• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek Hastane önerileri tavsiyeleriniz önemli lütfen 2021

Canım ben adana kışla başkentte yaptırdım prof. Esra bulgan gerçekten hem pozitif hem çok iyi doktor ve sıra almak çok zor ben Instagram dan ulaştım sağolsun sekretere arttırdı. Tüp bebek yaptırdım şükürler olsun tuttu yarın hayırlısıyla inşAllah ilk ultrason için gidecez ve transferde iken yanımda başka biri vardı 2 defa başka hastanede tüp bebek uaptirdi tutmadı Esra hanıma gelmişti sonucu ne bilmiyorum ama mutlaka ona gel bütün tahlil yumurta toplama dondurma transfer hepsi herşey için de 16 bin TL tuttu birde bize rapor çıkmadı çıkmadığı halde böyle tuttu bence başka yere güvenme
Adana'ya nasıl geleyim dogudayim ailem İstanbul'da o yüzden orasi rahat olur dedim kalma etme yonunden canim goznuaydin güzel sonucuun iyi olmuş nasip tam karar veremedim şuan tabi.

Etkiledi diyemem zaten ben transfere giderken ikinci transferi ne zaman yaptirsam diye düşünüyordum o kadar umutsuzdum
İnşallah sağlıkla doğum olur kucağına gelir canim 🤗 farklı doktor görme meselesi hoşuma gitmedi ama yoğun hastanelerde bu hep var sanırım iletişim filan nasıl oluyor peki kafana bsy takilsa etse muhattabini bulabiliyormusun

Tabi yazarım.
Sisli memorial eksi yönleri:
-Her gittiğinizde farklı bir doktorun görmesi.(ama tek doktorla devam edeyim derseniz onu ayarlayabilirler)
-muayenelerin sadece öğleden önce yapılması (il disindaj geldiğim için benim için önemliydi bu)
- tek embriyo transferinde ısrarcı olmalari(başta şikayet ettim ama hamile kalınca iyiki tek konmuş dedim,çünkü tansiyon sorunum cikmisti )

Artı yanları
-Kisiye özel prosedürler uygulanıyor,hatta tedavi esnasında ilaç dozlarıniz bile değişebiliyor.
- çok titiz bir hastane,tedavi öncesi tüm testler isteniyir,hiç bir ayrinti gözden kaçırılmiyor.
-cok fazla doktor olduğu icin,hastanede saatlerce bekleniyorsunuz.
-labaratuvari gerçekten çok iyi,başka merkezde tek bir yumurtam dollenmisti ve ikinci güne ancak gitmişti fakat memorialde dört tane beşinci güne gitmişti.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,umarım okuyanlar için bilgilendirici olur.
Himm anladım canim sağolasın
Kişiye özel tedavi olması beni çok ilgilendiren kısım zaten... Orayla da gorusecegim inşallah x🤗hayırlı olsun sizede canim

Oranın bı merkezine gidicegm inşallah. Peki kişiye özelmi oldu tedavin seni değerlendirirken özen gosterdilermi sence?
Evet tabii ki, zaten kişiye özel olmalı herkesin durumu farklı sonuçta. Maslak’ı da çok duydum burada yazan çoktu, ama sanırım orada fiyatlar da biraz uçukmuş.

Evet tabii ki, zaten kişiye özel olmalı herkesin durumu farklı sonuçta. Maslak’ı da çok duydum burada yazan çoktu, ama sanırım orada fiyatlar da biraz uçukmuş.
Altunizadekiyke bide acibademle çalışan bı merkez duydum ama Mona klinik bakalım bı 🤗

Altunizadekiyke bide acibademle çalışan bı merkez duydum ama Mona klinik bakalım bı 🤗
Anladım canım hayırlısı olsun mona klinik yasemin çekmez sanırım. Duyuyorum adını ben de. Tavsiyem birkaç doktorla görüşüp enerjinin tuttuğu ile ilerlemendir. Doktorla iletişim tutmadığı zaman insanın içinde hep o muydu bu muydu şüphe oluyor. Tedavi sürecinde de stres olmamak pozitif olmak çok önemli. Bunun için tek bir yere gitme, ön görüşmeler yap tanış derim. 🌸💕

• Beğen
Reactions: H M
Anladım canım hayırlısı olsun mona klinik yasemin çekmez sanırım. Duyuyorum adını ben de. Tavsiyem birkaç doktorla görüşüp enerjinin tuttuğu ile ilerlemendir. Doktorla iletişim tutmadığı zaman insanın içinde hep o muydu bu muydu şüphe oluyor. Tedavi sürecinde de stres olmamak pozitif olmak çok önemli. Bunun için tek bir yere gitme, ön görüşmeler yap tanış derim. 🌸💕
Öyle düşünüyorum canim bende bakalım kesnlkle enerjim tutması gerek içime sinmez yoksa zaten aklıma da yatması gerek tabi. Teşekkür ederim 🤗 aynen Yasemin çekmeze attm sonuçlarımi filan gidince bı gorusecegm.
Diegr merkezlerle de tabi. 🌸

İnşallah sağlıkla doğum olur kucağına gelir canim 🤗 farklı doktor görme meselesi hoşuma gitmedi ama yoğun hastanelerde bu hep var sanırım iletişim filan nasıl oluyor peki kafana bsy takilsa etse muhattabini bulabiliyormusun
Asistaniyla görüştüm genelde telefona cevap veriyor. O an açmasa bir saat içinde muhakkak geri dönüyor. Zaten asistanın cevap verip de içimin rahat etmediği bir konu olmadı hani doktora sorsaydım daha iyi olurdu dediğim.

Ya arkadaşlar memnun kaldığınız tüp bebek hastanesi önerilerinizi bekliyorum
5nci tedavim( 4 ü dondurulmuş transfer ) için önemli ona göre görüşme sağlayıp yol cizecegim
Çoğunluğun tecrübesi ile İstanbul da görüşme yapacağım hastaneleri not alacağım
Memorial? Acibadem? bahçeci? Veya başka hastaneler. Fikirlerinizi belirtesiniz memnun olurum işin içinden başka türlü çıkamıyorum. Teşekkür ederim şimdiden ♥️
Sorunlari çözmeye çalışan ezbere iş yapmayan hastaneleri göz önünde bulundurmak istiyorum
Bahçeciye gitme.

Canım yazılan merkezlerin hepsi iyi merkezler. Ben 44 yaşındayım, fazla vaktim yoktu, kalabalık olmayan, bana özel tedavi uygulayacak ve direk yaş kemkümüyle sinirlerimi altüst etmeyecek bir doktor ve merkez arayisindaydim. Çünkü bu işte umut ve moral olmazsa olmaz. Tavsiye üzerine Fulya Polat tower da kendi merkezinde takip yapan Burçak Erzik hocaya ulaştım. Burçak hoca daha önce Bahçeci"nin doktorlarından, bu yıl kendi merkezini açmış. İlk görüşmede içime sindi, hemen güvendim. Mart ayında başladık tedaviye, ikinci denemede pozitifi aldım. Negatif olsa yine onla devam edecektim Opu ve transferi hemen yanındaki Fulya Acıbadem'de yapıyor. Ben hastaneden de memnun kaldım. Bu yaşımda iki embriyom transfer edildi(kaç tane tuttu haftaya ogrenicez:)), iki tane de beşinci gün embriyom donduruldu demek ki laboratuvar da çok iyi diye düşünüyorum. Yani merkez kalabalık olmasın, doktor çok iyi olsun, çalıştığı lab da çok iyi olsun dersen ben tavsiye ederim. Burçak hoca hem tecrübeli ve işinde çok iyi bir doktor, hem de çok iyi bir insan. Ben biraz telaşlı ve pimpirikli biriyim, herşeyi kafama takarım, ona rağmen o kadar rahat yürüdü ki tedavim, Burçak hocam sayesinde.

Canım benım bır arkadaşım Bolu’dan Bülent traş gıtmişti ilk deneme ıkız oğlu oldu bır degerlendır derım ben doğuda olmasam kesınlıkle gıderdım bende dıyarbakır bahçeci gıtmıstım ılk deneme de çok şükür kızımız oldu darısı en kısa zamanda sana ınslalh 🤲🏼Ve tüm evlat hasreti cekenlere

• Beğen
Canım yazılan merkezlerin hepsi iyi merkezler. Ben 44 yaşındayım, fazla vaktim yoktu, kalabalık olmayan, bana özel tedavi uygulayacak ve direk yaş kemkümüyle sinirlerimi altüst etmeyecek bir doktor ve merkez arayisindaydim. Çünkü bu işte umut ve moral olmazsa olmaz. Tavsiye üzerine Fulya Polat tower da kendi merkezinde takip yapan Burçak Erzik hocaya ulaştım. Burçak hoca daha önce Bahçeci"nin doktorlarından, bu yıl kendi merkezini açmış. İlk görüşmede içime sindi, hemen güvendim. Mart ayında başladık tedaviye, ikinci denemede pozitifi aldım. Negatif olsa yine onla devam edecektim Opu ve transferi hemen yanındaki Fulya Acıbadem'de yapıyor. Ben hastaneden de memnun kaldım. Bu yaşımda iki embriyom transfer edildi(kaç tane tuttu haftaya ogrenicez:)), iki tane de beşinci gün embriyom donduruldu demek ki laboratuvar da çok iyi diye düşünüyorum. Yani merkez kalabalık olmasın, doktor çok iyi olsun, çalıştığı lab da çok iyi olsun dersen ben tavsiye ederim. Burçak hoca hem tecrübeli ve işinde çok iyi bir doktor, hem de çok iyi bir insan. Ben biraz telaşlı ve pimpirikli biriyim, herşeyi kafama takarım, ona rağmen o kadar rahat yürüdü ki tedavim, Burçak hocam sayesinde.

Canım benım bır arkadaşım Bolu’dan Bülent traş gıtmişti ilk deneme ıkız oğlu oldu bır degerlendır derım ben doğuda olmasam kesınlıkle gıderdım bende dıyarbakır bahçeci gıtmıstım ılk deneme de çok şükür kızımız oldu darısı en kısa zamanda sana ınslalh 🤲🏼Ve tüm evlat hasreti cekenlere
Sağolun kizlar inşallah benee birinde enerjiyi yakalarım 🤗

Ya arkadaşlar memnun kaldığınız tüp bebek hastanesi önerilerinizi bekliyorum
5nci tedavim( 4 ü dondurulmuş transfer ) için önemli ona göre görüşme sağlayıp yol cizecegim
Çoğunluğun tecrübesi ile İstanbul da görüşme yapacağım hastaneleri not alacağım
Memorial? Acibadem? bahçeci? Veya başka hastaneler. Fikirlerinizi belirtesiniz memnun olurum işin içinden başka türlü çıkamıyorum. Teşekkür ederim şimdiden ♥️
Sorunlari çözmeye çalışan ezbere iş yapmayan hastaneleri göz önünde bulundurmak istiyorum
Bence Samsun Medıcal Park Hastanesi ve Dr.Muhterem AKDENİZ

• Beğen
Diyarbakır bahçeciye gitmek zorundayım ben de. Lütfen eksilerinden ve artılarından bahsedebilir misiniz. Çok kararsızım doktorunuz Zeki hoca mıydı

Back