pozitif yaklas ve dua et ben olumsuz düşünce ve stresin sonucunu kötü bir sekilde deneyimledim. Inşallah gebeligin sağlıklı bir sekilde ilerlerAllah razı olsun teşekkür ederim. 12. Gün 17 çıktı değerim yarın tekrar yaptircam bekliyoruz yükselmesini
Var tabiki hayırlı olsun stres yapmaArkadaşlar bugün tekrarladım testi.
9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50
Bugün yani 14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım. Sizce nasıl umut var mı.
bence cok guzel umut var,sadece sende kana yavas yavas karisiyo.insallah guzel haberlerini veririain bizeArkadaşlar bugün tekrarladım testi.
9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50
Bugün yani 14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım. Sizce nasıl umut var mı.
Citlembik ben tam bir ay boyunca 2 gunde bir kan verdim kimyasal olduğunda. Ve hiçbirinde iki kat artmadi. O nedenle içini ferah tut pozitif ol. senin iki kat artmış. herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Bir kadının 2 farklı gebeligi bile birbirinden farklı oluyor. Hiç kimseyle kıyaslama. Biliyordu cok zor bir süreç ama aklında acabalari çıkar. Ben disgebelik mi kimyasal gebelik mi diye kendimi yiyip bitirmistim. Dua et hayirlisini dile. Doktorunun söylediklerine kulak ver. Ama hep umutlu ol.
bebek gekiyooooooo,ya niye kendini strese sokiyosun?kimyasal olunca zaten hemen belli oluyo.balsana nasil guzel artmis.dedim ben sana kana yavas isliyo.sakin ol xixileri secmeye basla bence9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.
Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
oooo
bebek gekiyooooooo,ya niye kendini strese sokiyosun?kimyasal olunca zaten hemen belli oluyo.balsana nasil guzel artmis.dedim ben sana kana yavas isliyo.sakin ol xixileri secmeye basla bence
Degeriniz giderek yükseliyor, 2015 tüp bebek topiginde senin gibi kan değeri olan ve giderek artan şuanda 3 yaşında bebekleri olan arkadaşlar var. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahYaaa canimm teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize sağlıklısından hayırlısından nasip etsin