Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Kolay gelsin ya arkadasim dogum iznine ayrildigi zaman gecici olarak muhasebe islerine bakmistim anlarim biraz ama cok degil :) zor isler bana gore degil yani pek :)

Valla canim kiviyi de duymustum ben sanki bi de kabak cekirdegi bi arastir derim ben yemedim ama faydasi varsa siz yiyin

Bide hurmayi okudim bugun aksam almayi dusundk:) sagol canim kivi de yiyim c vitamini yuksek bi meyve kivide dogrudur. zarari olmaz sonucta:))
Canım masılsınn ağrılı 3 günden sonra sanki şuan hç bişeyim yok gibi;( sanki hiç konulmamış gibi bişeymi oldu acaba diye korkuyırm sanki ağrıması bile belirtiymiş gibi hssediyordu insan

Canım masılsınn ağrılı 3 günden sonra sanki şuan hç bişeyim yok gibi;( sanki hiç konulmamış gibi bişeymi oldu acaba diye korkuyırm sanki ağrıması bile belirtiymiş gibi hssediyordu insan
Bende sana yazcaktm canim nasi gidiyo die 4. Gune geldik sukur bnde oleym bugun ayni seyi dusundm bisi yok gibi ama belrti olmaz daha cok erken nokta kadar onlar iyi dusnmeye calisalim. Yaklasnca blki kendini hissettiricekler

Yalnz ben sik wc gidiyorum canim dun cok dikatimi cekti saat basi oldu aksam vaktlerinde. Ama suan belrti olmasi imkansz:) ben sik gidiyorm zatn bidr sivi fazla tukettigmden sanirm tutmak istemedm sikmiym kendimi die:)

Yalnz ben sik wc gidiyorum canim dun cok dikatimi cekti saat basi oldu aksam vaktlerinde. Ama suan belrti olmasi imkansz:) ben sik gidiyorm zatn bidr sivi fazla tukettigmden sanirm tutmak istemedm sikmiym kendimi die:)
O bndede oluyor fakat sürekli ilaç tüketimi ve su , sonra eşim meyvesuları sıkıyor , onlara bağlıyorum bendeki kesinlikle bu yüzdendirdün doktorumu aradım bebek yerleştiği için de olabikir akside olabilir regli belirtileri ve hamilelik belitileri benzer oluyor henüz çok erken dedi bilmiyoki saat başı bunu düşünyorzagrım olsa üzülüyorum olmsa yine üzülüyorum kafayı yedik galiba

Kolay gelsin ya arkadasim dogum iznine ayrildigi zaman gecici olarak muhasebe islerine bakmistim anlarim biraz ama cok degil :) zor isler bana gore degil yani pek :)
Bana lise öğretmenim çok sevdirmişt bu mesleği ama tabikide stresli rahat bir iş değil her hatanın bedeli maddi olarakdönüyor...buarada birsey mrk ettim Kan degerin düşük çıktıktan sonra reglimi olunuyor öylemi anlıyoruz yoksa bi müdahelemi ediyorlar? Birde onlar sana düre veriyormu kendi isteğin dışında şukadar süre ara verilmesi gerek diye? Benimde sadece 1 dondurulmuşum var canım oda çözülünce konulp konulmcgna bdha bakıyorlar genç yaşta tüo bebekte nedende 3 4 dondurulur diye hayal etmiştim sona gelene kdr hep elendiler şindi içimdeki miniğim bnmle kalmazsa diye herseyi düşünür oldum sınrası nasl ilerliyor merak ettim

Sende olesin demek :) evet ama ya meyvesulari kompstoalr su sivi fazla tuketiliyo aslnda. Yerlesirken de olabiliyor demek. Evet adetle benzer belirtiler diyorlar diger aylarda bublari yasaynca hep adet oldm bnde ins bu ay olmayiz

Sende olesin demek :) evet ama ya meyvesulari kompstoalr su sivi fazla tuketiliyo aslnda. Yerlesirken de olabiliyor demek. Evet adetle benzer belirtiler diyorlar diger aylarda bublari yasaynca hep adet oldm bnde ins bu ay olmayiz
İnşallahh canımmm sende hiç lekelenme vs olduumu? Bende olmadı yerleşme kanaması oluyormş bazılarnda bnde hc bi leke vsolmadı

Evet kizlar arkadasin dedigi gibi onu bnde merak ettm. Allah korusun ama dielim tutmadi normal adet zamaninizda mi geldi sizin regl

İnşallahh canımmm sende hiç lekelenme vs olduumu? Bende olmadı yerleşme kanaması oluyormş bazılarnda bnde hc bi leke vsolmadı
Regl zamanina yakin yasaniyor gnlde ole diyolar. Yok canim olmadi 2 gun sor kahve lekelenmeler olabilir islemden dolayi merk etme dediler ama olmadim doktorm islemde demstiama katedrele cikarinca bak kanamam bile olmadi cok iyi gcti demsti hic olmadi kanama. Asilamada olmsti 2 gn boyunca lekelenmem kanamam ama tutmadi oyle dusnme oyuzden

Canimcim belirtilere taklma kendimizi cok dinlemeyelim bnce. Sonuc ne olursa olsn suan bilmiyorz ve iyiyi dusnmk zorundayiz moral cok onmli. Olmsz olursa zatn sorasnda cok uzulcz suan bunlari yasamayalim

Canimcim belirtilere taklma kendimizi cok dinlemeyelim bnce. Sonuc ne olursa olsn suan bilmiyorz ve iyiyi dusnmk zorundayiz moral cok onmli. Olmsz olursa zatn sorasnda cok uzulcz suan bunlari yasamayalim
İnsan heycanını yaşamaya bile korkuyor tatlım sonucu bilmediğimizden hep bu hallerimiz aşılamayı düşünme bnce o zaten normal ilişkide tutma oranyla birebir neredeyse bu başkaaa bnce olacak ve sen buraya güzel haberler vereceksn:-*

Valla canim bence icinde oldugun şu surecte bunu dusunme dusunup de hic strese girme benim kan degerim iki dega dustukten sonra en son 1 e dustu normalde bana 1 hafta icinde adet olucaksin dediler ama ben normal adet gunumde oldum hic şaşmaz zaten sagolsun regl gunum. Benim dondurulmuslarim da yok ne yazik ki aradigimda adetinin 2. Gunu gel ne yapabiliriz diye bakalim dediler ben istemedim bastan baslamaya guc bulamadim su an kendimde ama senin dondurulmuslarin varsa beklemeye gerek olmadan oteki ay hemen koyabiliyorlar bi sıkınti gormezlerse. Bana gel dediler ama ben gitmek istemedim dondurulmuslarim yok cunku bastan baslicaksam da ne kadar ara vermem gerekiyo hic bilmiyorum

Evet tatlim sorma olumszlklardn sora isteristemz ole oluyo. Sen lekelenme dedin die yazdim onu. Tabi normal iliskiden cok farki yokms %5 demsti bizde. Inss ikimznde tum isteyenlern olsn canim:) arada unutp geriniyorm yani uykulyken oluyo bilincsz halde bi agri giriyo sora aklm cikiyo bisi olck die:)

Bu arada belirti olarak ben de arada giren kramplar sık idrara cikma vardi ayrica istahim da cok acilmisti cok acikiyodum goguslerimde yesil yesil damarlar cikmisti herkes bana ilaclardandir dedi ama oyle degilmis cunku kan degerlerim dusmeye basladiginda bu belirtilerin hepsi kayboldu halbuki hala ilac kullaniyodum ilactan olmus olsa hemen gecmezdi belirtiler

Adet zamani geliyo yani sagol bilgilet ickn tatlim. Dondrulms varsa hemen obur aya denemeleride guzelmis. Sifirdan baslamak zor canim kendini hazir hissettiginde basla bencede cnku pozitif olman ve kafanin rahat olmasi lazim bide biraz yardmci birin olmali

Aynen canım ya bi de hastane konusunda kararsizim biraz yeniden basladigimda nerde devam ederim bunu dusunuyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…