Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Her şey istediğin gibi olsun cnm hayırlısıyla inş

Dualarimiz senle canim rahat ol iyi dusun inss pozitifi gorursun❤

M MRVCM tatlim naber nasi gidiyo:) hersey yolunda mi:)
Canımm çok şükürrr sabırsızlıkla cumartesi gününü bekliyorummm dün çok sancım oldu haftasonu gezdik yürüdüm ettim sonra ağrım oldu dün hep yattım bugün iyiym çok şükürrr cumartesi bi görsemmm rahatlayacağım biraz:) sen ne durumdasın bakıyımmm

Hareket ettgnde dnlenirsn sorasnda kuzum benmde bugun yine bi ara sancilanma oldu korktm. Aynen gorsek rahatlayacagiz daha bi emin olcaz suan garip geluyo :) bnde ctesi gidicem canim yazalim birbirimize haberleri

anladım canım dün hemşireyle görüştüm enfeksiyon riski olduğu için yasak dedi :) amin canım Rabbim nasip ederse en önemlisi o zaten tek benimle beraber olsunda varsın ilişkide olmasın. Allahın izniyle hiç bişey olmaz canım dua et bol bol Allah gönül ferahlığı versin. benimde ilk yumurta takibim cuma bakalım ne kadar büyüyecekler. Doktorum iğneyi 225 le başladı

Masallah canim cokcok guzel pozitifi alirsn inss benim de 8 dollenenin 7 si 5. Gune gelmsti 1. Kalitede ayniymisiz senle:) sonu bizim gibi olsunn ve en onemlisi saglikla devam etsn
Moraşığı cok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Bugünn dualarımızzz seninleeee canımmm

Kizlar ben hamile kaldigimi ögrendigimden beri sürekli rüyamda yemek görüyorum ve yiyorum bunun bi anlami warmidir hergün bi yemek yiyorum bugun yumurtali kavurma ve menemen yedim

Hayırlı olsunnn canımmm inşallah güzel sonuçlar alacaksın içini ferah tut

Aynen oyle canimcim:) huzur olsnda. Hizli buyuyolar merak etne canim bnde 225le basladim dozum oydu:)

Hdi gecmis olsn canim hayirli sonuclara insss seninde 2 transfer olms hayirli olsun:)

Morasigi canımm çok kötü grip oldummm meyve suları limonlar vs fayda etmiyor birde sende hiç belirti varmı? Ne midem bulanıyor ne canım birşy cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…