Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım:))nasılsın?
bencede yalan hemde kuyrukluuuuu...inanma kuzumya gitceksen git artık akşam oldu,hava soguycak,kararcak hala evdesin aaaa
bencede yalan hemde kuyrukluuuuu...inanma kuzumya gitceksen git artık akşam oldu,hava soguycak,kararcak hala evdesin aaaa
n demek tatlım inşallah soğuk ankaramız uğurlu gelir sana.....kızlar adres tarifleriniz için çok mercü allah razı olsun sizden...sevgiler
kızlar adres tarifleriniz için çok mercü allah razı olsun sizden...sevgiler
tamam canım bu kadar mesajdan sonra anladım ve gidiyorummm
ay bu pregestanla ilgili ne geyikler dönüyo bizim evde bilseniz çatlarsınız gülmekten...
tedaviydi..test di.. Düşük tehlikesiydi derken.. Aşk hayatımız baya sekteye uğradı adamın da diline vurdu artık
kızlar size bir şey sorcam bilen varsa allah aşkına yazsın da aydınlanayım bu TUTUNMA İĞNESİ diye bişi var mışşşşşşş bir kaç yerde okudum doktor tutunma iğnesi yaptı falan yazıyolar bu nedir???? vallahi bi dahakine ben kendime her yerimden vurcam bunu neyse bu tutsun diye :)
valla bugün sadece gıda alışverişine gidecem artık...kociş beraber gidelim dedi onu bekliyorum ondan yoksa bu saate çoktan gidip gelmiştim...ervaaaaaaaaaaaaa bombasıııııııııııııınnnn yaaa güldürdün bakk benii. Güldenimm hadi git bakalım neler alıcann.Ben benettondan iki kot birde kışlık pantolon almıştımm..Bir bak derimm süperr indirim vardı..Yeni ciciler fazla alma ,sen nasılsa inş hamile kalacağından olmaz sonraa bakkk.Ama sen hamilelikte de çıtırlığa devam edeceğinden alabilirsinde tabii..
seni güldürdüysem ne mutlu banaya bu cevapta takıldımı ne oldu,kac defa bastıysam ha bre yayınlanıyoama iyi oldu bak güldenin aklına soktum ha haaaa..ee gitsin artık ankara zaten soguk akşamüstü üşüycek ben onu düşünüyorum:))aman bence kıyafet falan almayın sakın boşa para,hepiniz hamiş kalınca o aldıgınız ciciler olmucakkk:))ben bi pantolona kaldım tabi o da denk gelmezse kaldım eşofman altına:))dogurduktan sonra bol bol alın..
kızlar size bir şey sorcam bilen varsa allah aşkına yazsın da aydınlanayım bu TUTUNMA İĞNESİ diye bişi var mışşşşşşş bir kaç yerde okudum doktor tutunma iğnesi yaptı falan yazıyolar bu nedir???? vallahi bi dahakine ben kendime her yerimden vurcam bunu neyse bu tutsun diye :)
selammm kızlar şükür geldim sonunda evime ve sizin yanınıza nasılsınız bakalım aman allahım sayfacıklar hava da uçuşuyor okumaya çalışıcam ama dayanamam galiba atladığım kaçırdığım varsa özür dilerim şimdiden özledimm sizleriiii