Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

merhaba arkadaşlar sayfaya göz gezdirdim de biraz son zamanlarda ki tedaviden herkes olumlu sonuç almış ne kadar şanslı bi topic olmuş bende devlette başlamak için adım attım daha rapor için testlerle uğraşıyoruz belli değil tedavimin ne zaman başlayacağı ama bende aranızda olmak isterim şimdiden

doktorum on gün dedi bilmiyorum ki. kaçıncı gün embriyosu senin?
5. Gun benimki ama genel olarak bu sayfalara bak hep 12. Gun test gunu ama 3. Gun embriyosu 8. Gunde

5. Gün embriyodu 5. Gun de kanda gözüküyor diye biliyorum ama 10 gun olmadan kan testi yapmak istemiyorum bu 2. Transfer benim. Hayırlısı olsun canım. İnsallah olur pozitif sonuc alırız

ben bugün dayanamayıp bir idrar testi yaptım çok incecik bi çizgi çıktı ama çok erken diye sabretmeye çalışıyorum. cuma günü kan vereceğim ama :)

ben bugün dayanamayıp bir idrar testi yaptım çok incecik bi çizgi çıktı ama çok erken diye sabretmeye çalışıyorum. cuma günü kan vereceğim ama :)
Cok erken canım.önce kana sonra idrara yansıyor. 4. Gun bugun. Azcık bekle

Kızlar bna da dua edin lütfen yarın da perşembe transfer olacağım. Lütfen unutmayın dualarınızda bir de 16 yumurta toplandı ohss riski var denildi korkuyorum dua ile rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsunn

Dualarim seninle ve bütün anne olmak isteyenler ile maşallah güzel yumoslar toplanmış

Dualarim seninle ve bütün anne olmak isteyenler ile maşallah güzel yumoslar toplanmış
Evet canım toplandı da koruyorum transferden sonra ohss olursam diye ınsllh hepimizle dua edenlerin duasını kabul etsin elimizden geleni yapyoruz ol derse olur hepsi vesile umut

Aminn canım insallah. Rabbım Sana da bize de nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…