- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Hayırlısı olsun insallah canım yazarim tabi ki benimde üç taneden ikisi güzel sonuc vermiş zaten hakkımizda hayırlısi olsun rabbim hastaneden boş çevirmesin bizleriHaYirlisi olsun insallah benimde cuma günü yumurtalarim toplancakmis bugin gittim 3tane yumurtam warmis bana cok az geldi ama doktor cok iyi sayi onemli degil onemli olan dolu olmasi dedi bakalim ne olacak yarin aksam ovitrelle vurucam kendime gelismelerini burdan yazarsan sevinirim
Amin insallah. Bisi sorcam 1 folikülden kac yumurta cikiyor biliyormusunHayırlısı olsun insallah canım yazarim tabi ki benimde üç taneden ikisi güzel sonuc vermiş zaten hakkımizda hayırlısi olsun rabbim hastaneden boş çevirmesin bizleri
Bir tane çıkıyor diye biliyorum cnm folikül tek bi yumurtanin etrafını sariyo çünküAmin insallah. Bisi sorcam 1 folikülden kac yumurta cikiyor biliyormusun
Anladim cok tesekkür ederimBir tane çıkıyor diye biliyorum cnm folikül tek bi yumurtanin etrafını sariyo çünkü
Eveeet çok Harika bi an :)) inşallah tutunurlar canım hayırlı olsunTransferim gerçekleşti kızlar iki embriyo yerleştirdiler ilerlemelerini gördüm çok güzeldi inşallah tutunurlar
Amin inşallah canım ya :)Eveeet çok Harika bi an :)) inşallah tutunurlar canım hayırlı olsun
hayirli olsun canim insallahh bebislerin sana.tutunurlarTransferim gerçekleşti kızlar iki embriyo yerleştirdiler ilerlemelerini gördüm çok güzeldi inşallah tutunurlar
Tesekkur ederim canım amin inşallahhayirli olsun canim insallahh bebislerin sana.tutunurlar
HaYirlisi olsun insallah benimde cuma günü yumurtalarim toplancakmis bugin gittim 3tane yumurtam warmis bana cok az geldi ama doktor cok iyi sayi onemli degil onemli olan dolu olmasi dedi bakalim ne olacak yarin aksam ovitrelle vurucam kendime gelismelerini burdan yazarsan sevinirim
Benimde bugun yumurtalarim toplandi sali transfer günüm insallah iki embriyo yerlestirecekler bana nasipseTransferim gerçekleşti kızlar iki embriyo yerleştirdiler ilerlemelerini gördüm çok güzeldi inşallah tutunurlar
Bende carsamba saat 22.30da catlatmayi vurdum busanah 8.30da doktora gittim 10da operasyona basladilar sali günü transfer edilecek iki tane bakalim neler olcak gelismelerini mutlaka yaz
Merhaba benim de 5 adet yumurtam varmış bana da az geldi doktorum da senden daha çok yumurta bekliyordum dedi biraz moralim bozuldu ama önemli olan içinin dolu olması inşallah kaliteli yumurtadır yarın 22:30 da çatlatma iğnesi vurulucam pazartesi 8:30 da yumurta toplama işlemi olacak rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın inşallah
İnşallah hayırlısı olsun canım 5.gun embriosu mu oluyoBenimde bugun yumurtalarim toplandi sali transfer günüm insallah iki embriyo yerlestirecekler bana nasipse
Normalde 3.gün embriyosu olacakti ama esim calisiyor ogün izin alamiyor oyuzden sali günü izinli oldugu icin 4.gün olacakİnşallah hayırlısı olsun canım 5.gun embriosu mu oluyo
Hadi ya neyse katlanucaz artıkGenel anestezi altında olduğu için hiçbir şey hissetmiyorsun canım,amelıyathaneye girip çıkmak 15 dk. Acısız ağrısız bir işlem
Ben bugun operasyon oldum hic anlamadim bile narkozdan dolayi ama narkozun etkisi gecince aksama dogru yumurtaliklarimdaki aciyi hissettim yürürken biraz sikinti oluyor biraz bel agrisi ama korkulcak bisi yokKızlar yumurta toplama zor mu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?