• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Selam kizlar ya benim karnim acayip sisti siz ne durumdasiniz dun baya kotuydm acilie gidicektk nerdeyse. Saga sola donemedim sancidan:( zorla uyudm smdi daha iyi ama yine sis baya sanci oluyo biksc yazi okudum normal diyorlar
smsnbbk smsnbbk canim senin icinde hayirlisi olsun tedavin ins. Benmde dondurilmslar var en kotu onlatla devam bakalim kismet

Çok geçmiş olsunn öncelikle canım... bnmde 11 yumurta tplandı 9 u işleme alındı 4 döllendi malesef son güne sadce 2 tane kaldı birini koydular regli olacak gibiyim onun dışında hc bi belirtim yok dediğin gibi hersey nasip kısmet onu hissetmeyi çok isterdim o 3 gün bile çok güzeldi agrı var dye korkuyordum ama karnımın ortasnda bi ağrydı biliyordumki oydu... şimdi regl olmak istermişcesine ağrıyor persembe olana kdr test yapma istemiyorum o günü verdiler bana ve o gün öğreneceğim yapacak hiç bir sey yok elimden geleni yaptım;(
Sagol canim. Kacinci gun embriyo su seninki. Rabbim inşallah nasip eder.

Selam kizlar ya benim karnim acayip sisti siz ne durumdasiniz dun baya kotuydm acilie gidicektk nerdeyse. Saga sola donemedim sancidan:KK43: zorla uyudm smdi daha iyi ama yine sis baya sanci oluyo biksc yazi okudum normal diyorlar
smsnbbk smsnbbk canim senin icinde hayirlisi olsun tedavin ins. Benmde dondurilmslar var en kotu onlatla devam bakalim kismet
Inşallah tutar canimda ikinciye gerek olmaz. Bazilari diyor sislik oluyo diye. Insallah bebisin seninledir. Zamandan baska belirtisi yok bunun canim. Zaman geccek. Bende yatakta dönerken rahatsizlik hissediyordum. Donmede zorlaniyordum . Nasip bakalim canim. Insallah bebis senledir

Inşallah tutar canimda ikinciye gerek olmaz. Bazilari diyor sislik oluyo diye. Insallah bebisin seninledir. Zamandan baska belirtisi yok bunun canim. Zaman geccek. Bende yatakta dönerken rahatsizlik hissediyordum. Donmede zorlaniyordum . Nasip bakalim canim. Insallah bebis senledir
Inss canim hepimizinki tutar. Enaznda bastn olmicak diyorm kotuyu dusunnce tesellim o. 5. Gun embriyosu 2 tane benimde umutlular bakalim ins benimledirler:) sen smdi transferi bkliyosn dimi canim

Inss canim hepimizinki tutar. Enaznda bastn olmicak diyorm kotuyu dusunnce tesellim o. 5. Gun embriyosu 2 tane benimde umutlular bakalim ins benimledirler:) sen smdi transferi bkliyosn dimi canim
Insalla canım. Ben ilkini oldum 3. Gün 2 tane iyu kalite dediler ama olmadi malesef. 7. Gün ise basladim. Agir vs kaldirmadim ama sebebi bilmiyorum niye olmadi. 30 ekim hasta oldum peşine gittim dr a. Bana dedi istedigin bi zaman varmi. Varsa 1 ay onceden basliyolarmis. Ben dedim siz daha iyi bilirsuniz. Ne zaman uygunsa. 5. Gun embriyolarim var 3 tane. Tamam süper dedi. Bakti hersey yolunda dedi. Sen adetten sonra ggel dedi bakalim canim ay sonu gidicem. Pesine işte sureci sordum. 1 ay daha mi beklicem nasil olcak diyem 8 gun bi ilac pesine 5 gun bi ilac verecek lermis. Ondan sonra da transfer

Insalla canım. Ben ilkini oldum 3. Gün 2 tane iyu kalite dediler ama olmadi malesef. 7. Gün ise basladim. Agir vs kaldirmadim ama sebebi bilmiyorum niye olmadi. 30 ekim hasta oldum peşine gittim dr a. Bana dedi istedigin bi zaman varmi. Varsa 1 ay onceden basliyolarmis. Ben dedim siz daha iyi bilirsuniz. Ne zaman uygunsa. 5. Gun embriyolarim var 3 tane. Tamam süper dedi. Bakti hersey yolunda dedi. Sen adetten sonra ggel dedi bakalim canim ay sonu gidicem. Pesine işte sureci sordum. 1 ay daha mi beklicem nasil olcak diyem 8 gun bi ilac pesine 5 gun bi ilac verecek lermis. Ondan sonra da transfer
Anladim canim inss bu sefer yuzun guler;) oncesinde yine ilacla hazirliyor demek ki. Hakknda hayirlisi olsn canim inss

Aminn canı

amin canımm inşallahh 5. Gündü benim yaşım 28 birini dondurdular birini koydular ama hc bir belirti hiss yokk;(
Bnde 28 im 2 tane istedm doktor oyle yapti;) umudunu kaybetme 1 tane tumurtasi toplanipda o tutanlar var. Sonucta 1 tane lazim is goruyor bunda olacak bnce senin;)

Aminn canı

amin canımm inşallahh 5. Gündü benim yaşım 28 birini dondurdular birini koydular ama hc bir belirti hiss yokk;(
Canim belirti olmuyor zaten. Tutan arkadaslarla da konuştum onlarda oyle diyo. Mesela kanda gozukuyor ya 10 gün sonra falan kese olusuyo. Baya aşamalı seyler. Insallah tutunur da guzel haber verirsin. Bide cok sey okuyup canini sıkma. Ben esim yokken hep arastirdim. Görünce kızıyodu etki altinda kaliyosun diye

Anladim canim inss bu sefer yuzun guler:KK66: oncesinde yine ilacla hazirliyor demek ki. Hakknda hayirlisi olsn canim inss
Insallah canim sagolasin. Aynen ilac igne devam ;)) simdilik igne yok da. Ama bu sefer transfer olayim bi 10 gun rapor veriyolar direk yatcam. Ilkinde yillik izin almistim. 7. Gun ise baslamistim. Gerek yok yani.

Bnde 28 im 2 tane istedm doktor oyle yapti:KK66: umudunu kaybetme 1 tane tumurtasi toplanipda o tutanlar var. Sonucta 1 tane lazim is goruyor bunda olacak bnce senin:KK66:
Kizlar bende 29 um. Gecen sene ekimde ogrendim durumu. 2 yillik evliyim. Nasip git gel testler vs vs derken bu eylulde baslayip ekimde olmadi. Nasipse kasim sonuna dogru hasta olup aralikta nasipse tekrar transfer. Herseyin hayirlisi kizlar.
Tek yumurta ile olan da var olmayanda. Rabbim nasip etti ise tutcak. Buna inanin. Benim icim suan daha rahat. RABBIM ETMEDI ise yapacak hic birseyimiz yok. Hayirlisi dua etmekten baska bisey gelmez elimizden

Kizlar bende 29 um. Gecen sene ekimde ogrendim durumu. 2 yillik evliyim. Nasip git gel testler vs vs derken bu eylulde baslayip ekimde olmadi. Nasipse kasim sonuna dogru hasta olup aralikta nasipse tekrar transfer. Herseyin hayirlisi kizlar.
Tek yumurta ile olan da var olmayanda. Rabbim nasip etti ise tutcak. Buna inanin. Benim icim suan daha rahat. RABBIM ETMEDI ise yapacak hic birseyimiz yok. Hayirlisi dua etmekten baska bisey gelmez elimizden
Aynen oyle nasip oldktan sora olur hayirlisiyla;) hastaneye geldm bnde tahlil ultrason kistlerdn dolayi sisms karnim sanci yapms tutmadi heralde diyorm kendi kendimr:(

Uzerimde hastalik var aksi gibi evde nerden kaptiysam bogazimdan burnuma dondu gribe donuyo. Kanda idrarda lokosit yuksk cikti ultrasnda kistler yogn cikti. Polikstk over var zatn de yumrtalarda toplandi ya sasirdim kist yogunlugina ve buyuklugine. Ins benimledirler cok korkuyorum kizlar :(

Uzerimde hastalik var aksi gibi evde nerden kaptiysam bogazimdan burnuma dondu gribe donuyo. Kanda idrarda lokosit yuksk cikti ultrasnda kistler yogn cikti. Polikstk over var zatn de yumrtalarda toplandi ya sasirdim kist yogunlugina ve buyuklugine. Ins benimledirler cok korkuyorum kizlar :KK43:
Canımmmm nikahtaydım tüm gün bakmadım hiç noluyor nasılsınnnn?? Bu işlemler mi kist yapıyor yumurtalıklarla rahim çok etkilenmiyor yani kist olduysa bile o bebişlerini etkilemez kuzummm nasılsım şuannn????

Canımmmm nikahtaydım tüm gün bakmadım hiç noluyor nasılsınnnn?? Bu işlemler mi kist yapıyor yumurtalıklarla rahim çok etkilenmiyor yani kist olduysa bile o bebişlerini etkilemez kuzummm nasılsım şuannn????
Sorma kuzum oldum dirildim bugun:( kisr var zatn bnde. Etkileemz dimi ya inan salak oldum. Kendi doktorumu aradilar o onmli bisi yok dedi ilac verdi spazm sancilar icin . Rahim icini yerlsmeyi ins etkilemez yani ins hala benledir. Zor yuruyorm sanci cok karnim 3 aylk gibi oldu:) sen nasilsin tatlim nasi gidiyo varmi degisiklik

Sorma kuzum oldum dirildim bugun:KK43: kisr var zatn bnde. Etkileemz dimi ya inan salak oldum. Kendi doktorumu aradilar o onmli bisi yok dedi ilac verdi spazm sancilar icin . Rahim icini yerlsmeyi ins etkilemez yani ins hala benledir. Zor yuruyorm sanci cok karnim 3 aylk gibi oldu:) sen nasilsin tatlim nasi gidiyo varmi degisiklik
Merhaba çok geçmiş olsun transferin kaçıncı günü sizin

Sorma kuzum oldum dirildim bugun:KK43: kisr var zatn bnde. Etkileemz dimi ya inan salak oldum. Kendi doktorumu aradilar o onmli bisi yok dedi ilac verdi spazm sancilar icin . Rahim icini yerlsmeyi ins etkilemez yani ins hala benledir. Zor yuruyorm sanci cok karnim 3 aylk gibi oldu:) sen nasilsin tatlim nasi gidiyo varmi degisiklik
Çok geçmiş olsun yaa ama dert etme hiç bebişlere bişi olmazzz Allahın izniyle... bu süreçte yumurtalığımızda toplayamadıklarıda oluyor onlar regli ile kayboluyor bende gttiğimde basit kist ılmuş oluyor regli olunca bakılıyor yok geçmiş... bende hiç bi değişiklik yok valla nikaha gttim azcık kafam dağıldı bu hafta kaderimize yön verecek artıkk isterimki birbirinize güzel haberler verelmm ama dgr arkadasın dediği gibi rabbim nasıl nasip ettiyse ... Hayırlısını versinnnn her isteyene

Merhaba çok geçmiş olsun transferin kaçıncı günü sizin
Sagol canim hosgeldin 6. Gundeyim. Bilmem ki ins ertelemes senin durumu bnde polikstk over vardi illa heray oluyodu kist bisi degstrmedi. Yumurta buytme donemnde bitanesi kontrolsuz buyuyodu bizim onla isimiz yok zaten demsti:)

Merhaba arkadaşlar salı günü tüp bebek için randevu aldim 2.deneme olcak ancak geçen ay 2 cm lik folikül kist vardı geçmediyse tedaviyi ertelermi doktor sizce bilgisi olan varmi:63:
Bndede 1,5 vardı canım geçmişti gttiğimde başlanıştık hiç aklıma gelmedi sormakk onun kaybolmasını beklerlermi bilemedimm

Back