- 18 Aralık 2014
- 312
- 261
- 103
- Konu Sahibi Heycanli anne
- #1.181
Benim 651 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen 2 embriyomu transfer etmiştin? Hangisdi hayırlıysa o şekilde olsun inşaallah. :)Yok canım tekten 2 yok ta 2 den tek olma ihtimali cok yuksek
Amin canım hayırlısı kesinlikle 2 tane idi canımsen 2 embriyomu transfer etmiştin? Hangisdi hayırlıysa o şekilde olsun inşaallah. :)
kızlar ben birşeyi merak ediyorum, bebeklerin ikiz olup olmadığı, kaç embriyo transferi yapıldığıyla doğru orantılı değil mi? Yani tek embriyo yerleştirildiğinde bunlarında ikiz gebelik sonucu verdiği oluyormu?
Benimde 900 du canim ikiz hamileyim ama rakamla anlaslmiyor o ultrssnda belli oluyor 6 7 hftada anca anlasiliyorBende 959 acaba çift tek anlaşılır mı canım
Canım Bı keselerı gorsem o kadar rahatlıcam kiBenimde 900 du canim ikiz hamileyim ama rakamla anlaslmiyor o ultrssnda belli oluyor 6 7 hftada anca anlasiliyor
Benim iki emriyo konuldu bi tane tuttuCanım Bı keselerı gorsem o kadar rahatlıcam ki
Hayırlısı olsun saglıcakla kucaga almak nasip olsun da 1 2 fark etmez. Rabbım isteyen herkese nasip etsınBenim iki emriyo konuldu bi tane tuttu
Hadi gözün aydın. İnşallah kaliteli olurlar.Kızlar opu oldu Bugün şimdi dinleniyorum 9 yumurtam toplanmış
1 kesemi göründü sizde ve 2 tutunmadiginda bir kanama v.s oldu mu ?Benim iki emriyo konuldu bi tane tuttu
Bende merak ettim sen sorunca canım1 kesemi göründü sizde ve 2 tutunmadiginda bir kanama v.s oldu mu ?
Canım Bı keselerı gorsem o kadar rahatlıcam ki
Kızlar opu oldu Bugün şimdi dinleniyorum 9 yumurtam toplanmış
Ayy canımmm benimgöreceksin inşallah ben de hamileyim ama sana daha çok heyecanlandım
İnşallah merakla bekliyorum nolucak ilk seferki gibi döllenmezse diye geriliyorumHadi gözün aydın. İnşallah kaliteli olurlar.