• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Darısı basımıza İnsallahhhh 20 aralıkta bende inşallah boyle sevincimi paylasırım kızlar. Tebrik ediyorum sizi ❤️

Kacinci gundedn canim:KK66: bnde erkenden evde test yapmstm silk cikti sora koyulasti igne etkisidr die ihtimal vermemstm hatta:)

benim 6.günüm şu an. Tekrar yapmadan kan vermeye gittim bugün. Doktor yapmadı sabrlı ol diyip gönderdi :/ bugün tekrar idrar testi yapayım bari.

Sana da hayırlı olsun, benzer birşey yaşamış olmana sevindim :))

canım nasılsın hiç.belirtin var mı? Bende meme hassasiyeti bel ağrısı var.
Canım ayakta durunca hemen belim agrıyo. Gobegımın alt kısmı zaman zaman agrıyo da adet zamanı gibi. Tek farklı olan bel agrısı. Ignemı vuruldum geldım İnsallahhhh bu sefer tutar canım. Transfer gununu saymazsak 5. Günüm bugun zaman gecmıyo. İnsallah bu sefer pozitifi goruruz.
Test yapmıcam bu sefer sonuna kadar beklıcem

Kızlar ben ilkinde 3. Gün embriyosu idi transfer den 2 gun sonra leke gelmıstı bu sefer 5. Gün embriyosu leke falan gelmedi yada görmedim dicem ama günlük ped var leke dırek ona gecerdi bılmıyorum

Yeni transfer olan arkadaşlar hiç belirti aramayın size tavsiyem o kadar çok hormon alıyoruz ki bu süreçte onların etkisi.benim hiç ağrım sızım olmadı İnan’ın şükür şu an hamileyim.kolay değil ama düşünmemeye çalışın dinlemeyin kendinizi kitap okuyun tv izleyin yoksa mümkün değil o sayılı günler geçmiyo :KK200:

Yeni transfer olan arkadaşlar hiç belirti aramayın size tavsiyem o kadar çok hormon alıyoruz ki bu süreçte onların etkisi.benim hiç ağrım sızım olmadı İnan’ın şükür şu an hamileyim.kolay değil ama düşünmemeye çalışın dinlemeyin kendinizi kitap okuyun tv izleyin yoksa mümkün değil o sayılı günler geçmiyo :KK200:
Aynen haklısın canım.. İlk i negatif sonuclanınca kıyas yapıyo insan. Ama aldımız ılacların etkisi birde transfer olmasak adet donemine yaklasmıs oluyoruz onunda etkisi var ben 20 test gunum 21 adet gunum Cok normal yani. Tek bel agrısı farklı bende. Beklemek zor. Olumlu dusunmeye calisiyoruz hep. İnsallah pozitifi bizde goruruz.

Oren bayan oldum. Yegenıme bere yaptım kendime de yaptım. Bıde bebek patığı yaptım ❤️ cok tatlıs oldu İnternette video su vardı baktım baktım yaptım tekini bugun 2. Sını yapcam

Canım ayakta durunca hemen belim agrıyo. Gobegımın alt kısmı zaman zaman agrıyo da adet zamanı gibi. Tek farklı olan bel agrısı. Ignemı vuruldum geldım İnsallahhhh bu sefer tutar canım. Transfer gununu saymazsak 5. Günüm bugun zaman gecmıyo. İnsallah bu sefer pozitifi goruruz.
Test yapmıcam bu sefer sonuna kadar beklıcem

ben dayanamayıp tekrar test yaptım. Bu sefer hemen ikinci çizgi göründü. Mutluluktan delirmek üzereyim kendimi tutuyorum doktor keseleri gördüm desin öyle sevineceğim :)))

ben dayanamayıp tekrar test yaptım. Bu sefer hemen ikinci çizgi göründü. Mutluluktan delirmek üzereyim kendimi tutuyorum doktor keseleri gördüm desin öyle sevineceğim :)))

benim de transferim cumartesi gunuydu, 5. gun 2 tane taze transfer yapildi ama hic test yapmadim henuz, siz normal gebelik testi mi yaptiniz yoksa erken gebelik mi? ben oldugunu dusunmuyorum gerçi cunku transferden sonra 1 gun boyunca kanamam oldu normal degil sanirim :(

Canım simdi den hayırlı olsun biz senle aynı gun transfer olduk senin 17 si test gunundu benım 20 si. Bugun ilk defa Mı test yaptın . Cok sevindim senin adına ben beklıcem canım bu heyecanlandıö ama cok erken 5. Gün bıtmıs oluyo bugun. Transfer gununu saymıyorlar ya. Sabredım dıyorum

benim de transferim cumartesi gunuydu, 5. gun 2 tane taze transfer yapildi ama hic test yapmadim henuz, siz normal gebelik testi mi yaptiniz yoksa erken gebelik mi? ben oldugunu dusunmuyorum gerçi cunku transferden sonra 1 gun boyunca kanamam oldu normal degil sanirim :KK43:

normal gebelik testi yaptım canım. İki gün önce yaptım hiç birşey yoktu. 20 dk sonra çizgi çıkmıştı. Bugün tekrar yaptım zaten testi yapar yapmaz çıktı. Bakalım inşallah olumludur. Ultrasonu görmeden hamile olduğumdan emin olamayacağım sanırm.

Sen de üzülme lütfen kafa yorma doktorunla konuştun mu?

ayy hadi gözünaydın diyelim o zaman çok sevindim.. o günlerde yakın merak etme

Allah razı olsun canım :))

Canım simdi den hayırlı olsun biz senle aynı gun transfer olduk senin 17 si test gunundu benım 20 si. Bugun ilk defa Mı test yaptın . Cok sevindim senin adına ben beklıcem canım bu heyecanlandıö ama cok erken 5. Gün bıtmıs oluyo bugun. Transfer gununu saymıyorlar ya. Sabredım dıyorum

ben sabredemiyorum valla hergün kaçıncı gün diye uyanıyorum :)

normal gebelik testi yaptım canım. İki gün önce yaptım hiç birşey yoktu. 20 dk sonra çizgi çıkmıştı. Bugün tekrar yaptım zaten testi yapar yapmaz çıktı. Bakalım inşallah olumludur. Ultrasonu görmeden hamile olduğumdan emin olamayacağım sanırm.

Sen de üzülme lütfen kafa yorma doktorunla konuştun mu?

Allah razı olsun canım :))

ben sabredemiyorum valla hergün kaçıncı gün diye uyanıyorum :)

bir oglum var benim aslinda, onun sezeryan yerinde sıkıntı vardi dedi doktor o yuzden rahim agzini tutmak zorunda kaldik kanama o yuzdendir dedi , bakalim yarin sabah ben de bi test yapayim evde, cumartesi ya da pazar da kan veririm herhalde .

bir oglum var benim aslinda, onun sezeryan yerinde sıkıntı vardi dedi doktor o yuzden rahim agzini tutmak zorunda kaldik kanama o yuzdendir dedi , bakalim yarin sabah ben de bi test yapayim evde, cumartesi ya da pazar da kan veririm herhalde .

benim de senin gibi 2 embriyo transfer edildi ama 5. Gün transferiydi canım. Senin nasıldı? Testin sonucundan etkilenmeyeceksen yap bence. Ben çok hazırdım. Olumsuz deseler de üzülürüm ama çok yıpranmam. Eğer üzüleceksen hiç yapma gününü bekle lütfen.

Back