- 13 Ekim 2018
- 155
- 137
- 33
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Onlarla ugrasirken stres diye bisey kalmiyor hatta yetistirdikten sonra almaya geldiklerinde bi tuhaf oluyorum vedalasma zamani geldi diyorum onlara :)Aa neguzel canim:)) stresten uzaksn ozmaan
Neguzelmis vala canim oyledir tqbi baglanir insan baktgimz cicege bile baglaniyoriz:)Onlarla ugrasirken stres diye bisey kalmiyor hatta yetistirdikten sonra almaya geldiklerinde bi tuhaf oluyorum vedalasma zamani geldi diyorum onlara :)
Aynen canim bazen dusunuyorum bu kadar baglaniyosam evladim olsa ne yaparim diye bi de ben asiri evhamli birisiyim :)Neguzelmis vala canim oyledir tqbi baglanir insan baktgimz cicege bile baglaniyoriz:)
Cok iyi bir anne olursn canim:) burdaki herkes iyi bir anne olur zaten bu hasretten sonra daha kiymetli olur evlatlar o kesin:)Aynen canim bazen dusunuyorum bu kadar baglaniyosam evladim olsa ne yaparim diye bi de ben asiri evhamli birisiyim :)
Insallah canim ya hak eden isteyen herkes anne olsun Allah bi seyi geciktiriyosa guzellestiriyormus kiymetli olmaz mi hic :)Cok iyi bir anne olursn canim:) burdaki herkes iyi bir anne olur zaten bu hasretten sonra daha kiymetli olur evlatlar o kesin:)
Canımmm çok saoll dün varya bir ağrım oldu yattım elimi karnıma koyup dua ettim derken uyumuşum sabah kalktığımda geçmişti şuan iyiyim çok şükür ama dün noldu öyle anlayamadım iştahım kapanfı kafamı yastıktan kaldrcak gücü bulamadm kndimde.. daha 3. Gün nasl gececek bu günler:)Korma canim cok normal bunlar kendine yer ariyo sonucta ufakliklar ayrica yumurtalar toplandi falan derken toparlanmasi lazim rahim o yuzden bu agrilar cok normal ben aramistim hatta hastaneyi cunku son gunler arada girip nefesimi kesiyodu anlik bi sekilde uzun surseydi dayanamazdim o dereceydi hastaneyi aradigimda cok normal demislerdi yalnizca seni yemekten icmekten alikoycak dereceye gelirse nefes almada zorluk cekersen haber et demislerdi diger turlu normalmis yani
Bi sekilde geciyor oyle ya da boyle ama kolay degil hic :) normal gebeliklerle kiyaslarsak tutma olasiligi hem daha kolay hem de daha zor :)Canımmm çok saoll dün varya bir ağrım oldu yattım elimi karnıma koyup dua ettim derken uyumuşum sabah kalktığımda geçmişti şuan iyiyim çok şükür ama dün noldu öyle anlayamadım iştahım kapanfı kafamı yastıktan kaldrcak gücü bulamadm kndimde.. daha 3. Gün nasl gececek bu günler:)
BENİMDE BURSADAN GELEN ARKADASIMA OYLE DEDİLE 5,5 AYLIK HAMİLE SUAN BİŞEY OLMADI DR MUSTAFA BAHCECİ İDİHayır bişry değişmiyor önemli olan sağlıklı çözülmesi bizim embriyomuz için kaliteli gebelik vadeden embriyo dediler
buarada mesleğine bayıldımmmmmBi sekilde geciyor oyle ya da boyle ama kolay degil hic :) normal gebeliklerle kiyaslarsak tutma olasiligi hem daha kolay hem de daha zor :)
Daha cok var canim napicaz biz:)) bndede ara sira hafif oluyo taklmiyorm.Canımmm çok saoll dün varya bir ağrım oldu yattım elimi karnıma koyup dua ettim derken uyumuşum sabah kalktığımda geçmişti şuan iyiyim çok şükür ama dün noldu öyle anlayamadım iştahım kapanfı kafamı yastıktan kaldrcak gücü bulamadm kndimde.. daha 3. Gün nasl gececek bu günler:)
Ayy ne guzell masallah ins bizler de guzel haberler aliriz canim:)BENİMDE BURSADAN GELEN ARKADASIMA OYLE DEDİLE 5,5 AYLIK HAMİLE SUAN BİŞEY OLMADI DR MUSTAFA BAHCECİ İDİ
Canımmm bnm dün akşamki çok kötüydüü geçmeseydi ıyandığımda bugün giderdim hastaneye.. en büyük avantajım iişyeerimle hastane 5 dakikaDaha cok var canim napicaz biz:)) bndede ara sira hafif oluyo taklmiyorm.
Tesekkur ederim canim benim :) sen ne isle mesgulsunbuarada mesleğine bayıldımmmmm
Oyleyms ya okudum tabi yogun olursa git mtlaka canim. Iyi bare canm. Ben izindeym:) 2 3 gun rapor almstm sorada yillk izin aldm uzun suredir yorldm negatif git gellerdn. Bayadir ckmiyodm izne Dinlenmek strestn uzak kalmk iyi geldi. Gecn ay asilama olmstm ve cok stres yasadm isyernde kafam hic rahat degldi etkili olms olabilir.Canımmm bnm dün akşamki çok kötüydüü geçmeseydi ıyandığımda bugün giderdim hastaneye.. en büyük avantajım iişyeerimle hastane 5 dakika
Medikal muhasebe:) hastanelerin radyoloji bölümüne malzeme veren bir firmadayım mesela bi hasta geliyor ameliyat ediliyor arkadaslarımız bilgisini veriyor hastane adı hasta adı bizden o hastaya ne kullanıldı bende fatırasını kesiyorum onun dışındaki iişleyiş her muhasebede oldugu gibi:)Tesekkur ederim canim benim :) sen ne isle mesgulsun
Ben bu sene 20 günün hepsini kaşta tatil yaparak geçirince:) izin kalmadı geriye rapor alsam alırdım anlayışlılar saolsunlar ana kimse bilsin anlasn şüpelwnsin istemedim muayenelerime öğle arasında yemeğe diye çıkp gdiyordum:) işyerinde kafam dağılıyor evde daha çok düşünürüm diye korktum acıkcası belkide yatp dinlenmk daha mantıklı olurduOyleyms ya okudum tabi yogun olursa git mtlaka canim. Iyi bare canm. Ben izindeym:) 2 3 gun rapor almstm sorada yillk izin aldm uzun suredir yorldm negatif git gellerdn. Bayadir ckmiyodm izne Dinlenmek strestn uzak kalmk iyi geldi. Gecn ay asilama olmstm ve cok stres yasadm isyernde kafam hic rahat degldi etkili olms olabilir.
Ben de 2 kere yaz tatili yaptim:) 5 yil ustu oldgmdan iznim var allahtn millet cakmasn die yillk izne cikiyo gibi ciktmhehe:) millet bogazi agriyo rapor aliyo vala caktm raporu:)) ihtiyacim vrdi iyi oldu vala uzaklasmk bnka stresli cnku. Zaten isi insanlar zorlastiriyo canim:)Ben bu sene 20 günün hepsini kaşta tatil yaparak geçirince:) izin kalmadı geriye rapor alsam alırdım anlayışlılar saolsunlar ana kimse bilsin anlasn şüpelwnsin istemedim muayenelerime öğle arasında yemeğe diye çıkp gdiyordum:) işyerinde kafam dağılıyor evde daha çok düşünürüm diye korktum acıkcası belkide yatp dinlenmk daha mantıklı olurdu
aynen kuzum dogru soyluyosun.bakalim.artik.basladikUzulme canim ya keske kullansaydin ama her seyde bi hayir vardir uzme kendini belki 3 ay sonra olunca daha da guzel olucaktir boyle dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?