Canım yazılan merkezlerin hepsi iyi merkezler. Ben 44 yaşındayım, fazla vaktim yoktu, kalabalık olmayan, bana özel tedavi uygulayacak ve direk yaş kemkümüyle sinirlerimi altüst etmeyecek bir doktor ve merkez arayisindaydim. Çünkü bu işte umut ve moral olmazsa olmaz. Tavsiye üzerine Fulya Polat tower da kendi merkezinde takip yapan Burçak Erzik hocaya ulaştım. Burçak hoca daha önce Bahçeci"nin doktorlarından, bu yıl kendi merkezini açmış. İlk görüşmede içime sindi, hemen güvendim. Mart ayında başladık tedaviye, ikinci denemede pozitifi aldım. Negatif olsa yine onla devam edecektim Opu ve transferi hemen yanındaki Fulya Acıbadem'de yapıyor. Ben hastaneden de memnun kaldım. Bu yaşımda iki embriyom transfer edildi(kaç tane tuttu haftaya ogrenicez:)), iki tane de beşinci gün embriyom donduruldu demek ki laboratuvar da çok iyi diye düşünüyorum. Yani merkez kalabalık olmasın, doktor çok iyi olsun, çalıştığı lab da çok iyi olsun dersen ben tavsiye ederim. Burçak hoca hem tecrübeli ve işinde çok iyi bir doktor, hem de çok iyi bir insan. Ben biraz telaşlı ve pimpirikli biriyim, herşeyi kafama takarım, ona rağmen o kadar rahat yürüdü ki tedavim, Burçak hocam sayesinde.