Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Anladim canim dogru. Ilk gunlerden mi baslamsti peki

İnsanın içini ferahlatıyorsun her yazında canımmm ama ister istemez korkuyorz bnce sürece yeniden başlamk için kndini hazr hssetmen yeter çnkü bn korktugum kdar zorlanmadım iğneler çok zorlamadı son gün catlatma önleyiciler btek çok acıttı yumurta toplama desen ağrı kesici serumlarla ondanda kurtuluyorsn pskolojini hazır hale getir sonrası inş gelir hep sey derker 3 denemede Yzde 90 lara çıkıyor şansın diye tabi sonrada olmuyorsa demekki rabbim öyle uygun gördü kndimizi hayatımızı o yönden cıkarmamz gerekecek ama bnce yolun başındayz bnde ghiç bilmezdim aklmdan gcmeZdi bunları yaşıcagımm ama nasipte ne varsa o ... kalbin gibi olsun bundan sonra hayatınnnn inş anneliği tadacağızzz

Insallah canim ya cok sagol ayni sey sizin icinde gecerli bu surecte insanin konusucak birilerinin olmasi cok guzel iyiki varsiniz gercekten ❤ rahatliyorum sizle konusunca.. aslinda korkum ilaclardan degil de ne bileyim tekrardan olumsuz sonuc alirsam diye en azindan ust uste olmasin diyorum hani biraz daha zaman gecsin ki her sonuca kendimi alistirayim bigun mutlaka olucak Insallah ben inaniyorum hepimiz icin Allah sevdigi kulunu en cok istedigi seyle imtihan edermis bu imtihani kazanalim da isyan etmekten cok korkuyorum Allah bi seyi geciktiriyorsa guzellestiriyordur hep boyle dusunuyorum ciceklerim arasinda bile en zor tutunanlar var ama onlar en degerlileri oluyo :) kiymetli olucak bizim yavrularimiz :)

Anladim canim. Kasik agrisi henuz olmadi bnde bakalim hepimz icin hayirlisi olsn inss
Amin canim benim takilma belirtilere hic vucutla alakali bisey sonucta her belirtiyi yasayip sonucu olumsuz olan da var hic belirti yasamayip hamile kalan da hayirlisi ne ise o olsun canim

Amin canim benim takilma belirtilere hic vucutla alakali bisey sonucta her belirtiyi yasayip sonucu olumsuz olan da var hic belirti yasamayip hamile kalan da hayirlisi ne ise o olsun canim
Aynen tatlim cok dogru soluyosun dinlemiyorm kendimi oyle bnde olacaksa olir zaten. Tupbebektr cok belrti yasayanda okumadm bu formlarda. Yeterki bize gelsinler bebisler

Iyi aksamlar kizlar bisi daniscam size. Ya ben tursuyu cok seviyorm arada canim ister dun bugun yedim kendimi alamadim az yedim tabi. Icimi cok guzel bastiriyor. Bu donemde sakncasi olur mu acaba bilemedim :s

Selam kızlar
Gonal f 900 ile 450 arasındaki tek fark içindeki miktarı mı acaba? Doktorun belirlediği dozu ayarlayıp vuracağımıza göre bunlardan hangisini kullanacagımız fark etmiyor değil mi ?

Selamlar ben de dün başladım tüp bebeğe. Bana şuan sadece menopur verildi. Yarın sabah da kan verecekmişim herhalde E2 de artış oluyor mu diye bakılacak. Sonrasında da bakalım ne verecekler

Selam kızlar
Gonal f 900 ile 450 arasındaki tek fark içindeki miktarı mı acaba? Doktorun belirlediği dozu ayarlayıp vuracağımıza göre bunlardan hangisini kullanacagımız fark etmiyor değil mi ?
Selam canim hosgeldn:) evet doktorun dedigi dozu vurucaksn yetecek miktara gore veriyolar kutuyu zaten pahali bi ilac oyuzden 450 lk 3 kutu almstk biz 5 igne die hesplaniyo normalde 8 gunlk cikmsti icine payli koyuyorlarms kalirsa ertesi gun kullanirsn atma hemsire uyarmsti beni

Selamlar ben de dün başladım tüp bebeğe. Bana şuan sadece menopur verildi. Yarın sabah da kan verecekmişim herhalde E2 de artış oluyor mu diye bakılacak. Sonrasında da bakalım ne verecekler
Hayirli olsun canim bol igneli bi yol zaten ozellkle son gunler:) ins guzel haberler alirsin

Hoşbulduk. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bana da 1 kutu 900 2 kutu 450 vermişler. 150 ile başlayacağım hangisini vuracağım diye soracaktım Pazartesi günü ama gerek yok sanırım. Kalem olandan mı kullandın sen de ? Tedavin ne aşamada ?

Dedileri gibi al canim yetecek seklde ayarliyorlar cnku farketmiyo ayni hpsi kutu icinde 2 sise vardir 900 olnda. 225 di benim dozum. Icnde igneleride var dedikleri olcude cekp esim yapmsti detayli anlatiyolar hastanede zatn nasi olcagni transferin 5. Gunundeym canim hepimz icin hayirlisi olsn:)

Harika tedavi bitmiş sonucu öğrenmeye de çok az kalmış. Umarım pozitif olur.. şu an kullandığın bir şey var mı yoksa rahatça sonucu mu bekliyorsun. Kan testi ne zaman olacak? Çok heyecanlı.. benim başlamasına daha iki hafta var neredeyse. Regl olmayı bekliyoruz. Hep olmak istemeyiz bu ay da olsak da başlasak diye dört gözle bekliyorum :)

Cok sagol canim ins:) evet baslayacagm ay hadi gelsn diyodum bende:) corasprin iciyorm hergun bide sabah aksam crino jel kullaniyorm vajiadan. Bide transferden sora hastanden cikmadn kalcadn bi igne yaptilar dusuk onleyicidi sanirm bi hafta korur seni demslerdi. Vala gozmde buyuyodu ama bi seklde geciyorms heuecandan ilk tedavim. 10 kasim test gunum 12. Gun dediler. Aksam istn gelip igne olcagm saati bkliyodm hevesle ki igneleri hic sevmem:)) ins guzel sonuclanir seninde canim

Bir hafta kalmış.. su gibi akıp geçsin günler. İğneye bile heves ediyor olmak ilginç değil mi? Ben de ilk tedavi olacak olmasına rağmen inanılmaz rahatım. Kendime hiç iğne vurmadım daha önce ama hiç de takılmıyorum. Zorlanacağımı da sanmıyorum. Eşim bir süre insülin kullandığı için, doktor da sanırım beni rahatlatmak için eşimin yapmasını öneriyor ama ben kendim vururum sorun değil diyorum. Sadece göbekten olmadığı için, çatlatma iğnesini hemşire vuracak. Umarım ikimiz için de beklenen güzel haber yakındır :)

Bebek hasreti iste:) oyle ol moral cok onemli canim kendime saplayamadm ben biturlu sogukkanlida degilim esim yapti hep gobekten:) aminn canim amin:)

Bebek hasreti iste:) oyle ol moral cok onemli canim kendime saplayamadm ben biturlu sogukkanlida degilim esim yapti hep gobekten:) aminn canim amin:)
Sonuçta bir şekilde yapılmış bitmiş :) bir hafta sonrası önemli şimdi. Güzel haber alırsan Harika ama olmama durumu da hep var. Öyle bir şey yaşanırsa da ayni inançla ve dirençle mücadeleye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…