- 21 Mayıs 2018
- 133
- 100
- 103
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.201
Keseyi görmeye gittigimizde 7haftaliktim 1tane war dedi doktor sonra 11.hafta gittim bitane wardi kimil kimil yerinde durmayan bi bebegim war masallah kanamam hic olmadi demekki ilk konulduginda tutmadi birtane tuttundu sanirim1 kesemi göründü sizde ve 2 tutunmadiginda bir kanama v.s oldu mu ?
İnşallah güzel geçergözün aydın geçmiş olsun canım. İnşallah geri kalan süreç de çok güzel ilerler :)
Ay cok sevindm gozun aydin tatlim sende bendensn hayirli olsun❤ zor geciyor hamilelk biraz ama mutlulugu ayri:)
Çokkkkk sevindim canım çokk. Ohhh darısı bana inşallah
Ay cok sevindm gozun aydin tatlim sende bendensn hayirli olsun❤ zor geciyor hamilelk biraz ama mutlulugu ayri:)
Çokkkkk sevindim canım çokk. Ohhh darısı bana inşallah
Tesekkur ederim canım insanın ister istemez keyfi kaciyor ama unutup iğnelere odaklanmak lazim 1 sağlam yumurta 1 bebek demek neticedeCanım hiç canını sıkma hoca görseydi bir sıkıntı başlatmazdı tedaviye.sen gönlünü ferah tut stres yapma
su normalde cok iverim ama su cok bulandiriyo ya zor iciyorm bazen:) biraz buyusn bak neler beklick seni kuzum:) 5. Haftadn beri bulantm hic gecmedi yemek zor yedm kilo verdm 7/24 yani ole sadece sabah flaan degl ins senin cok olmazya evet ama olsun zorluğu da güzel. Sen baya öndesin ama benim minnaklar daha nokta gibi :)
bulantı filan gibi şeyler var dimi? Başka neler var? Nelere dikkat ediyorsun? Doktor bana su içmiyosun sanırım çok su iç dedi.
amiiiiiinn sana öyle çok dua ediyorum ki :) senin kontrol ne zamandı? Sanki pazartesi kan verecektin tekrar?
Ay ne guzel masallah kuzum❤ sukret ne guzel bisi. Bulanti bitse bi doyark yesm toparlsrm die dusunuyorm halszlk ciddi derecede gercektn. 9 5 9 4 tansiyonum hep. kucugunu 5 ten yukari gormedim hic:)) cok gecms olsn canim iyi olms dinlen guzelce sadece bebeklerni ve sagligini dusunOhh maşallah İkizler çoğalıyor benimde ikiz.hiç mide bulantım olmadı şükür ama acayip halsiz kaldım şu an evde raporlu yatıyorum.rabbim hepimizin sonuna kadar sağlıkla gitmesini nasip etsin
Hayırlı sonuçların olsun sana çok dua edeceğim bugünKızlar yarın transferim yapılacak çok heyecanlıyım
Bana bol bol dua edin bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana koyulduktan sonra yapışsınHayırlı sonuçların olsun sana çok dua edeceğim bugün
Rabbim hayırlısını nasip etsinRabbim yardımcın olsun inşallah dualarımız seninlesakin ol bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?