Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Canımmm çok saoll dün varya bir ağrım oldu yattım elimi karnıma koyup dua ettim derken uyumuşum sabah kalktığımda geçmişti şuan iyiyim çok şükür ama dün noldu öyle anlayamadım iştahım kapanfı kafamı yastıktan kaldrcak gücü bulamadm kndimde.. daha 3. Gün nasl gececek bu günler:)

Bi sekilde geciyor oyle ya da boyle ama kolay degil hic :) normal gebeliklerle kiyaslarsak tutma olasiligi hem daha kolay hem de daha zor :)

Daha cok var canim napicaz biz:)) bndede ara sira hafif oluyo taklmiyorm.

Canımmm bnm dün akşamki çok kötüydüü geçmeseydi ıyandığımda bugün giderdim hastaneye.. en büyük avantajım iişyeerimle hastane 5 dakika
Oyleyms ya okudum tabi yogun olursa git mtlaka canim. Iyi bare canm. Ben izindeym:) 2 3 gun rapor almstm sorada yillk izin aldm uzun suredir yorldm negatif git gellerdn. Bayadir ckmiyodm izne Dinlenmek strestn uzak kalmk iyi geldi. Gecn ay asilama olmstm ve cok stres yasadm isyernde kafam hic rahat degldi etkili olms olabilir.

Tesekkur ederim canim benim :) sen ne isle mesgulsun
Medikal muhasebe:) hastanelerin radyoloji bölümüne malzeme veren bir firmadayım mesela bi hasta geliyor ameliyat ediliyor arkadaslarımız bilgisini veriyor hastane adı hasta adı bizden o hastaya ne kullanıldı bende fatırasını kesiyorum onun dışındaki iişleyiş her muhasebede oldugu gibi:)

Ben bu sene 20 günün hepsini kaşta tatil yaparak geçirince:) izin kalmadı geriye rapor alsam alırdım anlayışlılar saolsunlar ana kimse bilsin anlasn şüpelwnsin istemedim muayenelerime öğle arasında yemeğe diye çıkp gdiyordum:) işyerinde kafam dağılıyor evde daha çok düşünürüm diye korktum acıkcası belkide yatp dinlenmk daha mantıklı olurdu

Ben de 2 kere yaz tatili yaptim:) 5 yil ustu oldgmdan iznim var allahtn millet cakmasn die yillk izne cikiyo gibi ciktmhehe:) millet bogazi agriyo rapor aliyo vala caktm raporu:)) ihtiyacim vrdi iyi oldu vala uzaklasmk bnka stresli cnku. Zaten isi insanlar zorlastiriyo canim:)

Kizlar selam nasilsiniz zaman su gibi akip gecsin hepimiz guzel haberler yazalim buraya ins
deneyimli arkadaslara sorunvar transfer sorasi ozellikle sunu yiyin dieceginiz bisi var mi? Elmden geldgnce saglikli besleniyorm bol meyve iste ananasi duydum tutnmaya yardmci die onu tuketmeyr calisiyorm kabizlk olmasn die kayisi kompsto vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…