Tüp bebek Hastane önerileri tavsiyeleriniz önemli lütfen 2021

Adana'ya nasıl geleyim dogudayim ailem İstanbul'da o yüzden orasi rahat olur dedim kalma etme yonunden canim goznuaydin güzel sonucuun iyi olmuş nasip tam karar veremedim şuan tabi.

Etkiledi diyemem zaten ben transfere giderken ikinci transferi ne zaman yaptirsam diye düşünüyordum o kadar umutsuzdum
İnşallah sağlıkla doğum olur kucağına gelir canim farklı doktor görme meselesi hoşuma gitmedi ama yoğun hastanelerde bu hep var sanırım iletişim filan nasıl oluyor peki kafana bsy takilsa etse muhattabini bulabiliyormusun

Himm anladım canim sağolasın
Kişiye özel tedavi olması beni çok ilgilendiren kısım zaten... Orayla da gorusecegim inşallah xhayırlı olsun sizede canim

Oranın bı merkezine gidicegm inşallah. Peki kişiye özelmi oldu tedavin seni değerlendirirken özen gosterdilermi sence?
Evet tabii ki, zaten kişiye özel olmalı herkesin durumu farklı sonuçta. Maslak’ı da çok duydum burada yazan çoktu, ama sanırım orada fiyatlar da biraz uçukmuş.

Evet tabii ki, zaten kişiye özel olmalı herkesin durumu farklı sonuçta. Maslak’ı da çok duydum burada yazan çoktu, ama sanırım orada fiyatlar da biraz uçukmuş.
Altunizadekiyke bide acibademle çalışan bı merkez duydum ama Mona klinik bakalım bı

Altunizadekiyke bide acibademle çalışan bı merkez duydum ama Mona klinik bakalım bı
Anladım canım hayırlısı olsun mona klinik yasemin çekmez sanırım. Duyuyorum adını ben de. Tavsiyem birkaç doktorla görüşüp enerjinin tuttuğu ile ilerlemendir. Doktorla iletişim tutmadığı zaman insanın içinde hep o muydu bu muydu şüphe oluyor. Tedavi sürecinde de stres olmamak pozitif olmak çok önemli. Bunun için tek bir yere gitme, ön görüşmeler yap tanış derim.

Reactions: H M
Öyle düşünüyorum canim bende bakalım kesnlkle enerjim tutması gerek içime sinmez yoksa zaten aklıma da yatması gerek tabi. Teşekkür ederim aynen Yasemin çekmeze attm sonuçlarımi filan gidince bı gorusecegm.
Diegr merkezlerle de tabi.

Asistaniyla görüştüm genelde telefona cevap veriyor. O an açmasa bir saat içinde muhakkak geri dönüyor. Zaten asistanın cevap verip de içimin rahat etmediği bir konu olmadı hani doktora sorsaydım daha iyi olurdu dediğim.

Bahçeciye gitme.

Canım yazılan merkezlerin hepsi iyi merkezler. Ben 44 yaşındayım, fazla vaktim yoktu, kalabalık olmayan, bana özel tedavi uygulayacak ve direk yaş kemkümüyle sinirlerimi altüst etmeyecek bir doktor ve merkez arayisindaydim. Çünkü bu işte umut ve moral olmazsa olmaz. Tavsiye üzerine Fulya Polat tower da kendi merkezinde takip yapan Burçak Erzik hocaya ulaştım. Burçak hoca daha önce Bahçeci"nin doktorlarından, bu yıl kendi merkezini açmış. İlk görüşmede içime sindi, hemen güvendim. Mart ayında başladık tedaviye, ikinci denemede pozitifi aldım. Negatif olsa yine onla devam edecektim Opu ve transferi hemen yanındaki Fulya Acıbadem'de yapıyor. Ben hastaneden de memnun kaldım. Bu yaşımda iki embriyom transfer edildi(kaç tane tuttu haftaya ogrenicez:)), iki tane de beşinci gün embriyom donduruldu demek ki laboratuvar da çok iyi diye düşünüyorum. Yani merkez kalabalık olmasın, doktor çok iyi olsun, çalıştığı lab da çok iyi olsun dersen ben tavsiye ederim. Burçak hoca hem tecrübeli ve işinde çok iyi bir doktor, hem de çok iyi bir insan. Ben biraz telaşlı ve pimpirikli biriyim, herşeyi kafama takarım, ona rağmen o kadar rahat yürüdü ki tedavim, Burçak hocam sayesinde.

Canım benım bır arkadaşım Bolu’dan Bülent traş gıtmişti ilk deneme ıkız oğlu oldu bır degerlendır derım ben doğuda olmasam kesınlıkle gıderdım bende dıyarbakır bahçeci gıtmıstım ılk deneme de çok şükür kızımız oldu darısı en kısa zamanda sana ınslalh Ve tüm evlat hasreti cekenlere

Sağolun kizlar inşallah benee birinde enerjiyi yakalarım

Bence Samsun Medıcal Park Hastanesi ve Dr.Muhterem AKDENİZ

Diyarbakır bahçeciye gitmek zorundayım ben de. Lütfen eksilerinden ve artılarından bahsedebilir misiniz. Çok kararsızım doktorunuz Zeki hoca mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…