Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

1 kesemi göründü sizde ve 2 tutunmadiginda bir kanama v.s oldu mu ?
Keseyi görmeye gittigimizde 7haftaliktim 1tane war dedi doktor sonra 11.hafta gittim bitane wardi kimil kimil yerinde durmayan bi bebegim war masallah kanamam hic olmadi demekki ilk konulduginda tutmadi birtane tuttundu sanirim

Ay cok sevindm gozun aydin tatlim sende bendensn hayirli olsun❤ zor geciyor hamilelk biraz ama mutlulugu ayri:)

ya evet ama olsun zorluğu da güzel. Sen baya öndesin ama benim minnaklar daha nokta gibi :)

bulantı filan gibi şeyler var dimi? Başka neler var? Nelere dikkat ediyorsun? Doktor bana su içmiyosun sanırım çok su iç dedi.

Çokkkkk sevindim canım çokk. Ohhh darısı bana inşallah

amiiiiiinn sana öyle çok dua ediyorum ki :) senin kontrol ne zamandı? Sanki pazartesi kan verecektin tekrar?

Ohh maşallah İkizler çoğalıyor benimde ikiz.hiç mide bulantım olmadı şükür ama acayip halsiz kaldım şu an evde raporlu yatıyorum.rabbim hepimizin sonuna kadar sağlıkla gitmesini nasip etsin

Kafammm çok karışık kızlar yardim lütfennn
Bugün prof.un asistanı muayene etti reglimin 2.günü solda kist var önemli değil o dedi sağda 3 adet folikül görüyorum tedaviyi erteleyelim yada prp yapalım v.s dedi ama prof. A danişip geliyorum dedi sonrasında prof hiçbirşey yok bu sefer normal deneyelim olmaz ise havuz sistemi yaparız dedi ve bugün iğnelere başladık prp v.s asistan işgüzarlik mi yaptı acaba ümitsiz olsaydı hoca başlamazdi diye düşünmek istiyorum fikirlerinizi inanılmaz ihtiyacım var

su normalde cok iverim ama su cok bulandiriyo ya zor iciyorm bazen:) biraz buyusn bak neler beklick seni kuzum:) 5. Haftadn beri bulantm hic gecmedi yemek zor yedm kilo verdm 7/24 yani ole sadece sabah flaan degl ins senin cok olmaz halszlk cok oluyo canim buyudkce enerji azaliyo cabuck yorulur oldm gezmeyi cok severm gezemiyorm:) onlar iyi olsn da yeterki hic sorn degl❤

Ohh maşallah İkizler çoğalıyor benimde ikiz.hiç mide bulantım olmadı şükür ama acayip halsiz kaldım şu an evde raporlu yatıyorum.rabbim hepimizin sonuna kadar sağlıkla gitmesini nasip etsin
Ay ne guzel masallah kuzum❤ sukret ne guzel bisi. Bulanti bitse bi doyark yesm toparlsrm die dusunuyorm halszlk ciddi derecede gercektn. 9 5 9 4 tansiyonum hep. kucugunu 5 ten yukari gormedim hic:)) cok gecms olsn canim iyi olms dinlen guzelce sadece bebeklerni ve sagligini dusun

Çok grip oldum kızlar. L labfaresi canım pazartesi 5461 çıktı. Haftaya gel dedi ben toparlanırsam burada ozel bir Dr var ona gidicem.. Alttan bakmışlar keseye sende nasıl baktılar. Kadın cok ileri tarih dedı. Kızınca ben persembe gel dedi gidemem ama o gun

ahhh kuzum çok geçmiş olsun sakın ilaç filan kullanma. Nane limon benzeri şeyler içme aman dikkat et. Bu haftalar çok önemli. Dayanabilecek gibiysen meyve yeşillik filan yiyip istirahat ederek atlatmaya çalış.

Bu arada değerin baya güzel yükselmiş hayırlı olsun. Benim değerlerim senden daha düşük hatta doktor itiraf etti ben bi tane tuttu sanıyordum sürpriz oldu iki tane dedi :)

üstten bakmayı denedik biz, idrara sıkışmamıştım görünmedi alttan baktık. Bence senin de çıkar artık aynı anda yapıldı herşeyimiz. Fırsatın varsa başka bir doktora görün bence de. Onlar için bekle demek ertelemek kolay. Bekleyenin aklına binbir türlü şey geliyor. Git de hayırlı haberle dön inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…