Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Morasigi canımm çok kötü grip oldummm meyve suları limonlar vs fayda etmiyor birde sende hiç belirti varmı? Ne midem bulanıyor ne canım birşy cekiyor
Ben gecen hafta griptm 6 7 gunde gecti resmen tatlim bisi icemeynce iste. Meyve sulari pastil brun spreyi ve kremle takildim:) hala nefesm tikaniyo gece. Mide bulantisi bndede yok canim kisiye gore erken yads gec oluyo o az yasaynda var. Istahm acik benimde iste transfrn 5. Gununden beri tuzlu eksiye meyilim var gecmiyo:) arada cekiyo bisiler oda olmasa hamileym diemicem nerdeyse:)) biz bebislerimizi gormedk ya kese falan ondan bole garip geliyo kuzum bence:)

Grip gibi değil resmen mikrop yutmuş gibiyim başım çatlıyır diş etlerim şişti içimden ates cıkıyor resmen kapalı ortamda hasta insanlarla çalışınca anımda kaptım ya:-( bnmde iştahm yerindeydi dünden beri bi lokma yiyesim yok;(

Hadi bismillah guzel sonuclara inss canim igneleri bukadr istekli olacagimi dusunmezdm hic sevmem igne normalde:)))
saol canim senin gibi ben de pozitif gorurum umarim.anne olma motivasyonu degisik bir sey.. ben de pek hoslanmam igneden ama yarindan itibaren ben de senin gibi hevesli olacagim bence :)

O kotu oluyo iste canim ya bizim de acik ofis kalabalik e serviste de kapiyosn. Ondan gtmstr istahn canim cok kotu olmssn bi doktorunla paylas bnce icebilecegn bisiler olur belki

saol canim senin gibi ben de pozitif gorurum umarim.anne olma motivasyonu degisik bir sey.. ben de pek hoslanmam igneden ama yarindan itibaren ben de senin gibi hevesli olacagim bence :)
Inss canim allah bu yolda olan dileyen hrrkese nasip etsin. Kednlkle bu motiveden bence de:) hadi bakalim canim pozitif olsn sonu:)

O kotu oluyo iste canim ya bizim de acik ofis kalabalik e serviste de kapiyosn. Ondan gtmstr istahn canim cok kotu olmssn bi doktorunla paylas bnce icebilecegn bisiler olur belki
Parol kullanmaya başladm kbb doktoru onu verdi kndi doktorumda onayladı inşallH bi an önce iyileşirim canım valla nevrim döndü 1 günde

Parol kullanmaya başladm kbb doktoru onu verdi kndi doktorumda onayladı inşallH bi an önce iyileşirim canım valla nevrim döndü 1 günde
Inss canim gecms olsn. Kacgun gozlerm sakirsakir burnm desen oyle calstm:) az kaldi ctesiye zaman gecmigo sanki bisi hissedemiyo bole de insan ya korkuyor

Inss canim gecms olsn. Kacgun gozlerm sakirsakir burnm desen oyle calstm:) az kaldi ctesiye zaman gecmigo sanki bisi hissedemiyo bole de insan ya korkuyor
Evet bir görsek rahatlıycaz biraz bndede hiç belirti yok bide bn 10. Gün kan verdim brdaha vermedim korku heycan ve sabırsszlkla bekliyorum yarını

Evet bir görsek rahatlıycaz biraz bndede hiç belirti yok bide bn 10. Gün kan verdim brdaha vermedim korku heycan ve sabırsszlkla bekliyorum yarını
Olumsz dusunmemeliyiz tatlim inss yarin guzel haberler aliriz ikimizde bndede bazn tik olmuyo. Dun aksam karnm cok buruldu agridi regl gibi kirkuyorm arada aslnda

Olumsz dusunmemeliyiz tatlim inss yarin guzel haberler aliriz ikimizde bndede bazn tik olmuyo. Dun aksam karnm cok buruldu agridi regl gibi kirkuyorm arada aslnda
Onlar banada oluyor canım bnde yaşıyorum bugün özellikle çok sık oldu S sare bebek canınmn 5. Güne geldimi minnoşların donduruldumu birde nasl gdiyor şuan:)

M MRVCM Canım evet 3 tane kalmıştı 2.kalite demişlerdi ümidim yoktu ama bugün aradılar kaliteli olarak 2 tanesi 5.güne gelmiş ve dondurulmuşbişey hissetmiyordum ama bugün kasıklarım sızlıyo sanki bilemedimçok belirti aramak istemiyorum çünkü bana kalsa ben her ay hamilelik belirtisi yaşan biriydim

Gozun aydin canim iyi olms hic taklma bnce belirti olmuyo belrgin bi seklde:) inss snde mujdeyi vereceksn❤

ohh hadi hayırlısı canım benim ilk 3 gün çok ağrm oldu sonra küt diye kesildi sandmki yok amaçok şkür gördüm pozitifi inşallah sendeee görürsünnn sabret şimdi bekle inş güzel haberler geleck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…