- 26 Aralık 2022
- 22
- 9
- 29
- Konu Sahibi melekdahic
Canım sonucun ne oldu merak ettimÇok sevindim adına bnde transfer oldum 5 eylül de kan testi vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonucun ne oldu merak ettimÇok sevindim adına bnde transfer oldum 5 eylül de kan testi vericem
Canım sonucun ne oldu merak ettim
Malesef negatifCanım sonucun ne oldu merak ettim
Hayırlısı olsun canım hiç sıkma canını rabbim en hayırlı zamanda evladına kavuşturur seni kan sonucun kaç çıkmıştıMalesef negatif
Yok gibi bşy çıktı 0.1 amin inş çok ağladım ama sonuç değişmiyo tabi kiHayırlısı olsun canım hiç sıkma canını rabbim en hayırlı zamanda evladına kavuşturur seni kan sonucun kaç çıkmıştı
İnşallah ikincide tutar canım benim üzülmeYok gibi bşy çıktı 0.1 amin inş çok ağladım ama sonuç değişmiyo tabi ki
Amin inş canım teşekkür ederimİnşallah ikincide tutar canım benim üzülme
Canım transfer oldun mu?Merhaba inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Bende aynı hastanede tedavi gördüm. 7 tane embriyom vardı. 1 tanesini Nisan ayında transfer yaptılar ancak malesef ki boş gebelik oluştu. Şuan 2. Transfer için hazırlanıyorum. Benim sizlere tavsiyem bu süreçte moral olarak kendinizi en zirvede tutmanız ve yedikleriniz. Lütfen çok dikkat edin :) aynı hastanede aynı doktorlar ile tedavi görenleri bulunca çok sevindim o yüzden yazmak istedim.
Hayır maalesef kürtajdan sonra rahim hala toparlanmamış bekliyorum ekime kaldı gibi şimdilikCanım transfer oldun mu?
Merhaba, hepimize saglikli gebelikler diliyorum kizlarYok gibi bşy çıktı 0.1 amin inş çok ağladım ama sonuç değişmiyo tabi ki
Hayırlısı olsun Rabbim gönlünüz deki duayı kabul etsin kucağınızı boş bırakmasın inşHayır maalesef kürtajdan sonra rahim hala toparlanmamış bekliyorum ekime kaldı gibi şimdilik
Çok umutluydum test sonucunu öyle görünce afalladım ama bi kaç gün sonra dedim kendine gel Rabbim ol derse olucak 2. Embriyomuzu düşün dedim. Rabbim hepimizin gönlünde kini nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inş Siz hangi hastane de tedavi göreceksinizMerhaba, hepimize saglikli gebelikler diliyorum kizlar
bende amh okuyunca hemen yazmak istedim refleks iste kendi durumumla ilgili seyler olunca dikkat kesinliyorum.
Benim de amh 0.2 tabi bu gece seneydi simd bilmiyorum bile ve bende cok cok agladim hastane koridorunda Allahim beni en cok sevdigin seyle, Anne olmak istegimle siniyordu ama simdi daha iyiyim, daha objektif dusunebiliyorum ve cok umutluyum cunku tip cok gelismis Allahimin izniyle bana de nasip olacak diyorum hep.
Kendini uzme lutfen, yalniz ve caresiz degilsin sadece sürecimiz biraz zor ve yolumuz uzun hepsi bu.. Bende tüp bebege baslayacagim insallah ekim basinda
Ahh canim ya dilerim Allah tez zamanda kucagini doldursun aci ve uzucu seyler elbette ama Allahim nasip edecektir insallah.Çok umutluydum test sonucunu öyle görünce afalladım ama bi kaç gün sonra dedim kendine gel Rabbim ol derse olucak 2. Embriyomuzu düşün dedim. Rabbim hepimizin gönlünde kini nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inş Siz hangi hastane de tedavi göreceksiniz
Merhaba 9 ay önce sanırım 32 bin TL odemistik sadece hastaneye aradığınızda bilgi veriyorlardi önceden bir sorun isterseniz. Şimdiden hayırlı olsun sürecinizMerhaba arkadaşlar medıcanadan herkes tüp bebek ücretini bilgi verebilirmi lütfen şu an doktorum tüp bebeğe yönlendirdi
Çok teşekkür ederim ❤Merhaba 9 ay önce sanırım 32 bin TL odemistik sadece hastaneye aradığınızda bilgi veriyorlardi önceden bir sorun isterseniz. Şimdiden hayırlı olsun süreciniz
Merhaba ilaçları ve fitili kullanmayı kaçıncı hafta birakmistinizmerhaba bende laçin beyde tedavi gördüm , ilk denememdi benim ve poztifi gördüm şuan 15. haftadayız, gerçekten ben memnun kaldım her zaman detaylı açıklama yaptı çok sabırlı bir insan , şehir dışından gidip geldik tabiki yorucu oldu ama değdi
ilk 3 ay kullandımMerhaba ilaçları ve fitili kullanmayı kaçıncı hafta birakmistiniz
22-23 bin civarıydı Nisan ayında biz yaptırırken. Sadece tedavi parası. İlaçlar hariç oluyor siz kendiniz karşılıyorsunuz ilaçları. Yumurta toplama vs. içine dahil hepsi. Eğer fazla embriyonuz çıkarsa onları dondurmak için ekstra ücret ödüyorsunuz. Benim 8 embriyom kaldı. Onları dondurmuştuk 2. Transferi o şekilde yaptırdık. Ama tabiki transfer içinde 6 gün önce 25 bin ödedik. Tedaviye başlama ücreti de 50 bini bulmuştur her ay zam yaptıklarını söylüyorlar çünkü.Merhaba arkadaşlar medıcanadan herkes tüp bebek ücretini bilgi verebilirmi lütfen şu an doktorum tüp bebeğe yönlendirdi