- 26 Ekim 2017
- 901
- 907
- 103
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.161
Aynen aynen. Eşim bana demez mi dik dur abartma dikkat cekme.:) ahhh anlamaz adam beni. İlk defa ya anammm neydi o gunAyy bnde ayni maceralari yasadim canim:) ben normalde sik wc giderm ve tutmam pek idrsrimi zatn genel kadin kitlesini dusunup sikisk demsler aslinda doktorun hemsireleri normal az sikisik demsti. Servis odasina bagli hemsireler cok sikisk olman lazim dedi bide acil dogum cikip benim transfer saati uzadi mi beni wc gondermiyorlar az yap diyolar btcek saniyorm karnim davul. Kimildayamadim bacagimi oynatamadim o derece sanci cektim odaya beni almaya geldklerinde sedyeye binemedim sikisikliktan nese amelythanede bi hemsire biraz destk oldu bosalttm catalda hala cok sikisiksn dediler biliyorm dedim o ara dr geldi transfer oldu odada surguyu zor bekledim o an dunyalar benim oldu sikisiklktan transfere odaklanamamistim aglama derecesndeydmne temel ihtiyacms demstim o gun:))
Hepsi mi aynı olur bu heriflerin :))))Aynen aynen. Eşim bana demez mi dik dur abartma dikkat cekme.:) ahhh anlamaz adam beni. İlk defa ya anammm neydi o gun
Bak ani kaldi guliyoruz kucagimizada alalim ins hayirlisiyla bole guzel hatirlar guleriz❤Aynen aynen. Eşim bana demez mi dik dur abartma dikkat cekme.:) ahhh anlamaz adam beni. İlk defa ya anammm neydi o gun
İnsallahhhh canım inşallah ya. CokkBak ani kaldi guliyoruz kucagimizada alalim ins hayirlisiyla bole guzel hatirlar guleriz❤
Aynenn canım ya. Ama ilk defa oyle oldum. Gobek sanki 10 kılo karpuz koymusuö gıbo top gibi oldu. Ay nasıldı valla. Cokk sukur amaa . Tabı bunları yazıyoruz. 2.denemede daha az ıctım daha guzel oldu.. Bizim gibi abartmayın.. İlk sonda mi takmıs oldular. Sonda ile boşalttılar : )Hepsi mi aynı olur bu heriflerin :))))
Hosgeldın aramıza canım Arya bebek yaziyo durumunda merak ettimBebekleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlar ocakta bende başlıyorum tedaviye bana da dua edin
Koymak istediğim isim canımHosgeldın aramıza canım Arya bebek yaziyo durumunda merak ettim
Gazinatepte yaşıyorum burdaki doktorum yapıcakİnşallah canım. Hayırlısı bakalım. Nerde yaptırcaksın peki hangi sehır.
Sen bugün mü öğrendin hamile olduğunuİnşallah canım. Hayırlısı bakalım. Nerde yaptırcaksın peki hangi sehır.
Yok canım. Bugun test gunumdü transfer den sonra 12. GunSen bugün mü öğrendin hamile olduğunu
Darısı bana canım hayırlı olsun neler yaptın transferden önce sonra bana şunu yap bunu yapma diyebileceğin şeyler var mıYok canım. Bugun test gunumdü transfer den sonra 12. Gun
Ama ben 9. Gun kan testi yaptırdım
Sagol canim darisi basina ins tedavin olumlu sonuclanirBebekleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlar ocakta bende başlıyorum tedaviye bana da dua edin
Idrar ne icin tutuldu bende böyle bisi yapilmadiAhh kızlar benim wc hikayem helee 2 buklum oldum ayaga kalkamıyorum Ayy ne zordu agladım. 2 buklum. Wc de bosalt dediler az az cıssss yaptım ama hepsi gider korkusuyla. Ama yine de bosalmamıs. Sonra masada dr cok dolu dedi. Sonda ile bosaltto. Valla nefes aldım rahatladım Ama 2.ye 2 bardak ıcıp gittim zaten cok fazla islem vardi. 1 saat bekledim. Yudum yudum ıctım. İslem İcin ustumu degıstımde de içtim az ohh mis. Ben zaten cok su ıcerım. Normal içmem yetiyomus dr dedi ohh cok guzel istediğimiz kadar doluluk dedi ahh kızlar valla ilki cok zordu
Transfer e idrara sıkışık gidilir. Yumurta toplamaya da açIdrar ne icin tutuldu bende böyle bisi yapilmadi
Ultrasonda bakiyolar ya canim rahme ona gore transfer yapiyo daha net gorulmesi icinde biraz sikisk olmak gerekiyo. Daha iyi yasamamissin zor anlari:))Idrar ne icin tutuldu bende böyle bisi yapilmadi
Anladim canim benim transferi yapan profesör doktordu asilama yapr gibi yerlestirdi 2dk falan sürdü hatta bittimi dedim evet dedi sora karnimdan ultrasondan yerlestirdigi embriyoyu gösterdi 20dk yattim sora eve gittim dinlendim sonrasi hamileyim 13+6 yim 14.haftama gircem yarinUltrasonda bakiyolar ya canim rahme ona gore transfer yapiyo daha net gorulmesi icinde biraz sikisk olmak gerekiyo. Daha iyi yasamamissin zor anlari:))
Her yerde transfer siksk yapiloyo seninkine bnde sasirdim ama sonuc onemli zatn:) aynen 2 dklk islem ameliythanede yapiliyo genelde transferler birdeAnladim canim benim transferi yapan profesör doktordu asilama yapr gibi yerlestirdi 2dk falan sürdü hatta bittimi dedim evet dedi sora karnimdan ultrasondan yerlestirdigi embriyoyu gösterdi 20dk yattim sora eve gittim dinlendim sonrasi hamileyim 13+6 yim 14.haftama gircem yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?