- 5 Mart 2019
- 91
- 81
- 3
- 41
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.501
Tedavin hayırlı olsun canım inşaallah bukez bebişlerin sana tutunur
ben ege de başlıcam cnm. ama önce aşılama yapıcszCanım öncelikle hoşgeldin bizlerde tedavi aşamasından geçtik transferimi oldum şuan beklemedeyim ama benden öyle bişey istemediler diğer arkadaşları bilmiyorum sen nerede başlıyorsun
Canım öncelikle kendini hazırla. Ben ilkinden sonra 3 4 gun zamanım vardı. Herkesin olacak diye bisey yok. Rabbım bize belki hıc NASIP etmicek dedim. Ama denemelıyız. Çabalamalıyız. Bide herseyin zamanı oldugunu asla unutma.bak ilki olmadı 1 ay hazırlık 13 gunde ıgneler ve islem yapıldı yani olumsuz sonuctan 2 ay sonra da olumlu sonucu aldım. Demek o zaman oluscakmıs bebegımız tutunacakmıs. Nasıl dogup öleceğimiz zaman belli ise tüp bebek bunu degıstırmıyo canım. Belli olan zamanda nasip oluyo ben hep buna inandım. 2. Den de olumsuz sonuc alcam diye hep aklımdan gectı ama ya degılse deyıp dua etmekten Baska yapacak hiç birseyımuz yok. Rabbım nasip ediyor dr lar aracı.İnanın çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin . Benim dondurulmuşum da yok . Cidden insan çok üzülüyor . Neden olmadı diye bazen suçlayacak birilerini arıyor . Rabbim daha iyi bilir tabi umarım 2.denememizde sonuç alırız . Sanırım histeroskopi ile bakılacak nedenine .
Canım sana omü tüp bebek merkezi derim. Davut hoca cok ilgili. Üniversitede acilin yan tarafındaki gırısten girince direk merkeze gidiyorsun. Herkesin sorunu Baska Baska ama en azından maddi olarak cok zorlanmazsın. Ben orda yaptırdım medıcana ya da gittim ama net Bı tutar demedi. O kadar cok fiyat cıkardı ki. 3bon 2bın VS vs ılacları demiyo bile. Ama Üniversitede asagı yukarı bellı max 7000 harcadık sanırım. 3 yıllık evlilik ve sigorta olunca rapor onlar cıkartıyor. Sen adetin 2. Yada 3. Gunu Bı git. Kontrol ol. Randevu almana gerek yok. Hasta iken sabah erkenden git 8.30 d falan orda ol.Kızlar merhaba bende samsundayım çikolata kistim war doktorum tüp bebek yapalım dedi maddi durumum şuan bunun için elverişli değil rapor çıkartınca devlet bi kısmını karşılıyormuş ama nasıl oluo bilmiyorum 3 yıllık evliyim bir düşük yaptım 1 seneyi geçti perşembe günü domtora gittiğimde tüp bebek dedi işte kafam karışık ne yapsam bilemedim
Cnm davut hoca dedi tüp bebek diye kistlerim için ameliyat demişti ama önceliğimzn çocuk olduğunu söylediğim de tüp bebek yapalım dedi bakalm düşünüyoruz şuan ama rapor için daha önce aşılama flan yaptırmış olman gerekiomuş galibaCanım sana omü tüp bebek merkezi derim. Davut hoca cok ilgili. Üniversitede acilin yan tarafındaki gırısten girince direk merkeze gidiyorsun. Herkesin sorunu Baska Baska ama en azından maddi olarak cok zorlanmazsın. Ben orda yaptırdım medıcana ya da gittim ama net Bı tutar demedi. O kadar cok fiyat cıkardı ki. 3bon 2bın VS vs ılacları demiyo bile. Ama Üniversitede asagı yukarı bellı max 7000 harcadık sanırım. 3 yıllık evlilik ve sigorta olunca rapor onlar cıkartıyor. Sen adetin 2. Yada 3. Gunu Bı git. Kontrol ol. Randevu almana gerek yok. Hasta iken sabah erkenden git 8.30 d falan orda ol.
Ben direk tup yaptırdım. Rapor da cıktı. Erkek faktor oldugu için asilama nafile idi.dr u dinlesen daha iyi olurdu. Kist engel cunku hayırlısı olsun canımCnm davut hoca dedi tüp bebek diye kistlerim için ameliyat demişti ama önceliğimzn çocuk olduğunu söylediğim de tüp bebek yapalım dedi bakalm düşünüyoruz şuan ama rapor için daha önce aşılama flan yaptırmış olman gerekiomuş galiba
MerhabalarCanım merhaba raporu nasıl çıkardın davut hocaya mı yaptırdın
Max. 8 bin gider. 2.500 hastane ben 2. Transfer de 500 verdim ilkinde 2.500 ıgneler baya tutuyor ılacların VS. İlk Basta kiler yani gonal f olan pahalı gerisi uygun rapor var ise. Onlar asagı yukarı su kadar tutuyor diyor zaten. Raporlu olursan super. Sen istenilen seylerı gotur onlar cıkarıyo sen bisey yapmıyorsun.Canım merhaba raporu nasıl çıkardın davut hocaya mı yaptırdın
merhaba tsh degeriniz kac cikmisti ? benim tsh 3.5 ortalama tup bebek oncesi dusurmek gerekir mi?Herkese merhaba bende bugün başladım tüp bebek tedavisine ama benim tiroidim yüksek çıktı onunla beraber başladım değeri düşürmeye çalışılacak önce tiroidden dolayı çok endişeliyim açıkçası
merhaba tsh degeriniz kac cikmisti ? benim tsh 3.5 ortalama tup bebek oncesi dusurmek gerekir mi?
canım benim 73 çıkmıştı ve tedaviye başladım 6 haftalık hamileyim şuan 2.5 altı olması gerekiyormuş ve benim altında ama hamilelikte tekrar yükselemiyormuş ilaca devam ediyorum o yüzdenmerhaba tsh degeriniz kac cikmisti ? benim tsh 3.5 ortalama tup bebek oncesi dusurmek gerekir mi?
Kizlar herkese merhaba
Sark ilinden istanbula tedaviye gitmek istiyorum 2 ay sonra basarisizliga neden olur mu?
Esimle izin alacagiz malesef ilimizde tup bebek imkani yok. Ozelde bir doktor bulduk igneleri ve takibi o yapacak. Sadece opu ve transfer icin gider gelirsin dedi. Siz ne dersiniz?
Mrbcanim. Tupbebek yapacagn doktor uygun bulduysa sorun olmaz heralde. Sik kontrole cagiriyolar opu islemine karr icin. Orada senin takibini yapan doktor bu konuda bilgiliyse sknti olmaz sanirim. Islem yapcak doktorla hep irtibatta kalirsiniz. Ay hadi hayirlisi olsun bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?