• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Kizlarr selam nasilsiniz:) tarifsiz duygulardaym haftaya kalp atisi icn gidicektk bugunde gittik tahlilleri gostermek icin bebisede bakalim goruruz blki dedik. Bitek kese gormstk bebisi gorduk sukur. Kalp atisini da dinledik Allaha sukurler olsn tarifsz bi duyguyms allah sizlerede tum isteyenlere nasip etsin inss❤ smdi daha bi inandim sanki:)

Kizlarr selam nasilsiniz:) tarifsiz duygulardaym haftaya kalp atisi icn gidicektk bugunde gittik tahlilleri gostermek icin bebisede bakalim goruruz blki dedik. Bitek kese gormstk bebisi gorduk sukur. Kalp atisini da dinledik Allaha sukurler olsn tarifsz bi duyguyms allah sizlerede tum isteyenlere nasip etsin inss❤ smdiaha bi inandim sanki:)
:KK200::KK200::anneadayı:

Kizlarr selam nasilsiniz:) tarifsiz duygulardaym haftaya kalp atisi icn gidicektk bugunde gittik tahlilleri gostermek icin bebisede bakalim goruruz blki dedik. Bitek kese gormstk bebisi gorduk sukur. Kalp atisini da dinledik Allaha sukurler olsn tarifsz bi duyguyms allah sizlerede tum isteyenlere nasip etsin inss❤ smdi daha bi inandim sanki:)
Ay hadi gözün aydınnn canımmm banada 1 hafta gecmeyecek şimdi:) keseyide bebiişide gördük ama kalp atışı için sabırszlanıyorumm sordunmu canım zararı varmı yokmu diye

Ay hadi gözün aydınnn canımmm banada 1 hafta gecmeyecek şimdi:) keseyide bebiişide gördük ama kalp atışı için sabırszlanıyorumm sordunmu canım zararı varmı yokmu diye
Sagol canimm darisi basina olacak:) suan sende duyabilirsin senle ayniydi gunlerimiz. Yok canim olmuyoms zaten oyle gumbur gumbur acmadi kisik tonda ama duyduk:) once hareketini gosterdi bak atiyo kalbi dinleyelim dedi az sesli acti oyle dizide gorulenler gibi degl bnce kucuk olduklati icin;) bidahaki kontrolde gumbur gumbur duyariz:) kistleri sordum vardi dedim hicbisi olmick merak etme etkilemz dedi. Bulantiyi cekiceksn dedi gecicek daha iyi olicaksn dedi. Cok bulaniyo dedim bunun icin ugrastik ama annesi diyo doktorum:) o saglikli olsn da herseyi cekerim❤

Kizlar size bi mujde vericem benimkiler ikizmis:KK200: sasirdik dun ogrendik. Babamlar ctesi calisiyor die acilde bi doktora gtti gorsnler die heves ettiler doktor ben iki goruyorm dedi ikisnnde kalbi atiyoms:dua: biri 7 hafta biri 8 hfta gorunuyo minik olan saklanms:) kendi doktoruma gidicem haftaya inss riskli bisi yoktur birinin kesesi kucuk cnku:(

Eklentiler

• 20181201_172407.jpg
    20181201_172407.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar size bi mujde vericem benimkiler ikizmis:KK200: sasirdik dun ogrendik. Babamlar ctesi calisiyor die acilde bi doktora gtti gorsnler die heves ettiler doktor ben iki goruyorm dedi ikisnnde kalbi atiyoms:dua: biri 7 hafta biri 8 hfta gorunuyo minik olan saklanms:) kendi doktoruma gidicem haftaya inss riskli bisi yoktur birinin kesesi kucuk cnku:KK43:
Aaaaa çok şaşırdımmmm şuannnn 6 haftalıkkem nasıl görmemiş doktorun kuzum yaa evet tarifsiz bi duygu zararı varmı bilmem ama gayet son ses dinledik 15 aralıkta diğer randevum inşallah sağlıkla devam eder bebişlerimiz canımm

Aaaaa çok şaşırdımmmm şuannnn 6 haftalıkkem nasıl görmemiş doktorun kuzum yaa evet tarifsiz bi duygu zararı varmı bilmem ama gayet son ses dinledik 15 aralıkta diğer randevum inşallah sağlıkla devam eder bebişlerimiz canımm
Biri 6 haftayken digeri 5 veya da kucuk dusn ondn belli olmuyoms:) biri digerinin iki kati ins minigim de gelisir:dua: ben gecn hafta dinlemstm kisik acip az dnletmsti hemsire arkadasm var bisi olmaz dedi ultrasnda radyasyon yoksm kadndogum bas hemsiresi:) aminn inss kuzum❤ ikili test var smdi sirada 11-14 haftalar arasnda yaplmasi gerekiyoms

Biri 6 haftayken digeri 5 veya da kucuk dusn ondn belli olmuyoms:) biri digerinin iki kati ins minigim de gelisir:dua: ben gecn hafta dinlemstm kisik acip az dnletmsti hemsire arkadasm var bisi olmaz dedi ultrasnda radyasyon yoksm kadndogum bas hemsiresi:) aminn inss kuzum❤ ikili test var smdi sirada 11-14 haftalar arasnda yaplmasi gerekiyoms
Sen canını sıkma ikiz gebeliklerde öyle olabiliyor şuan fark büyük ama ilerde 1 haftalık fark hiç bişey değiştirmez çk sevindim vallahi istiyordun sen çünküüü ...evet o haftalara gelelim hayırlısı ile 15 aralık sanırım 9. Hafta olacak muhtemel 1 ay sonraya verse randevu dediğin zamanlara gelir test vaktide gelir zaman su gibi aksın geçsin inşallah

ne güzel şeyler olmuş girmeyeli minikler büyümüş hatta sürpriz misafirimiz bile olmuş rabbim hepsini kucağımıza almayı nasip etsin:dua:inanın ki okudukça teyze olcak gibi seviniyorum ya:KK200::KK200:

Selam kızlar bayağıdır girmiyorum sonucun pozitif çok şükür sabah sonucu doktora gönderdim bakalım duruma göre kese görmeye gitcez
Hadiii gözün aydın tatlımmm bu forum uğurlu bence herkes yüz güldürecek haberler veriyor :)))kan testinden 10 gün sonra cagırmıştı bizi kese için tatlım inşalah görürsün yavrunu tatlımmm

Hadiii gözün aydın tatlımmm bu forum uğurlu bence herkes yüz güldürecek haberler veriyor :)))kan testinden 10 gün sonra cagırmıştı bizi kese için tatlım inşalah görürsün yavrunu tatlımmm
Iyiki bu forumu acmisim herkes mutlulugunu paylasiyor Allahin izniyle cok mutlu oluyorum sizleri böyle gördükce

Sen canını sıkma ikiz gebeliklerde öyle olabiliyor şuan fark büyük ama ilerde 1 haftalık fark hiç bişey değiştirmez çk sevindim vallahi istiyordun sen çünküüü ...evet o haftalara gelelim hayırlısı ile 15 aralık sanırım 9. Hafta olacak muhtemel 1 ay sonraya verse randevu dediğin zamanlara gelir test vaktide gelir zaman su gibi aksın geçsin inşallah
Evet oyle diyorlar kuzum iyi dusunuyorm olumsuzu cagrmk istemiyorum. Evet ya cok istiyorduk ailecek bi nese sardi bizi ins saglikla surer❤ evt oyle olur tatlim. Amin saglikla kucagimiza aldgmz gunleride gorelim inss

Selam kızlar bayağıdır girmiyorum sonucun pozitif çok şükür sabah sonucu doktora gönderdim bakalım duruma göre kese görmeye gitcez
Ay cok sevindim tatlim masallah gozun aydin saglikla sursun Allah kucagina nasip etsn inss❤ 1 hafta 10 gune kese gorunur canim doktor yonlendirir zatn;)

Back