- 11 Eylül 2018
- 51
- 38
- 3
- 39
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Her şey istediğin gibi olsun cnm hayırlısıyla inşKızlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki sağolun ailemize söylemedik olmazsa çok üzülürler diye.bende hep burda paylaştım hislerimi sağolun Allah hepinizden razı olsun yarın için dua eder misiniz banabirde bugün haber geleck diye telefonu elimden bırakmadım iş yerinde sormayın WC da haber geldi hiç bu kadar tuvaletten çıkarken mutlu olmamıştım
Dualarimiz senle canim rahat ol iyi dusun inss pozitifi gorursun❤Kızlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki sağolun ailemize söylemedik olmazsa çok üzülürler diye.bende hep burda paylaştım hislerimi sağolun Allah hepinizden razı olsun yarın için dua eder misiniz banabirde bugün haber geleck diye telefonu elimden bırakmadım iş yerinde sormayın WC da haber geldi hiç bu kadar tuvaletten çıkarken mutlu olmamıştım
Canımm çok şükürrr sabırsızlıkla cumartesi gününü bekliyorummm dün çok sancım oldu haftasonu gezdik yürüdüm ettim sonra ağrım oldu dün hep yattım bugün iyiym çok şükürrr cumartesi bi görsemmm rahatlayacağım biraz:) sen ne durumdasın bakıyımmm
Hareket ettgnde dnlenirsn sorasnda kuzumCanımm çok şükürrr sabırsızlıkla cumartesi gününü bekliyorummm dün çok sancım oldu haftasonu gezdik yürüdüm ettim sonra ağrım oldu dün hep yattım bugün iyiym çok şükürrr cumartesi bi görsemmm rahatlayacağım biraz:) sen ne durumdasın bakıyımmm
Tamam tatlımmm aynenn haberleşelim cumartesiiHareket ettgnde dnlenirsn sorasnda kuzumbenmde bugun yine bi ara sancilanma oldu korktm. Aynen gorsek rahatlayacagiz daha bi emin olcaz suan garip geluyo :) bnde ctesi gidicem canim yazalim birbirimize haberleri
anladım canım dün hemşireyle görüştüm enfeksiyon riski olduğu için yasak dedi :) amin canım Rabbim nasip ederse en önemlisi o zaten tek benimle beraber olsunda varsın ilişkide olmasın. Allahın izniyle hiç bişey olmaz canım dua et bol bol Allah gönül ferahlığı versin. benimde ilk yumurta takibim cuma bakalım ne kadar büyüyecekler. Doktorum iğneyi 225 le başladıHayirli olsn canim:) yumrtalar olgnlastktan sora yasakliyorlar kontrolde doktorn bilgi verir. Adet bittiktn sora 2 3 gn firsat olmamsti bizim kontroldede 15 16 mm e geldi ilski olmasn dediler deyis o deyis 1 ay boynca kaldik:) bebisini dusun etkileyevek bisi olmasn da aman allah korusunctesi doktora gidicem bnde ilk kontrole onun bilgisine gore ilerlicem bundn sorada bakalim korkuyorm suan bisi olck die
Moraşığı cok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğiniMasallah canim cokcok guzel pozitifi alirsn inssbenim de 8 dollenenin 7 si 5. Gune gelmsti 1. Kalitede ayniymisiz senle:) sonu bizim gibi olsunn ve en onemlisi saglikla devam etsn
Bugünn dualarımızzz seninleeee canımmmKızlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki sağolun ailemize söylemedik olmazsa çok üzülürler diye.bende hep burda paylaştım hislerimi sağolun Allah hepinizden razı olsun yarın için dua eder misiniz banabirde bugün haber geleck diye telefonu elimden bırakmadım iş yerinde sormayın WC da haber geldi hiç bu kadar tuvaletten çıkarken mutlu olmamıştım
4 ekimde regli oldum 23 ekimde transfer yapilmisti...regliden 15 ila 20 gun sonra yapılıyor canimkızlar bir şey sordum ama kimse cevap vermedi. Opudan sonra embriyolarım donduruldu önümüzdeki adetten sonra transfer olacak. adetten ne kadar süre sonra transfer gerçekleşiyor acaba?
Inşallah buradan bize pozitif sonucu vereceksin canimKızlar ben geldim transfer yapıldı şu an hastanedeyim yatıyorum 2 saat2 embriyo yapıldı.kalan diğerleri eğer 5.güne kadar gelirse dondurulacak.hayırlısı artık bundan sonra Allah’a havale ettim rabbim verirse olacak
Kızlar ben geldim transfer yapıldı şu an hastanedeyim yatıyorum 2 saat2 embriyo yapıldı.kalan diğerleri eğer 5.güne kadar gelirse dondurulacak.hayırlısı artık bundan sonra Allah’a havale ettim rabbim verirse olacak
Hayırlı olsunnn canımmm inşallah güzel sonuçlar alacaksın içini ferah tutKızlar ben geldim transfer yapıldı şu an hastanedeyim yatıyorum 2 saat2 embriyo yapıldı.kalan diğerleri eğer 5.güne kadar gelirse dondurulacak.hayırlısı artık bundan sonra Allah’a havale ettim rabbim verirse olacak
Aynen oyle canimcim:) huzur olsnda. Hizli buyuyolar merak etne canim bnde 225le basladim dozum oydu:)anladım canım dün hemşireyle görüştüm enfeksiyon riski olduğu için yasak dedi :) amin canım Rabbim nasip ederse en önemlisi o zaten tek benimle beraber olsunda varsın ilişkide olmasın. Allahın izniyle hiç bişey olmaz canım dua et bol bol Allah gönül ferahlığı versin. benimde ilk yumurta takibim cuma bakalım ne kadar büyüyecekler. Doktorum iğneyi 225 le başladı
Aminn canimm cumlemize inss nasip olsun. Senden de guzel jaberler aliriz inss❤Moraşığı cok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Hdi gecmis olsn canim hayirli sonuclara insssKızlar ben geldim transfer yapıldı şu an hastanedeyim yatıyorum 2 saat2 embriyo yapıldı.kalan diğerleri eğer 5.güne kadar gelirse dondurulacak.hayırlısı artık bundan sonra Allah’a havale ettim rabbim verirse olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?