Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Bu arada tedaviye yeni baslamis olanlar transferi olmus olanlar hepinize hayirli olsun İnsallah guzel sonlanir her sey :)

Selam gozun aydin tatlim bende ciktm simdi keseyi gordum bebek detayli anca 1 2 haftaya gorunur dedi. Kan istedi idrar istedi testleri verdik ciktm sukurler olsunn:) 1 tane tutmus canim bizim. Doktor bizim amavimiz bu saglikli olsn ikiz erken dogabiliyo riskli dedi bana:) ara vermeden 2. Yi yapcam zatn planim o dondurulmslar var nasilsa:)

Canımm yeni doktordan geldimm binşükür rabbimeee gördük keseyi 1 aralıkta kalp atışıinşAllahhh
2 hafta sora dedi kalp atisi garanti dinleriz:) herseyimz ayni gun gidiyo kuzum 1 aralikta ikimzde duyucaz rabbim nasip ederse sukurler olsun smdi icim biraz rahatladi elimr ultrason kagidini alinca:) benim teke gore demek hormonlar tavan yapti kan sonucu yksk olnca ikiz sabmistik:))

Canımmmm bir tane olsun bzim olsun sağlıklı olsun Allahın izniyle hadi gözümüz aydınnnn

Cok sevindim kizlar :) Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin İnsallah kendinize cok dikkat edin ikiz tekiz hic farketmez saglikli olsun da :)

Gözünüz aydın kızlar darısı bekleyen herkese bizlere inşallah
Demek bhcg den anlaşılmıyor baya yüksekti sizin galiba
Bende bugün tekrar kan verdim ayın 27 de keseyi görmeye gel dedi doktorum inşallah

Bende bugün tekrar kan verdim ayın 27 de keseyi görmeye gel dedi doktorum inşallah
Hadi inşallahhh canımm sende görürsün inşallahHayırlı olsun seninde inşallah

Cok sevindim kizlar :) Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin İnsallah kendinize cok dikkat edin ikiz tekiz hic farketmez saglikli olsun da :)
Aminnnnn canımm aminnnn darısı isteyen herkese ... ben zaten tek istiyordum kuzum ikinin riski gerçekten fazla ben bu bünyeyle taşıyamazdım rabbim hayırlısını versin inşallah

Kızlar ya bisey sorucam bugun beni hastaneden aradilar esinizin Ros testi yuksek cikmisti 3 ay boyunca su ilaci kullansin diyerek bi vitamin adi verdiler arastirdim biraz Ros testinin yuksek cikmasi spermde dna hasari yapacak maddenin cogalmasi demekmis bildigim kadariyla yasayan embriyolar tutunsa bile dusukle sonuclanma riski yuksek olurmus simdi kafamda o kadar soru isareti var ki madem boyle bi durum soz konusu neden en basta soylemediler yani uc bes ay daha beklerdik denemek yerine yanlis mi dusunuyorum sizce ?

Canım doktorlar biliyordur bnde morfolojiyi okumuştum deli gibi neler yazıyordu nette tüp bebekte bile şans yok vs çok şükür oldu bnce okuyup modunu düşürme

Canım doktorlar biliyordur bnde morfolojiyi okumuştum deli gibi neler yazıyordu nette tüp bebekte bile şans yok vs çok şükür oldu bnce okuyup modunu düşürme
Ne bileyim ya simdi de arayip 3 ay ilac kullansin dusmesi gerek deyince madem dusmesi gerek niye daha once dusurmediniz demek geliyor insanin icinden cunku yuksekti esiminki ve embriyolar tutsa bile dusme riski cok fazlaymis belki de bu yuzden kimyasal oldu bilemeyiz ki ne bileyim para icin mi yapiyolar diye insanin aklina gelmiyor degil

Canım 5. Güne gelip kalitesi iyiyse zaten etkilememiştir hiç döllenmese yada gelişmese koymadan önce sorun buydu derdin ama embriyon oluşmuş ve konulmuş tabiki çok iyi anlayamayz biz ama bilemedim etkilemişmidir doktoruna sor için rahatlasın

Ikinci denememde nerede baslicagim konusunda kararsizim zaten biraz bakalim artik hayirlisi

Sagol canim. benim yuksek duruyodu ama kese kontrolunde net oluyomus ancak aynen:) hadi bakalim sende hayirlisiyla goruceksn inss canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…