Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Allah korusun canim olumsz dusunme. Bastn inceliyorlar sanki bunlari bilemedim acikcasi. Ins olmaz bir tehlikede bir onlemi vardir elbet. sonucta embriyo kaliyesine bakip transfer ediyor. Sen ne durumdasin bu arada kacnci gune geldin tatlim:)

Selam kuzum 2 forum vrdi aktf yazisiyolar bildrm doluyo onlarla dun aklima geldn biliyomusn bak sennde aklina ben gelmisim❤ bu hafta gecmeyn bulantilarlayim sen nasilsin canim nasi gidiyo. Uyku hali var bide haliyle
Benimde en çok uykum geliyor hiç ama hiç midem bulanmıyor valla sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum:) arkadaşımın bu dönem başlamıştı ve çok kötü geçirmşti bana masallah diyor ama bende şaşıyorum hiç bulanmamasınaa

Biraz daha inandim bulanti olunca canim:) yok ya herkesn bunyesi farkli olck die bisi yok. Benm hic yoktu cok istgliydm bu pzt den beri dengem sasti. Acikiyorm yerken kesiliyorm hic gecmiyo. Agzima glmiyo allahtn ama hp bulaniyo bakalm ins gecer.

Allah korusun canim olumsz dusunme. Bastn inceliyorlar sanki bunlari bilemedim acikcasi. Ins olmaz bir tehlikede bir onlemi vardir elbet. sonucta embriyo kaliyesine bakip transfer ediyor. Sen ne durumdasin bu arada kacnci gune geldin tatlim:)
Kacinci gune derken canisi anlamadim :)

S sare bebek ile karıştrdı bnce tatlım) öteki arkadaşlaryla konuşunca unutmuş bzi hıh :) Morasigi
Bu hafta leylayim ya bulantilardan tatlim:)) 2019 temmuz tup bebek anneleri die bisi acmslar istersen sende gel M MRVCM asiri yazismiyolar hem. Cok yazsmalari takp edemiyorm ya. Catlatma ignedi grubndaydm ilk onlar cok yazstgndn bildrm dolms sznkileride ondn gorememstm:) servste artk pek okuyamiyorm anca aksam evde. Sen nasilsn kuzum

Selam kizlar sohbetinizi okudum simdi bende biseyler yazayim dedim benim bugun 9.haftam doldu cok sükür iki embriyodan bitanesi tuttu benimde hic bulantim kusmam yok midem yaniyordu biara oda bol meyve ve su tüketiyorum sanirim ondan dolayi gecti simdi oda yok 7aralik kalp atisini dinlicez cok heycanliyim siz kacinci haftanizdasiniz bulanti kusma olmadigi icin hamileymisim gibi gelmiyor hamile degilken daha cok belirti yasiyordum psikolojik olarak

Masallah 9. Haftaya gelmssin tatlim❤ ay sukret bence. Demin tatli bisi yedim agzima geldi direkt. Bu hafta basladi benimde. Herkeste olmuyorms canim kimilerinin rahat geciyor. Bulanti olmasa bnde bisi hissetmiyodum:))) Kalp atisi ilk mi dinlicen 7 de duyuluyo diyolar sanki. 1 aralik dedi bana kalp atisi icin. yarinda gidicem kontrol suremde naslsa bedava die kan sonuclatima baksn icmem gereken bisi varsa onu sorcam. Bebisi goremedik daha keseyi gorduk tam 5 haftaydi gecn ctesi. Yarinda tam 6 haftamiz olck:)

Kizlar sizin karin agrilari hala devam ediyor mu bazen korkuyorm ara sira keskin agrilar giriyo bugun cok gicik tuttu kuvvetli oksurunca acayip bi batma sanci girdi bicak gibi keseye bisi oldu die aklim cikti tam o bolgelerdeydi bisi cekme yapti sanki Allahim korusun hepimizinkini

Rahim bir taraftan katılmaya devam ediyor canim korkma 12.haftaya kadar ara ara olcak o batmazlar sonrada rahim yukarı çıkarken olcak hafif ağrılar endiselnme canim.
Bende bugün gittim kontrole herşey çok güzel dedi 1 ocakta tedaviye başlayalım bu ay gez toz eğlen tatil yap bana dinamik gel dedi

Evet ultrasonda kalbini atisini gördük ama sesini dinleyemedik vünkü 6+6 idi doktor cok kücük bebegin ses dalgasini gönderirsem bebek zarar göre görebilir dedi bidahaki kontrolunde daha saglikli olur dedi iki doktorda ayni seyi soledi

Kiyamam minige hadi bakalim cok heyecanli canim Allah herkese yasatsn bu duyguyu. Bende sabirsizlkla o gunu bkliyorm:)

Bende sorunca rahim buyuyor degisiyor normaldiyolar da iste ben panik:) 2. Cocugin mu olcal nasipse ins. Cok guzel masallah sevindm senin adina canim inss pozitifi de gorursun aynen moraln umudn yuksk olmasi cok onmli. Bnde gezmstm kafami uzaklatrmaya calstm olcagina inandm. Hatta yumrta toplamadn sora o 5 gun bkleme surecnde arkadslarla abanta gtmstik iyi gelmsti:)tabi 2 gun yatp kendimi topladiktn sora.

Bende öyle yapicam gezip tozayimm

Canım bende aynıyım hiç midem bulanmıyor korkuyorum gelişmiyormu diye hamile gibi hissetmiyorum hiç birde doktorum 7 haftalıkkem bakıcak kalp atışına erken mi acaba

Canım aynısı oluyor banada kitlenip kalıorum birdenn sonra geçiyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…