- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Amin guzel yurkli arkadasim vala cok sevndm bnde sana❤ bole haberler cok iyi geliyor insana smdi heyecanli gunler seni bkliyor once kese sora bebis ve kalp atisi snde biz teyzelerine at miniginine güzel şeyler olmuş girmeyeli minikler büyümüş hatta sürpriz misafirimiz bile olmuş rabbim hepsini kucağımıza almayı nasip etsininanın ki okudukça teyze olcak gibi seviniyorum ya
Iyi ki acmissin canim vala gercektn bana buyuk umut oldu bole seleri okuynca hep olumlu dusundum:) hepimize iyi geldi burasi ❤Iyiki bu forumu acmisim herkes mutlulugunu paylasiyor Allahin izniyle cok mutlu oluyorum sizleri böyle gördükce
İnşallah güzel haberlerini alırızzz canımmcanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla huzurla kucagına almak nasip olur. benim hiç olmadı öyle şeyler. bugün tranferin 11. günü yarın test günüm bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
ayyyy inşallah canım sağolasın, 11 gün su gibi gecti bugün gecmiyor resmenİnşallah güzel haberlerini alırızzz canımm
Canım ben ilk 4 gün gonal f 225 lik vurdum 4 günün sonunda yumurta gelişimi yavaş geldi doktora merional diye bi iğne ye başlattı ek olarak. Onun dışında yumurta çatlamaması için cetrotide kullandım gün de 3 iğne vurdum yani yumurta toplama öncesi de çatlaması için ovitrelle vuruldum. 15 tane yumurtam toplandı bunların 15ide döllendi 9 tanesi 5. Güne geldi 1 tanesi transfer edildi gerisi donduruldu. Çok şükür herşey güzel ilerledi bu süreçte bol yürüyüş yaptım bol su içtim kiloma dikkat ettim ödem tutmadı vücudum yumurta toplama sonrası karnım şişti biraz o kadar. Şimdi transferimin 8. Günündeyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim Rabbim sizlere de nasip eylesin InşAllah
Benimde öyle oluyır kontrol haftası gelince birtrlü haftasonu gelmiyor resmen:)ama bu işte sabırlı olmayı öğrendik biz bekleye bekleye değilmi:) inşallah pozitifi görürsğn hepimizi mutlu edersin canımayyyy inşallah canım sağolasın, 11 gün su gibi gecti bugün gecmiyor resmen
Bnmde çok fazla değildi canım kaliteli olsunlar 5. Güne gelsinlerde bitanesi bile yetiyor anne olmana Allahın izniyleMaşallah çok sevindim bende önümüzdeki ay başlıycam benim yumurtam çok az inş güzel sonuçlanır
inşallah canım inşallah hepimiz mutlu oluruzBenimde öyle oluyır kontrol haftası gelince birtrlü haftasonu gelmiyor resmen:)ama bu işte sabırlı olmayı öğrendik biz bekleye bekleye değilmi:) inşallah pozitifi görürsğn hepimizi mutlu edersin canım
Canım bugun kan testinde cıkardı aslında benımde 3. Gunum 20 Aralık test gunum. İnsallah bu 2.denemem olur. Hepimizin yuzu guler insallahayyyy inşallah canım sağolasın, 11 gün su gibi gecti bugün gecmiyor resmen
Canım bugun kan testinde cıkardı aslında benımde 3. Gunum 20 Aralık test gunum. İnsallah bu 2.denemem olur. Hepimizin yuzu guler insallah
İnsallahhhh pozitif olur canımçıkardı aslında da ne bileyim kötü bişey görmek istemiyorum geç olsun güç olmasın dedim. bakalım yarın neler getirecek bize...
Ay bisi kalmamis ins pozitif sonuc alirsin canimcanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla huzurla kucagına almak nasip olur. benim hiç olmadı öyle şeyler. bugün tranferin 11. günü yarın test günüm bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Inss guzel sonuclar alirisn ve mujdelersin bize canim Allah emeklerinin karsiligini versin❤Merhaba arkadaslar. 2. Kez transfer oldum. İlki nasıp degılmıs olmadı. Cumartesi transfer oldum 3. Gun bugun. Rabbım nasıp eder insallah. Ne guzel seyler yazmıs siniz okuya bıldıgım kadar okudum. Moral oldu. Bu 2. Transfer ya. 2 gecedir uyuya motorum. Donmek istiyorum sureklo benzer bir durum oldu mu
Emeklerinin karsiligini ins alirsin canim olumly seler oku zstn negatif dusunup cagrmaya gerk yok:) ins guzel mujdeler verirsin❤Kızlar gebelik takvimini gördükçe o kadar seviniyorum ki Allah herkese nasip etsin .bende önümüzdeki ay başlıycam inş bana da nasip olur
Merhaba P Pelinimben Bende yarın tekrar bülent hocaya gidicem bakalım nezaman başlıycaz bendede yumurta rezervi az ama olcak bizimde ben inanıyorum bir sağlam yumurta ikiye bölünüp birde ikiz olcakMaşallah çok sevindim bende önümüzdeki ay başlıycam benim yumurtam çok az inş güzel sonuçlanır
Ay bisi kalmamis ins pozitif sonuc alirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?