- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Bende özellikle hareket ettiğimde oluyordu sancılar aynı şekilde kendimi suçluyordum ama sonrada.n normal biley olduğunu anladım ilk günler kadar sancı olmuyor artıkSelam canimcim ay icimi ferahlattin biraz ins yerlesmedir bu belrtiler. Yanls bi hareket bisi mi yaptm acaba die uzuluyordm
2. Gundeym bende canim. Demek onla alakali bugun biraz dolastm hareketlydm evde. Ins iyiye isarettirBende özellikle hareket ettiğimde oluyordu sancılar aynı şekilde kendimi suçluyordum ama sonrada.n normal biley olduğunu anladım ilk günler kadar sancı olmuyor artık
Canım mümkünse ilk 3 gün çok hareket etmemeye çalış ben 4. Günden sonra başladım dolaşmaya artık tamamen hareket halindeydim tabi arada yatıyorum falan birde crıone jel kullanıyormusum ben sadece onu uyguladıktan sonra 15 dk yürüyordum ilk günler2. Gundeym bende canim. Demek onla alakali bugun biraz dolastm hareketlydm evde. Ins iyiye isarettir
Cok dikatliym bnde canim transfer gunu hastanede cok bklettiler kaldrmadilar. Annem esim zaten panik:) wc ve yemege kalkiyordm bisi kaldrmiyorm dusu bugun aldm iste hizlica. Uzaniyorm genelde ole diyim. Ilk gunler onmlyms dedgn gibi. Trsnsfer gunu bi igne yaptilar hastabede 1 hafta koruyoms hel sabah aksama dondu aynen ona devam ediyorm kullannca yatpriyorm. Elimzden geleni yapiyorz nasip rabbimdenCanım mümkünse ilk 3 gün çok hareket etmemeye çalış ben 4. Günden sonra başladım dolaşmaya artık tamamen hareket halindeydim tabi arada yatıyorum falan birde crıone jel kullanıyormusum ben sadece onu uyguladıktan sonra 15 dk yürüyordum ilk günler
Benim transferden yarim saat sonra taburcu ettiler ilk 3 gün özellikle hep yataktaydım da sonrasında gezindim hep çok aşırı yatağa bağlamadım kendimi bugun biraz dışarı çıktım yürüdüm falan devamlı eve kapatmakta insanı bunaltıyor aynen canım biz elimizden geleni yapalım hayırlısıyla allah gönlümüze göre verir inşallah senin problemin neydi benim sebepsiz inferlilite 5 yolluk evlimCok dikatliym bnde canim transfer gunu hastanede cok bklettiler kaldrmadilar. Annem esim zaten panik:) wc ve yemege kalkiyordm bisi kaldrmiyorm dusu bugun aldm iste hizlica. Uzaniyorm genelde ole diyim. Ilk gunler onmlyms dedgn gibi. Trsnsfer gunu bi igne yaptilar hastabede 1 hafta koruyoms hel sabah aksama dondu aynen ona devam ediyorm kullannca yatpriyorm. Elimzden geleni yapiyorz nasip rabbimden
Benm hastane baya cidie aliyo bu konuyu ya 3 saat kaldrmadilar:) surkli yatmk yanls zatn smsi yeni die dikat ediyorm evde sikiyo insani nasip artik. Bi atlaym sora disar cikcam hafif yuruysler yapcamm. 2 yillk evliym bnde. Esimde sorn vardi hareket 0 di bizde bende polikstk over var. Diger yontemler olmaynca bunu denedik bakalimBenim transferden yarim saat sonra taburcu ettiler ilk 3 gün özellikle hep yataktaydım da sonrasında gezindim hep çok aşırı yatağa bağlamadım kendimi bugun biraz dışarı çıktım yürüdüm falan devamlı eve kapatmakta insanı bunaltıyor aynen canım biz elimizden geleni yapalım hayırlısıyla allah gönlümüze göre verir inşallah senin problemin neydi benim sebepsiz inferlilite 5 yolluk evlim
Nerde tedavi görüyorsun canımBenm hastane baya cidie aliyo bu konuyu ya 3 saat kaldrmadilar:) surkli yatmk yanls zatn smsi yeni die dikat ediyorm evde sikiyo insani nasip artik. Bi atlaym sora disar cikcam hafif yuruysler yapcamm. 2 yillk evliym bnde. Esimde sorn vardi hareket 0 di bizde bende polikstk over var. Diger yontemler olmaynca bunu denedik bakalim
benim daha ikinci gün başladı transferden sonra adet agrısı ara ara son güne kadar sürdü onları takma kafana bende çok takıyordum boşaymış çok şükür bugün kesemizi gördük Allah’ım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyurahat olmaya bak stres yapma bısey bırde sürekli yatma sureklı yatmak ıyı bısey degıl kan dolaşımı olması lazım evin içinde ağır ağır yürüKizlar selam bisi sorucam aramzda deneyimli olanlar var. Pzt transfer olmstu bu sabah adet agrisiyla uyandim bi sure devam etti yattim zatn sora gecti. Gun icinde ara sira bole oldu suan yok. Panik oldum uzandm dinlendim o siralarda adetime 10 gun var ins habercisi degldiraranizda yasayaniniz oldumu hanimlar
Medicana canim. Ins nasip olur sana 5 yil cok uzun allah sabir versin. Ama bence pozitif idrardada cikmazdi olmasaydi senden guzel haberlet bkliyorm:)Nerde tedavi görüyorsun canım
Ayy icimi rahatlattn sende canim cok sagol. Sennde 2. Gunu basladi demek. Aynen ani harekt etmemeye calisiyorm ev icinde dolanma cok bi harekt degl zatn aynrn kan dolasmi olsn die arada kalkiyormbenim daha ikinci gün başladı transferden sonra adet agrısı ara ara son güne kadar sürdü onları takma kafana bende çok takıyordum boşaymış çok şükür bugün kesemizi gördük Allah’ım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyurahat olmaya bak stres yapma bısey bırde sürekli yatma sureklı yatmak ıyı bısey degıl kan dolaşımı olması lazım evin içinde ağır ağır yürü
Pozitif yaziyor zaten ama deger cok dusuk insallah ikiye katlar da kimyasal olmaz
Doktorumla gorusmedim asil test gunum sali cunku sali gunu de kan vericem o zaman aricam
Bende ilk önce Beylikdüzü medicana da başlıcaktım tedaviye sonra bahçeci tüp bebek merkezine karar verdim inşallah canım gerçekten çok uğraştık yıllardır çok sıkıntılı zamanlar geçirdim yüzümüz güler inşallahMedicana canim. Ins nasip olur sana 5 yil cok uzun allah sabir versin. Ama bence pozitif idrardada cikmazdi olmasaydi senden guzel haberlet bkliyorm:)
Ben buraya gidiyodm zatn doktorum burda doktoruma cok baglandgmdan baska yer arstrmadm bile. Tabiki cok zor inss yuzunuz guler canim ya oyle gibi duruyo hayirlisi bakalim:) 5. Gun embriyomuydu senindeBende ilk önce Beylikdüzü medicana da başlıcaktım tedaviye sonra bahçeci tüp bebek merkezine karar verdim inşallah canım gerçekten çok uğraştık yıllardır çok sıkıntılı zamanlar geçirdim yüzümüz güler inşallah
Canim benim transferimin ertesi gununden itibaren baslamisti kasik agrilarim sonuc olarak da tutmustu tabi sonra kimyasal oldu ama bu kasik agrilari cok normal yumurtaliklar da sisiyor tabi ilac kullanimindan o yuzden de agri yapiyor pek dusunmemeye calisKizlar selam bisi sorucam aramzda deneyimli olanlar var. Pzt transfer olmstu bu sabah adet agrisiyla uyandim bi sure devam etti yattim zatn sora gecti. Gun icinde ara sira bole oldu suan yok. Panik oldum uzandm dinlendim o siralarda adetime 10 gun var ins habercisi degldiraranizda yasayaniniz oldumu hanimlar
Rabbim once kalp atislarini duymayi sonra da sag salim kucagina almayi nasip etsin canim kacinci denemendi?benim daha ikinci gün başladı transferden sonra adet agrısı ara ara son güne kadar sürdü onları takma kafana bende çok takıyordum boşaymış çok şükür bugün kesemizi gördük Allah’ım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyurahat olmaya bak stres yapma bısey bırde sürekli yatma sureklı yatmak ıyı bısey degıl kan dolaşımı olması lazım evin içinde ağır ağır yürü
Anladim canim. Bilmiyordm bugun biraz olumlu seler okuyunca kotu dusunveyi attim kafamdan her sonuca kabuluz alstk zaten napalim enaizndn iyi dusunerek bklemek istiyorum. Kenarda yine 1.kalite embriyolarm var bu olmasa o olr diyorm kendimi rahatlatmaya calisiyormCanim benim transferimin ertesi gununden itibaren baslamisti kasik agrilarim sonuc olarak da tutmustu tabi sonra kimyasal oldu ama bu kasik agrilari cok normal yumurtaliklar da sisiyor tabi ilac kullanimindan o yuzden de agri yapiyor pek dusunmemeye calis
ben yasadim cnm ama bu adet samcisi diyil,ilacalrin sasancisi.jel kullaniyosan oda yapiyo.adrt olucakmisisn gibi ama sakin ona kanip izilme.cunki oyle cok ayri ceceken oldu hatta bugun adet oluyorum dedi kizlar,ertesi gun testi pozitif cikdiKizlar selam bisi sorucam aramzda deneyimli olanlar var. Pzt transfer olmstu bu sabah adet agrisiyla uyandim bi sure devam etti yattim zatn sora gecti. Gun icinde ara sira bole oldu suan yok. Panik oldum uzandm dinlendim o siralarda adetime 10 gun var ins habercisi degldiraranizda yasayaniniz oldumu hanimlar
Hic kotu dusunme sen Allah'a birak hayirlisiysa olur zaten eve de bagli kalma insan cok bunaliyor arada gez dolas biraz bak bana benim dondurulmuslarim bile yok yeniden sifirdan baslamam gerekicek ama umudumu inancimi kaybetmiyorum hepimizin olucak birgun :)Anladim canim. Bilmiyordm bugun biraz olumlu seler okuyunca kotu dusunveyi attim kafamdan her sonuca kabuluz alstk zaten napalim enaizndn iyi dusunerek bklemek istiyorum. Kenarda yine 1.kalite embriyolarm var bu olmasa o olr diyorm kendimi rahatlatmaya calisiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?