Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Aynen aynen. Eşim bana demez mi dik dur abartma dikkat cekme.:) ahhh anlamaz adam beni. İlk defa ya anammm neydi o gun

Hepsi mi aynı olur bu heriflerin :))))
Aynenn canım ya. Ama ilk defa oyle oldum. Gobek sanki 10 kılo karpuz koymusuö gıbo top gibi oldu. Ay nasıldı valla. Cokk sukur amaa . Tabı bunları yazıyoruz. 2.denemede daha az ıctım daha guzel oldu.. Bizim gibi abartmayın.. İlk sonda mi takmıs oldular. Sonda ile boşalttılar : )

İnşallah canım. Hayırlısı bakalım. Nerde yaptırcaksın peki hangi sehır.

Idrar ne icin tutuldu bende böyle bisi yapilmadi

Ultrasonda bakiyolar ya canim rahme ona gore transfer yapiyo daha net gorulmesi icinde biraz sikisk olmak gerekiyo. Daha iyi yasamamissin zor anlari:))
Anladim canim benim transferi yapan profesör doktordu asilama yapr gibi yerlestirdi 2dk falan sürdü hatta bittimi dedim evet dedi sora karnimdan ultrasondan yerlestirdigi embriyoyu gösterdi 20dk yattim sora eve gittim dinlendim sonrasi hamileyim 13+6 yim 14.haftama gircem yarin

Her yerde transfer siksk yapiloyo seninkine bnde sasirdim ama sonuc onemli zatn:) aynen 2 dklk islem ameliythanede yapiliyo genelde transferler birde sedyeyle goturp getriyolar servis odasi aciyolar dinleniyosn yemek geliyo vs her doktor ve hastanenin farklidir elbet sartlari. Buyumus kuzucuk ya masallah❤ bnde 10 a giriyorum yarin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…