• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Cok sagol canim ins:) evet baslayacagm ay hadi gelsn diyodum bende:) corasprin iciyorm hergun bide sabah aksam crino jel kullaniyorm vajiadan. Bide transferden sora hastanden cikmadn kalcadn bi igne yaptilar dusuk onleyicidi sanirm bi hafta korur seni demslerdi. Vala gozmde buyuyodu ama bi seklde geciyorms heuecandan ilk tedavim. 10 kasim test gunum 12. Gun dediler. Aksam istn gelip igne olcagm saati bkliyodm hevesle ki igneleri hic sevmem:)) ins guzel sonuclanir seninde canim:KK66:
Canım merhaba. Aynı gün transfer olmuşuz ve benim de test günüm 10 kasım. Nasıl hissediyorsun. Inşallah bebisler bizimledir. :KK68:

Sonuçta bir şekilde yapılmış bitmiş :) bir hafta sonrası önemli şimdi. Güzel haber alırsan Harika ama olmama durumu da hep var. Öyle bir şey yaşanırsa da ayni inançla ve dirençle mücadeleye devam :)
Aynen canim onada hazirlikli olmak lazim. Iyi kalite embriyolarm var enazindan onlarla devam pes etmek yok:) daha gercekti bisi icin zmaan ayirmak bana daha iyi gldi acikcasi.

Canım merhaba. Aynı gün transfer olmuşuz ve benim de test günüm 10 kasım. Nasıl hissediyorsun. Inşallah bebisler bizimledir. :KK68:
Selam cnaim ah neguzel beraber bekleyelim:) 29 ekmdi transferm. Az kaldi ins guzel haberler aliriz. 2. Gunu adet agrilari bsladi bnde cok olmasada ara sira geliyo. Bugunde karnimda bisi cekme yapiyo sanki garipsedim acaba mi dedm kendi kendime:)

Merhaba kızlar. Benim de transferin 5. günü. Beklemedeyim. Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK54:
Benimde 2 embriyo ay cok ortak yon varms senle canim:) bi arkadas daha var ayni gun transfer olan;) ben yeni basladm tedaviyr taze transfer oldu hayirlisi bakalim olmassa dondurulmslarla yola devam:)

Selam cnaim ah neguzel beraber bekleyelim:) 29 ekmdi transferm. Az kaldi ins guzel haberler aliriz. 2. Gunu adet agrilari bsladi bnde cok olmasada ara sira geliyo. Bugunde karnimda bisi cekme yapiyo sanki garipsedim acaba mi dedm kendi kendime:)
Inşallah güzel şeyler oluyordur :KK48: benim de ara ara gelen ağrılar ve kasılmalar oluyor. Çok dinleme kendini bence ben öyle yapıyorum. Bi şeylerle oyalan kafayı hep ona takma bence. Ben elimden geldiğince bi şeyler yapıyorum. :KK24: hadi güzel sonuçlar inşallah.

Benimde 2 embriyo ay cok ortak yon varms senle canim:) bi arkadas daha var ayni gun transfer olan:KK66: ben yeni basladm tedaviyr taze transfer oldu hayirlisi bakalim olmassa dondurulmslarla yola devam:)
Benim dondurulmuslarla 2. Transferim. Inşallah güzel olacak. Iyi düşün dua et. Allah kısmet ederse olacak inşallah :KK37:

Inşallah güzel şeyler oluyordur :KK48: benim de ara ara gelen ağrılar ve kasılmalar oluyor. Çok dinleme kendini bence ben öyle yapıyorum. Bi şeylerle oyalan kafayı hep ona takma bence. Ben elimden geldiğince bi şeyler yapıyorum. :KK24: hadi güzel sonuçlar inşallah.
Yok hic dnlemiyorm bu ay vala diger aylarda hep psikolojk ve ilac etkilerindn oldu:) Bariz olanlar bunlar ins meleklerimiz bizimledir:dua:

Inss guzel onuclar alirsin snde canim tekrar yasamassn:KK33: dualara devam nasipte varsa olacaktir.
Canımmm bnm hafif kasık ağrılarım luyor okadar o karnımın içindeki agrı 3. Günden sonra geçti ama regli olacak gbi hissediyorum hala ya sanki olmadııı :( ilk günler çok önemliydi ben naptm kınaya gttim araba kullandım işe gttim hiç ama hiç dinlenip kendimi sakınmadım;( bana 10 kasım değil 8 kasım verdiler test günü neden acaba normalde 12 gün koyuyorlar nee ilk yürütmüşlerdi ya beni işlemden hemen sonra pskolojk olarak olumlu hc bsey yok teste gerek kalmadan hastalanıcam görürsün;( bırakı o beni;(

Canımmm bnm hafif kasık ağrılarım luyor okadar o karnımın içindeki agrı 3. Günden sonra geçti ama regli olacak gbi hissediyorum hala ya sanki olmadııı :KK43: ilk günler çok önemliydi ben naptm kınaya gttim araba kullandım işe gttim hiç ama hiç dinlenip kendimi sakınmadım;( bana 10 kasım değil 8 kasım verdiler test günü neden acaba normalde 12 gün koyuyorlar nee ilk yürütmüşlerdi ya beni işlemden hemen sonra pskolojk olarak olumlu hc bsey yok teste gerek kalmadan hastalanıcam görürsün;( bırakı o beni;(
Bende kask agrisi hic olmadi da canim. Regl olcak gibi agrilar bendede devam ama bunu herkes yasiyorms takilmayalm buna bence. Evet 12. Gun dediler 10 kasim oluyo o gunde doluym 11. Gun aksam acilde vermeyi dusundm ki sonucu 10 kasm ctesi sorayim doktora. Canim benm bole dusnme bak inancini yitirme o sana tutnma asamsnda suan. Oturarak calisiyorsan ise gtmen sknti degl ki ben bunaldgm icin izin aldm yoksa 2 3 gun sora gidicktm. O dikat de biraz doktor ve hastsne proseduru heryerde degisir. Dikat etmeyenlern tuttugunuda duyuyoruz allah nasip ettyse olacaktir;)

Canımmm bnm hafif kasık ağrılarım luyor okadar o karnımın içindeki agrı 3. Günden sonra geçti ama regli olacak gbi hissediyorum hala ya sanki olmadııı :KK43: ilk günler çok önemliydi ben naptm kınaya gttim araba kullandım işe gttim hiç ama hiç dinlenip kendimi sakınmadım;( bana 10 kasım değil 8 kasım verdiler test günü neden acaba normalde 12 gün koyuyorlar nee ilk yürütmüşlerdi ya beni işlemden hemen sonra pskolojk olarak olumlu hc bsey yok teste gerek kalmadan hastalanıcam görürsün;( bırakı o beni;(
Biz bu yolda denk gldk senle test sonuclarimizi solucz daha nolur birakma kendini:) yinede dikatli ol bisi kaldrma egilme ani hareket etme

Biz bu yolda denk gldk senle test sonuclarimizi solucz daha nolur birakma kendini:) yinede dikatli ol bisi kaldrma egilme ani hareket etme
Aşırı sabırsz biriyim başından beri olumsz düşüne düşüne bugüne geldim erken bile olsa hssetmk istyrm normal zamandan hc ni farkm yok şuan yazacagım gününde zaten bnmki dha önce belli olacakk sen öğrenmemiş olacaksın bana desteğe hazır oll:(

Aşırı sabırsz biriyim başından beri olumsz düşüne düşüne bugüne geldim erken bile olsa hssetmk istyrm normal zamandan hc ni farkm yok şuan yazacagım gününde zaten bnmki dha önce belli olacakk sen öğrenmemiş olacaksın bana desteğe hazır oll:KK43:
Bende tezcanliyimdir ama bu islern sabir isi oldgunu aci bi seklde hepimiz ogrendk:( bikac video izledm belrti olmaz diyolar 6 haftadn sora olurms. Oyle dusnme tatlim belki sevincini paylasicam:) 11. Gnde yapcam bnde daynmaya calisicam. Idrar testi yapanlar erken cikar diyo ama orda negatifi gorsem sabredemem cokerm ondan yapmicam diyorm bakalm

Bende tezcanliyimdir ama bu islern sabir isi oldgunu aci bi seklde hepimiz ogrendk:KK43: bikac video izledm belrti olmaz diyolar 6 haftadn sora olurms. Oyle dusnme tatlim belki sevincini paylasicam:) 11. Gnde yapcam bnde daynmaya calisicam. Idrar testi yapanlar erken cikar diyo ama orda negatifi gorsem sabredemem cokerm ondan yapmicam diyorm bakalm
Ben hastanede kan vericemm kısmetse canım demiştim ya yakın diye buraya gelin beraber bakalım dediler bencede hiç idrarla uğraşma direk kandan baktır

Ben hastanede kan vericemm kısmetse canım demiştim ya yakın diye buraya gelin beraber bakalım dediler bencede hiç idrarla uğraşma direk kandan baktır
Tabi kesin sonuc canim. Zaten mutlaka o hastanede istiyorlar. Ya test gunun ctesiye geliyodu neguzel doktorda bakardi ama egitimim var ogun komple:( oyuzden ayni hastanenin aciline gidicem persmbe veya cuma aksami bkalim ksmet;)

Aşırı sabırsz biriyim başından beri olumsz düşüne düşüne bugüne geldim erken bile olsa hssetmk istyrm normal zamandan hc ni farkm yok şuan yazacagım gününde zaten bnmki dha önce belli olacakk sen öğrenmemiş olacaksın bana desteğe hazır oll:KK43:
5. gun embriyosu ise 12 yi beklemiyorlar. Benimde 3. Gun emriyosu transfer edildi. Dondurulmadan. Malesef ki 27 ekimde olumsuz sonuclandi. Normalde 27 si hasta da olmam lazimdi ilaclardan dolayi 30 ekimde hasta oldum. Ki insan kan tahlilinde cikmamasina ragmen adet olana kadar umit ediyor bi cok kötü. Simdi yeniden gittim dr a . 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyom var. Bidaki adetten sonra gidicem. Simdi dogum kontrol hapi verdi onlari içiyorum bide vitamin ve folik asit. Nasip insallah 2. Ye olur. Bende 2. 3. Gün hafif bordomsu lekeler geldi. Yerlesme lekesi normal dediler. Ama sonra 5. Gun falan artik bisey hissetmiyordum. Nasip tutmamislar 2 tane koymuslardi. Insan herseye alisiyo. Eger tjttu ise 3. Gün embriyosu 8. Gun idrarda silikde olsa gözüküyor mus. 5. Gün emriyosu daha erken gozukuyomus. 6 yada 7 de idrar testi yapabilir siniz. Ama sonucu düşünün belki cikmazsa kan da en doğru sonuc olacagini unutmayin

5. gun embriyosu ise 12 yi beklemiyorlar. Benimde 3. Gun emriyosu transfer edildi. Dondurulmadan. Malesef ki 27 ekimde olumsuz sonuclandi. Normalde 27 si hasta da olmam lazimdi ilaclardan dolayi 30 ekimde hasta oldum. Ki insan kan tahlilinde cikmamasina ragmen adet olana kadar umit ediyor bi cok kötü. Simdi yeniden gittim dr a . 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyom var. Bidaki adetten sonra gidicem. Simdi dogum kontrol hapi verdi onlari içiyorum bide vitamin ve folik asit. Nasip insallah 2. Ye olur. Bende 2. 3. Gün hafif bordomsu lekeler geldi. Yerlesme lekesi normal dediler. Ama sonra 5. Gun falan artik bisey hissetmiyordum. Nasip tutmamislar 2 tane koymuslardi. Insan herseye alisiyo. Eger tjttu ise 3. Gün embriyosu 8. Gun idrarda silikde olsa gözüküyor mus. 5. Gün emriyosu daha erken gozukuyomus. 6 yada 7 de idrar testi yapabilir siniz. Ama sonucu düşünün belki cikmazsa kan da en doğru sonuc olacagini unutmayin
Canım geride 5. Gün embriyolarn olması güzel birde neden 3. Gün yaptılar 5 e gitmesini beklemediler? Bende ilk 3 gün aşırı ağrı hissttim sonrasında hepsi geçti sanki hiç konulmamış gibi oyüzden çok korkuyorum orada olsa minnackta olsa bişy hssederdim dye düşünüyorum ilk üç gün nasıl hssettysem agrılarımı..bilmiyorum benm sadece 1 dondurulmuşum var oyüzden çok fazla korkuyorum:(

Canım geride 5. Gün embriyolarn olması güzel birde neden 3. Gün yaptılar 5 e gitmesini beklemediler? Bende ilk 3 gün aşırı ağrı hissttim sonrasında hepsi geçti sanki hiç konulmamış gibi oyüzden çok korkuyorum orada olsa minnackta olsa bişy hssederdim dye düşünüyorum ilk üç gün nasıl hssettysem agrılarımı..bilmiyorum benm sadece 1 dondurulmuşum var oyüzden çok fazla korkuyorum:KK43:
Canim benden 10 adet yumurta toplandi. Yumurta toplandiktan sonra ayilirken az agladim. Ağrım var diye. Ayilinca gecti. Sonra arayin durumunu ogrenin dediler. Hafta sonu araya girince cumartesi toplandi pazartesi aradim.5 tane olustu dediler. Korktum 10 dan 5 e dustu sandim. Oysaki pazar guju bakmislar pazartesi bakmamislar henuz. Ogleden sonra esim aradi. 8 tane olmuş. Demişler ki hazir aizsiz aramisken yarın transfere gelin. Bizde gittik. 3. Gun embriyosu 2 tane cok iyi dediler. Bisey hissetmedim. Hee bu arada o kadar tuvalete sıkışık gittimki sonda ile bosalttilar orasi cok kotuydu. 5 aylik gibi gobek olmustu. Baya bosalttilar. Hic bisey hissetmedim transferde. 1 saat daha bekleyip wc ye oyle gittim. Dinlendim yattim.minnacik bile bisey hissetmiyosun canim. 2. Ve 3. Gun az lekelenme oldu aradim sordum normal dediler. Zaten bize kagitta yazmislardi. Kizlar doyordu onlaro sev konus hisset. Onu da yaptim ama nasip degilmis tutmamis. 2 tanesi de tutmadi. Transfere girerken bu arada dediler ki 2 3 gun sonra yine arayın geri kalanlar icin diye. 3. Gun eger durumlari iyiyse koyuyorlar ki ya 5. Güne gidemezse diye. Ama yumurta toplanirken biz 5. Günü yercihtercih ediyoruz dediler .nasip işte olmadı. Ve ben kan testinden 1 gun once kaza gecirdim o sebeble kan testi yapıp ogrendim. Cok uzuldum. Transferden sonra da bi tane evde 1 tane saglik ocaginda ignemiz vardi. Ve 11 gün boyunca 2 2 ignelerimi vuruldum. Ahh ahh nasip

Canim benden 10 adet yumurta toplandi. Yumurta toplandiktan sonra ayilirken az agladim. Ağrım var diye. Ayilinca gecti. Sonra arayin durumunu ogrenin dediler. Hafta sonu araya girince cumartesi toplandi pazartesi aradim.5 tane olustu dediler. Korktum 10 dan 5 e dustu sandim. Oysaki pazar guju bakmislar pazartesi bakmamislar henuz. Ogleden sonra esim aradi. 8 tane olmuş. Demişler ki hazir aizsiz aramisken yarın transfere gelin. Bizde gittik. 3. Gun embriyosu 2 tane cok iyi dediler. Bisey hissetmedim. Hee bu arada o kadar tuvalete sıkışık gittimki sonda ile bosalttilar orasi cok kotuydu. 5 aylik gibi gobek olmustu. Baya bosalttilar. Hic bisey hissetmedim transferde. 1 saat daha bekleyip wc ye oyle gittim. Dinlendim yattim.minnacik bile bisey hissetmiyosun canim. 2. Ve 3. Gun az lekelenme oldu aradim sordum normal dediler. Zaten bize kagitta yazmislardi. Kizlar doyordu onlaro sev konus hisset. Onu da yaptim ama nasip degilmis tutmamis. 2 tanesi de tutmadi. Transfere girerken bu arada dediler ki 2 3 gun sonra yine arayın geri kalanlar icin diye. 3. Gun eger durumlari iyiyse koyuyorlar ki ya 5. Güne gidemezse diye. Ama yumurta toplanirken biz 5. Günü yercihtercih ediyoruz dediler .nasip işte olmadı. Ve ben kan testinden 1 gun once kaza gecirdim o sebeble kan testi yapıp ogrendim. Cok uzuldum. Transferden sonra da bi tane evde 1 tane saglik ocaginda ignemiz vardi. Ve 11 gün boyunca 2 2 ignelerimi vuruldum. Ahh ahh nasip
Çok geçmiş olsunn öncelikle canım... bnmde 11 yumurta tplandı 9 u işleme alındı 4 döllendi malesef son güne sadce 2 tane kaldı birini koydular regli olacak gibiyim onun dışında hc bi belirtim yok dediğin gibi hersey nasip kısmet onu hissetmeyi çok isterdim o 3 gün bile çok güzeldi agrı var dye korkuyordum ama karnımın ortasnda bi ağrydı biliyordumki oydu... şimdi regl olmak istermişcesine ağrıyor persembe olana kdr test yapma istemiyorum o günü verdiler bana ve o gün öğreneceğim yapacak hiç bir sey yok elimden geleni yaptım;(

Back