- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Ben gecen hafta griptm 6 7 gunde gecti resmen tatlim bisi icemeynce iste. Meyve sulari pastil brun spreyi ve kremle takildim:) hala nefesm tikaniyo gece. Mide bulantisi bndede yok canim kisiye gore erken yads gec oluyo o az yasaynda var. Istahm acik benimde iste transfrn 5. Gununden beri tuzlu eksiye meyilim var gecmiyo:) arada cekiyo bisiler oda olmasa hamileym diemicem nerdeyse:)) biz bebislerimizi gormedk ya kese falan ondan bole garip geliyo kuzum bence:)Morasigi canımm çok kötü grip oldummm meyve suları limonlar vs fayda etmiyor birde sende hiç belirti varmı? Ne midem bulanıyor ne canım birşy cekiyor
Hadi bismillah guzel sonuclara inss canimBenim de tedavim başlıyor nihayet.. bugün regl oldum yarın kan veriyorum ve 3. Gün de iğnelere başlıyorum...
Grip gibi değil resmen mikrop yutmuş gibiyim başım çatlıyır diş etlerim şişti içimden ates cıkıyor resmenBen gecen hafta griptm 6 7 gunde gecti resmen tatlim bisi icemeynce iste. Meyve sulari pastil brun spreyi ve kremle takildim:) hala nefesm tikaniyo gece. Mide bulantisi bndede yok canim kisiye gore erken yads gec oluyo o az yasaynda var. Istahm acik benimde iste transfrn 5. Gununden beri tuzlu eksiye meyilim var gecmiyo:) arada cekiyo bisiler oda olmasa hamileym diemicem nerdeyse:)) biz bebislerimizi gormedk ya kese falan ondan bole garip geliyo kuzum bence:)
saol canim senin gibi ben de pozitif gorurum umarim.anne olma motivasyonu degisik bir sey.. ben de pek hoslanmam igneden ama yarindan itibaren ben de senin gibi hevesli olacagim bence :)Hadi bismillah guzel sonuclara inss canimigneleri bukadr istekli olacagimi dusunmezdm hic sevmem igne normalde:)))
O kotu oluyo iste canim ya bizim de acik ofis kalabalik e serviste de kapiyosn. Ondan gtmstr istahn canim cok kotu olmssn bi doktorunla paylas bnce icebilecegn bisiler olur belkiGrip gibi değil resmen mikrop yutmuş gibiyim başım çatlıyır diş etlerim şişti içimden ates cıkıyor resmenkapalı ortamda hasta insanlarla çalışınca anımda kaptım ya:-( bnmde iştahm yerindeydi dünden beri bi lokma yiyesim yok;(
Inss canim allah bu yolda olan dileyen hrrkese nasip etsin. Kednlkle bu motiveden bence de:) hadi bakalim canim pozitif olsn sonu:)saol canim senin gibi ben de pozitif gorurum umarim.anne olma motivasyonu degisik bir sey.. ben de pek hoslanmam igneden ama yarindan itibaren ben de senin gibi hevesli olacagim bence :)
Parol kullanmaya başladm kbb doktoru onu verdi kndi doktorumda onayladı inşallH bi an önce iyileşirim canım valla nevrim döndü 1 gündeO kotu oluyo iste canim ya bizim de acik ofis kalabalik e serviste de kapiyosn. Ondan gtmstr istahn canim cok kotu olmssn bi doktorunla paylas bnce icebilecegn bisiler olur belki
Inss canim gecms olsn. Kacgun gozlerm sakirsakir burnm desen oyle calstm:) az kaldi ctesiye zaman gecmigo sanki bisi hissedemiyo bole de insan ya korkuyorParol kullanmaya başladm kbb doktoru onu verdi kndi doktorumda onayladı inşallH bi an önce iyileşirim canım valla nevrim döndü 1 günde
Evet bir görsek rahatlıycaz biraz bndede hiç belirti yok bide bn 10. Gün kan verdim brdaha vermedim korku heycan ve sabırsszlkla bekliyorum yarınıInss canim gecms olsn. Kacgun gozlerm sakirsakir burnm desen oyle calstm:) az kaldi ctesiye zaman gecmigo sanki bisi hissedemiyo bole de insan ya korkuyor
Olumsz dusunmemeliyiz tatlim inss yarin guzel haberler aliriz ikimizdeEvet bir görsek rahatlıycaz biraz bndede hiç belirti yok bide bn 10. Gün kan verdim brdaha vermedim korku heycan ve sabırsszlkla bekliyorum yarını
Onlar banada oluyor canım bnde yaşıyorum bugün özellikle çok sık oldu S sare bebek canınmn 5. Güne geldimi minnoşların donduruldumu birde nasl gdiyor şuan:)Olumsz dusunmemeliyiz tatlim inss yarin guzel haberler aliriz ikimizdebndede bazn tik olmuyo. Dun aksam karnm cok buruldu agridi regl gibi kirkuyorm arada aslnda
Bitek kendimim sandim korktm rahatladm biraz tatlim sagol:) saatler kaldiiii:)Onlar banada oluyor canım bnde yaşıyorum bugün özellikle çok sık oldu S sare bebek canınmn 5. Güne geldimi minnoşların donduruldumu birde nasl gdiyor şuan:)
Gozun aydin canim iyi olms
ohh hadi hayırlısı canım benim ilk 3 gün çok ağrm oldu sonra küt diye kesildi sandmki yok amaçok şkür gördüm pozitifi inşallah sendeee görürsünnn sabret şimdi bekle inş güzel haberler geleck
Evet canımmm her haftasnu evde olan eşimin eğitimi var yanmda olmıcak o görüntü gözüksün ve atayım diye sabırsızlanıyorummmBitek kendimim sandim korktm rahatladm biraz tatlim sagol:) saatler kaldiiii:)
Sansa bak kuzum olsun obur hafta oda gelip dinler kalbini insEvet canımmm her haftasnu evde olan eşimin eğitimi var yanmda olmıcak o görüntü gözüksün ve atayım diye sabırsızlanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?