Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

ben yasadim cnm ama bu adet samcisi diyil,ilacalrin sasancisi.jel kullaniyosan oda yapiyo.adrt olucakmisisn gibi ama sakin ona kanip izilme.cunki oyle cok ayri ceceken oldu hatta bugun adet oluyorum dedi kizlar,ertesi gun testi pozitif cikdi
Evet jel kullaniyorm canim a demek oda yapabiliyo. Cok sagol canim rahatlattnz beni. Ah ins bizler de boyle guzel seyler yasariz

Çok üzüldüm canım kalbini ferah tut lütfen
Oyle yapmaya calisiyorum canim iki gundur boslukta gibiydim tansiyonum bile 18 den inmedi ne yapmam gerektigini nasil davranmam gerektigini bilemedim yalnizken daha kotu oluyorum kafami dagitmam gerek ara vericem biraz

Evet jel kullaniyorm canim a demek oda yapabiliyo. Cok sagol canim rahatlattnz beni. Ah ins bizler de boyle guzel seyler yasariz
insallah guzel sonuc alicaksin cnm.bnm.gercelden souyorum.icini rahatlatmak icin demiyorum.kullaniyosan jel o cok yapiyo,diyoeum ya cok kisi boyle agri cecekdi ama hamissssss suan.darisi sana

Tabiki elbette olacak. 2 gun evde olaym dedim yarin hava alaym die cikarcak esim:) calsinca evde de duramiyo insan mecbur iste. Kaybtme tabiki canim benim allah guc ve sabir versin 2. De 3. De olanda cok tez zamanda nasip olsun sana da

kizlar bu arada doktorum beni azarladi,onun yazdigi ilaci kullanmadim diye biosteron dene bi bi ilac bu amh deferini yukseltiyo benim 1,32 normali ise 1,89 ve 9 arasi.bana 3 ay kullanmadan seni transfere almicqm dedi
Uzulme canim ya keske kullansaydin ama her seyde bi hayir vardir uzme kendini belki 3 ay sonra olunca daha da guzel olucaktir boyle dusun

Tabiki elbette olacak. 2 gun evde olaym dedim yarin hava alaym die cikarcak esim:) calsinca evde de duramiyo insan mecbur iste. Kaybtme tabiki canim benim allah guc ve sabir versin 2. De 3. De olanda cok tez zamanda nasip olsun sana da
Amin canim benim hepimize İnşallah.. calisinca zor oluyo valla ama bi yandan da dinlenmis oluyoruz :)

insallah guzel sonuc alicaksin cnm.bnm.gercelden souyorum.icini rahatlatmak icin demiyorum.kullaniyosan jel o cok yapiyo,diyoeum ya cok kisi boyle agri cecekdi ama hamissssss suan.darisi sana
Amin kuzum inss. Sagol destegn icin. Diger yazini okudum smdi bi fikrim yok o konuda ama ihmal etme bare muhim bisi demk bekletiyo

Canımmm aynısı bndede başladı 3 gündür bumuymuş ya diyordum bugün daha şiddetli hidsediyorm sanki regli günümmüş gibi çok erken başlamadımı bu agrılar ya bende korluyorum

Canımmm aynısı bndede başladı 3 gündür bumuymuş ya diyordum bugün daha şiddetli hidsediyorm sanki regli günümmüş gibi çok erken başlamadımı bu agrılar ya bende korluyorum
Korma canim cok normal bunlar kendine yer ariyo sonucta ufakliklar ayrica yumurtalar toplandi falan derken toparlanmasi lazim rahim o yuzden bu agrilar cok normal ben aramistim hatta hastaneyi cunku son gunler arada girip nefesimi kesiyodu anlik bi sekilde uzun surseydi dayanamazdim o dereceydi hastaneyi aradigimda cok normal demislerdi yalnizca seni yemekten icmekten alikoycak dereceye gelirse nefes almada zorluk cekersen haber et demislerdi diger turlu normalmis yani

Ben buraya gidiyodm zatn doktorum burda doktoruma cok baglandgmdan baska yer arstrmadm bile. Tabiki cok zor inss yuzunuz guler canim ya oyle gibi duruyo hayirlisi bakalim:) 5. Gun embriyomuydu seninde
Doktorun kimdi canım selman bey mi benimde 5.gün embriyosu dondurulmuş 1 ay rahim dinlendirme yapmıştım

merhabalar ben tüp bebek tedavisi sonucu 19 haftalık hamileyim süreç içinde merak ettğin konularda yardımcı olabirim
Bende cok sükür ilk denemede hamile kaldim bugun kan verdim yarin sonucumu ögrenirim ultrasona girmedim henüz bikac güne sanirim doktor cagircak bende bulanti yok iyimi kötümü bilemedim

Bak canim sendede olms. Kizlar hep yazdi ama gneelde herkeste olms anladgim panik olmayalim bnce:) yerlesme durumuda olabilir iyi dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…