- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Evet jel kullaniyorm canim a demek oda yapabiliyo. Cok sagol canim rahatlattnz beni. Ah ins bizler de boyle guzel seyler yasarizben yasadim cnm ama bu adet samcisi diyil,ilacalrin sasancisi.jel kullaniyosan oda yapiyo.adrt olucakmisisn gibi ama sakin ona kanip izilme.cunki oyle cok ayri ceceken oldu hatta bugun adet oluyorum dedi kizlar,ertesi gun testi pozitif cikdi
Oyle yapmaya calisiyorum canim iki gundur boslukta gibiydim tansiyonum bile 18 den inmedi ne yapmam gerektigini nasil davranmam gerektigini bilemedim yalnizken daha kotu oluyorum kafami dagitmam gerek ara vericem birazÇok üzüldüm canım kalbini ferah tut lütfen
insallah guzel sonuc alicaksin cnm.bnm.gercelden souyorum.icini rahatlatmak icin demiyorum.kullaniyosan jel o cok yapiyo,diyoeum ya cok kisi boyle agri cecekdi ama hamissssss suan.darisi sanaEvet jel kullaniyorm canim a demek oda yapabiliyo. Cok sagol canim rahatlattnz beni. Ah ins bizler de boyle guzel seyler yasariz
Tabiki elbette olacak. 2 gun evde olaym dedim yarin hava alaym die cikarcak esim:) calsinca evde de duramiyo insan mecbur iste. Kaybtme tabiki canim benim allah guc ve sabir versin 2. De 3. De olanda cok tez zamanda nasip olsun sana daHic kotu dusunme sen Allah'a birak hayirlisiysa olur zaten eve de bagli kalma insan cok bunaliyor arada gez dolas biraz bak bana benim dondurulmuslarim bile yok yeniden sifirdan baslamam gerekicek ama umudumu inancimi kaybetmiyorum hepimizin olucak birgun :)
Uzulme canim ya keske kullansaydin ama her seyde bi hayir vardir uzme kendini belki 3 ay sonra olunca daha da guzel olucaktir boyle dusunkizlar bu arada doktorum beni azarladi,onun yazdigi ilaci kullanmadim diye biosteron dene bi bi ilac bu amh deferini yukseltiyo benim 1,32 normali ise 1,89 ve 9 arasi.bana 3 ay kullanmadan seni transfere almicqm dedi
Amin canim benim hepimize İnşallah.. calisinca zor oluyo valla ama bi yandan da dinlenmis oluyoruz :)Tabiki elbette olacak. 2 gun evde olaym dedim yarin hava alaym die cikarcak esim:) calsinca evde de duramiyo insan mecbur iste. Kaybtme tabiki canim benim allah guc ve sabir versin 2. De 3. De olanda cok tez zamanda nasip olsun sana da
Amin kuzum inss. Sagol destegn icin. Diger yazini okudum smdi bi fikrim yok o konuda ama ihmal etme bare muhim bisi demk bekletiyoinsallah guzel sonuc alicaksin cnm.bnm.gercelden souyorum.icini rahatlatmak icin demiyorum.kullaniyosan jel o cok yapiyo,diyoeum ya cok kisi boyle agri cecekdi ama hamissssss suan.darisi sana
Sorma canim bahaneyle evde dinlenmis oluyorum diyorum:) cnku ilk bos vaktte temzlk yemek camasr kosturuyosn hep ayak uzatp dnlenmk olmuyo pekAmin canim benim hepimize İnşallah.. calisinca zor oluyo valla ama bi yandan da dinlenmis oluyoruz :)
Aynen aynen sukur ki esim cok yardimci bu konuda :) sen ne isinde calisiyosun canimSorma canim bahaneyle evde dinlenmis oluyorum diyorum:) cnku ilk bos vaktte temzlk yemek camasr kosturuyosn hep ayak uzatp dnlenmk olmuyo pek
Canımmm aynısı bndede başladı 3 gündür bumuymuş ya diyordum bugün daha şiddetli hidsediyorm sanki regli günümmüş gibi çok erken başlamadımı bu agrılar ya bende korluyorumTabiki elbette olacak. 2 gun evde olaym dedim yarin hava alaym die cikarcak esim:) calsinca evde de duramiyo insan mecbur iste. Kaybtme tabiki canim benim allah guc ve sabir versin 2. De 3. De olanda cok tez zamanda nasip olsun sana da
Korma canim cok normal bunlar kendine yer ariyo sonucta ufakliklar ayrica yumurtalar toplandi falan derken toparlanmasi lazim rahim o yuzden bu agrilar cok normal ben aramistim hatta hastaneyi cunku son gunler arada girip nefesimi kesiyodu anlik bi sekilde uzun surseydi dayanamazdim o dereceydi hastaneyi aradigimda cok normal demislerdi yalnizca seni yemekten icmekten alikoycak dereceye gelirse nefes almada zorluk cekersen haber et demislerdi diger turlu normalmis yaniCanımmm aynısı bndede başladı 3 gündür bumuymuş ya diyordum bugün daha şiddetli hidsediyorm sanki regli günümmüş gibi çok erken başlamadımı bu agrılar ya bende korluyorum
Doktorun kimdi canım selman bey mi benimde 5.gün embriyosu dondurulmuş 1 ay rahim dinlendirme yapmıştımBen buraya gidiyodm zatn doktorum burda doktoruma cok baglandgmdan baska yer arstrmadm bile. Tabiki cok zor inss yuzunuz guler canim ya oyle gibi duruyo hayirlisi bakalim:) 5. Gun embriyomuydu seninde
Bende cok sükür ilk denemede hamile kaldim bugun kan verdim yarin sonucumu ögrenirim ultrasona girmedim henüz bikac güne sanirim doktor cagircak bende bulanti yok iyimi kötümü bilemedimmerhabalar ben tüp bebek tedavisi sonucu 19 haftalık hamileyim süreç içinde merak ettğin konularda yardımcı olabirim
Bak canim sendede olms. Kizlar hep yazdi ama gneelde herkeste olms anladgim panik olmayalim bnce:) yerlesme durumuda olabilir iyi dusunCanımmm aynısı bndede başladı 3 gündür bumuymuş ya diyordum bugün daha şiddetli hidsediyorm sanki regli günümmüş gibi çok erken başlamadımı bu agrılar ya bende korluyorum
Allaha sukur benmde ole:) bankadaym canim senAynen aynen sukur ki esim cok yardimci bu konuda :) sen ne isinde calisiyosun canim
Yok canim subeler farkli duzgun bey doktorum. Anladim canim ins tutar ya. Dondurulmstada bisi degismiyor dimi. Bu tutmassa onlardan ilerlicz bizdeDoktorun kimdi canım selman bey mi benimde 5.gün embriyosu dondurulmuş 1 ay rahim dinlendirme yapmıştım
Fidan yetistiriyorum canim ben :)Allaha sukur benmde ole:) bankadaym canim sen
Hayır bişry değişmiyor önemli olan sağlıklı çözülmesi bizim embriyomuz için kaliteli gebelik vadeden embriyo dedilerYok canim subeler farkli duzgun bey doktorum. Anladim canim ins tutar ya. Dondurulmstada bisi degismiyor dimi. Bu tutmassa onlardan ilerlicz bizde
Aa neguzel canim:)) stresten uzaksn ozmaanFidan yetistiriyorum canim ben :)
Oh iyimis icim rahatladi. Bizim embriyolar kaliteliydi hepsi ins cozulirkende sorun olmaz lazim oldugunda. Ins guzel sonuc alirsinHayır bişry değişmiyor önemli olan sağlıklı çözülmesi bizim embriyomuz için kaliteli gebelik vadeden embriyo dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?