Bak canım bak valla bende bakıyorum inşallah tecrübelerini yazarlarBende bakim köşeden
Ya öyle yapacagm ama yinede çoğunluk olarak karar vermek istiyorum. Aynen birinin iyi dediği ne diğeri kötü diyebiliyor bende analiz yapayım dedim ne biliyim deneme yanılma yapmak istemiyorum artık sanırım.Bu söylediğin merkezlerden cok memnun kalan da var kalmayan da ama duyduğum kadarıyla laboratuvarlari baya iyiymis.. Bence birebir görüş cnm hepsiyle hangisi içine sinerse..
İnşallah canım benimBak canım bak valla bende bakıyorum inşallah tecrübelerini yazarlar
Sendemi düşünüyorsun yakın zamanda kısmetse cnaimİnşallah canım benim
Bikac fikir edindim canim bakalımmasal3487 istanbulda kavuştu mucizesine cnm istersen anlatabilirsin neler yaşadın, memnun muydun
Benim Acıbadem'de ilk transferde ikiz tuttu. Transferimi Bülent Tıraş yapmıştı.Ya arkadaşlar memnun kaldığınız tüp bebek hastanesi önerilerinizi bekliyorum
5nci tedavim( 4 ü dondurulmuş transfer ) için önemli ona göre görüşme sağlayıp yol cizecegim
Çoğunluğun tecrübesi ile İstanbul da görüşme yapacağım hastaneleri not alacağım
Memorial? Acibadem? bahçeci? Veya başka hastaneler. Fikirlerinizi belirtesiniz memnun olurum işin içinden başka türlü çıkamıyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Sorunlari çözmeye çalışan ezbere iş yapmayan hastaneleri göz önünde bulundurmak istiyorum
Seni olumsuz etkiledimi bu durum. İstanbul'un her hastanesi çok yoğun zaten ama blmiyorumBenim Acıbadem'de ilk transferde ikiz tuttu. Transferimi Bülent Tıraş yapmıştı.
Merkezin olumlu yanları kişiye özel tedavi ve yardımcı teknikler kullanmaları. Olumsuz tarafı da çok kalabalık Bülent hocayı sadece transferde gördüm.
Etkiledi diyemem zaten ben transfere giderken ikinci transferi ne zaman yaptirsam diye düşünüyordum o kadar umutsuzdumSeni olumsuz etkiledimi bu durum. İstanbul'un her hastanesi çok yoğun zaten ama blmiyorum
Canım ben adana kışla başkentte yaptırdım prof. Esra bulgan gerçekten hem pozitif hem çok iyi doktor ve sıra almak çok zor ben Instagram dan ulaştım sağolsun sekretere arttırdı. Tüp bebek yaptırdım şükürler olsun tuttu yarın hayırlısıyla inşAllah ilk ultrason için gidecez ve transferde iken yanımda başka biri vardı 2 defa başka hastanede tüp bebek uaptirdi tutmadı Esra hanıma gelmişti sonucu ne bilmiyorum ama mutlaka ona gel bütün tahlil yumurta toplama dondurma transfer hepsi herşey için de 16 bin TL tuttu birde bize rapor çıkmadı çıkmadığı halde böyle tuttu bence başka yere güvenmeYa arkadaşlar memnun kaldığınız tüp bebek hastanesi önerilerinizi bekliyorum
5nci tedavim( 4 ü dondurulmuş transfer ) için önemli ona göre görüşme sağlayıp yol cizecegim
Çoğunluğun tecrübesi ile İstanbul da görüşme yapacağım hastaneleri not alacağım
Memorial? Acibadem? bahçeci? Veya başka hastaneler. Fikirlerinizi belirtesiniz memnun olurum işin içinden başka türlü çıkamıyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Sorunlari çözmeye çalışan ezbere iş yapmayan hastaneleri göz önünde bulundurmak istiyorum
Tabi yazarım.masal3487 istanbulda kavuştu mucizesine cnm istersen anlatabilirsin neler yaşadın, memnun muydun
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucaginiza alın inşallahCanım ben adana kışla başkentte yaptırdım prof. Esra bulgan gerçekten hem pozitif hem çok iyi doktor ve sıra almak çok zor ben Instagram dan ulaştım sağolsun sekretere arttırdı. Tüp bebek yaptırdım şükürler olsun tuttu yarın hayırlısıyla inşAllah ilk ultrason için gidecez ve transferde iken yanımda başka biri vardı 2 defa başka hastanede tüp bebek uaptirdi tutmadı Esra hanıma gelmişti sonucu ne bilmiyorum ama mutlaka ona gel bütün tahlil yumurta toplama dondurma transfer hepsi herşey için de 16 bin TL tuttu birde bize rapor çıkmadı çıkmadığı halde böyle tuttu bence başka yere güvenme
Aaa çok doğruÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucaginiza alın inşallahtüp bebek merkezi araştıran birine "mutlaka buraya gel " demek büyük risk.Siz memnun kaldınız ama yönlendirdiğiniz kişi memnun kalmayabilir.Siz artı eksi yönlerini yazın,karşıdaki araştırip karar verir zaten.
Düzenle yi bulamadımÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucaginiza alın inşallahtüp bebek merkezi araştıran birine "mutlaka buraya gel " demek büyük risk.Siz memnun kaldınız ama yönlendirdiğiniz kişi memnun kalmayabilir.Siz artı eksi yönlerini yazın,karşıdaki araştırip karar verir zaten.
Konu sahibi iyi niyetini anlamıştır zaten,düzenlemekle uğraşmaDüzenle yi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?