• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım tedavin hayırlı olsun. Ne aşamadasın? İğnelerle barış bence :) Ben de bu sabah hesapladım. 150'ye yakın iğne olmuşum. Bu iş böyle. Canını da çok sıkmamaya çalış.

tesekkür ederim cnm,benim bugun son kontrolumdu bu gece catlatma iğnesini vurucam kısmetsede pazartesi yumurtalar toplanacak cumada transfer olucak....Ama o iğnelerle barışmak ne mümkün ya bugun resmen göbekten olan girmiyordu ya zorlan soktum:)))) ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

tesekkür ederim cnm,benim bugun son kontrolumdu bu gece catlatma iğnesini vurucam kısmetsede pazartesi yumurtalar toplanacak cumada transfer olucak....Ama o iğnelerle barışmak ne mümkün ya bugun resmen göbekten olan girmiyordu ya zorlan soktum:)))) ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Gonal f di mi canım o girmeyen. Onun iğne ucu küt ya ben de hiç sevmem :) Ama şimdi yeniden başlamak için sabırsızlanıyorum. Ben çatlatma iğnesini de sevmem. Ovitrel mi? Onun içindeki havayı da vuracaksın :) Aaay ne güzwl büyüsün yumişer son bir daha. Onlardan bazıları bebek olacak inşallah :)

Canım hiç öyle şeylere bakmıyor. Çok iyi embriyolar, harika transferler negatif oluyor hiç beklenmeyenler pozitif oluyor. Zaten doktorlar zorluklara rağmen düzgün bir şekilde yapıyorlar. Sen içini ferah tut.

:16::16::16::16::16: Canım süper değerin. Çok şükür. İnşallah bu defa ben de kalırım da hamilelik heycanımızı da beraber yaşarız.
Bu sefer 3 embriyo konulacak. İnşallah tutar en az biri :) Pek umutlu değilim ama sanırım kimse umutlu olamıyor bunca başarısızlıktan sonra. Bir ara müsai olunca tedavi detaylarını paylaşırsan çok sevinirim canım. Kaçcıncı gün kaç embriyo konuldu? Belirtin oldu mu vs?

Bu arada ben bugün doktorumu aradım ama histereskopi konusunda çok ısrarcı oldu ve pazartesi yaptırıyoruz. Anestezisiz yapalım dedi çok daha ucuz oluyor ama istemedim. Bir de o stresi yaşamak istemiyorum.
cok saol cnm gerekten sen de cok sevinicem insallah..canim.histereskopiyi ol anastesisiz cizik.mizik atmicaksa sorun yok azicik idrara sıkis ama tamam mi? hic bosuna para verme..
hic stres edecek.bisi yok kac dakika suruyo.sanki 5 dk filan..icini seyredersin sen de :) ben yaptirman taraftariyim.ise yario cunku.. cnm ben umutlumuydum sanki degildim pozitifi duyunca sok oldum.elim.ayagim.titredi oturdum agladim..
anlatim cnm oncesinde senin yapturicagin histerekopiden yapildi.adetin 16. gunuydu. adetin 21. gunu lucrine basladin uzun protokol sonra hep 150 uı gonal-f ile devam... opudan once rahme gebelik asisi uygulandi ( neopugen) ..opu da 22 yumi toplandi..opudan sonra hafif derecemi orta derecemi bilmiom ohss oldum.gunde 3 poset serum yedim .. sonra cnm 2 adet 1. kalite 3. emriyosu transfer edildi 4 tane donduruldu.(5. gunu beklicektik hoca ve embriyolog oncekilerin blast oldugunu duyunca degisik.olsun.diye 3. gun koyalim.dedi)
belirtiler, cnm ben.sana olan degisiklikleri yazim hangisini belirti sayarsan :)
transfrrin baslarinda nefes darligi , kalp sıkismasi, cabuk yorulma sonrasinda goguslerde agri , gogus ucunda sizi , derilerim dokuluyo pul pul dudagim catlak catlak oldu belkid de havadandir.kasikta batma karnimda agri.. suan hala agri var bacaklarima vuruyo..adet olucakmisim gibi..

Benim olucak canım

Öyle mi ne güzel :) Benim de 3 tane olacak bu defa Çok heycanlıyım. Senin kaçıncı denemen. Bir süredir giremiyordum ben muhtemelen anlatmışsındır ama bana da bir özet geçebilirsen sevinirim.

Benim 3. denemem olacak, bir tane de dondurulmuş var onu da sayarsak 4! Bu günlere geleceğimi hiç düşünmemiştim. İlk tüp bebeğe başladığımızda ağlıyordum ben tüp bebek istemem, doğal değil diye. Şimdi ise ölüyorum tutunsun diye... Allah yardımcımız olsun canım, piskolojik olarak da zor fiziksel olarak da.

Bizdeki sorun ben de çikolata kisti vardı, 3 cm ameliyatla aldırdım geçen sene. Şu an görünen bir şeyim yok ama endometriosis iyileşen bir rahatsızlık değil. Eşimde de bir şey yok. Morfoloji düşük diye düşünüyoruz ama şimdiye kadar hiç bir doktor düşük demedi, onu sorunsuz görüyorlar. Beni de sorunsuz görüyor ve sebepsiz diyorlar. Yaşım 29

Gonal f di mi canım o girmeyen. Onun iğne ucu küt ya ben de hiç sevmem :) Ama şimdi yeniden başlamak için sabırsızlanıyorum. Ben çatlatma iğnesini de sevmem. Ovitrel mi? Onun içindeki havayı da vuracaksın :) Aaay ne güzwl büyüsün yumişer son bir daha. Onlardan bazıları bebek olacak inşallah :)

yok canım gonal f değil benimki orgolutron.... çatlatmada ovitrello :)) bugun son iğneler inşaallahhhh pazarteside toplasınlar bakalım ne olucak :) beni unutmayın gelene kadar

cok saol cnm gerekten sen de cok sevinicem insallah..canim.histereskopiyi ol anastesisiz cizik.mizik atmicaksa sorun yok azicik idrara sıkis ama tamam mi? hic bosuna para verme..
hic stres edecek.bisi yok kac dakika suruyo.sanki 5 dk filan..icini seyredersin sen de :) ben yaptirman taraftariyim.ise yario cunku.. cnm ben umutlumuydum sanki degildim pozitifi duyunca sok oldum.elim.ayagim.titredi oturdum agladim..
anlatim cnm oncesinde senin yapturicagin histerekopiden yapildi.adetin 16. gunuydu. adetin 21. gunu lucrine basladin uzun protokol sonra hep 150 uı gonal-f ile devam... opudan once rahme gebelik asisi uygulandi ( neopugen) ..opu da 22 yumi toplandi..opudan sonra hafif derecemi orta derecemi bilmiom ohss oldum.gunde 3 poset serum yedim .. sonra cnm 2 adet 1. kalite 3. emriyosu transfer edildi 4 tane donduruldu.(5. gunu beklicektik hoca ve embriyolog oncekilerin blast oldugunu duyunca degisik.olsun.diye 3. gun koyalim.dedi)
belirtiler, cnm ben.sana olan degisiklikleri yazim hangisini belirti sayarsan :)
transfrrin baslarinda nefes darligi , kalp sıkismasi, cabuk yorulma sonrasinda goguslerde agri , gogus ucunda sizi , derilerim dokuluyo pul pul dudagim catlak catlak oldu belkid de havadandir.kasikta batma karnimda agri.. suan hala agri var bacaklarima vuruyo..adet olucakmisim gibi..

Rahme çizik atacakmış. Ama adetin 7. günü. Geçen sefer seninki gibi 17. gün çizik atmıştı ama onu görmeden yapmıştı. Bu sefer histereskopi ile beraber yapacakmış. Ben de artık çok sorgulayamıyorum. Geçen sefer bana çok müdehala ettin istediğim gibi tedavi edemedim dedi. Bu defa müdehale etmeyeceğim.

Canım ne güzel 150 unite ile 22 tane toplanmış. Ben ilkinde 150 kullanmıştım 13 toplanmıştı, bu defa 300 kullandım 11 toplandı. Bu sefer daha yüksek dozda kullanacakmışız sayının artması için. İnşallah artar. Ama her seferinde elimizde 5-6 tane 1. kalite kalıyor. Nedense olmuyor.

Bende bu gebelik aşısını sorayım bari.

Canım ikiz olabilir o zaman di mi :16::16: Ay çok heycanlı. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.

Ben de bu defa çok sabırsız ve heycanlıyım. İnşallah olur canım ya bana dua et olur mu?

Öyle mi ne güzel :) Benim de 3 tane olacak bu defa Çok heycanlıyım. Senin kaçıncı denemen. Bir süredir giremiyordum ben muhtemelen anlatmışsındır ama bana da bir özet geçebilirsen sevinirim.

Benim 3. denemem olacak, bir tane de dondurulmuş var onu da sayarsak 4! Bu günlere geleceğimi hiç düşünmemiştim. İlk tüp bebeğe başladığımızda ağlıyordum ben tüp bebek istemem, doğal değil diye. Şimdi ise ölüyorum tutunsun diye... Allah yardımcımız olsun canım, piskolojik olarak da zor fiziksel olarak da.

Bizdeki sorun ben de çikolata kisti vardı, 3 cm ameliyatla aldırdım geçen sene. Şu an görünen bir şeyim yok ama endometriosis iyileşen bir rahatsızlık değil. Eşimde de bir şey yok. Morfoloji düşük diye düşünüyoruz ama şimdiye kadar hiç bir doktor düşük demedi, onu sorunsuz görüyorlar. Beni de sorunsuz görüyor ve sebepsiz diyorlar. Yaşım 29

canım ALLAH seninde gönlüne göre versin inşaallah...Benim ilk denemem tüplerde hafif bi sorun varmış o yüzden tüp bebek yapmaya karar verdik doktorumla fakat türkiyede biir tane konuldugu için ben kıbrısta yaptırıcam burda öncelikle tüp bebek merkezinde tedaviye başladık ve bugun son kontrollerim yapıldı aksamda çatlatma iğnemi vurulacam burdaki dr kıbrıstaki doktorum görüştü yarın aksam 7 ucagıyla gidiyoruz pazarteside yumurtalar toplanıcak kısmetsede cuma transfer ve aksamda istanbula dönücez....işte beninde böyleee

canım ALLAH seninde gönlüne göre versin inşaallah...Benim ilk denemem tüplerde hafif bi sorun varmış o yüzden tüp bebek yapmaya karar verdik doktorumla fakat türkiyede biir tane konuldugu için ben kıbrısta yaptırıcam burda öncelikle tüp bebek merkezinde tedaviye başladık ve bugun son kontrollerim yapıldı aksamda çatlatma iğnemi vurulacam burdaki dr kıbrıstaki doktorum görüştü yarın aksam 7 ucagıyla gidiyoruz pazarteside yumurtalar toplanıcak kısmetsede cuma transfer ve aksamda istanbula dönücez....işte beninde böyleee

İnşallah canım senin de. Benim çok başarısız denemem olduğu için doktor 3'e izin verdi. Doktorlar konuştunuz mu üçü de tutarsa ne olacak? Benimki birisini sonlandırırız diyor :50: Gerçi bana tutmaz gibi geliyor ama senin öncesinde denemen olmadığı için senin hepsi de tutabilir.

kızlar topik çok sessiz sedasız bu ara. Egunal nerede bilen var mı?

İnşallah canım senin de. Benim çok başarısız denemem olduğu için doktor 3'e izin verdi. Doktorlar konuştunuz mu üçü de tutarsa ne olacak? Benimki birisini sonlandırırız diyor :50: Gerçi bana tutmaz gibi geliyor ama senin öncesinde denemen olmadığı için senin hepsi de tutabilir.[/QUOTE evet cnm kıbrıstaki doktoruma kalsa 4 tane transfer yapıcak dediğin gibi tutarsa sonlandırma yaparız diyorlar ama ben karşı oldugum için istemedim burdaki doktorum 3 tane konulsun dedi tutma ihtimali yüksek oldugu için bide 5 gün transferi oldugu zaman daha cok tutunma olabiliyormus.. 3 tane konulacak ama burdaki doktorum kıbrısta transfer yapılırken embriyologla görüşücek yumurtaların durumuna göre, yanlış anlamadıysam hücre durumuna göre karar veririz dedi yani transfer sırası belli olucak kaç tane olucagı 3 tanede tutarsa yapıcakbişi yok başımla gözümüstün::) bende en büyük sorun panik atak olmam suanda doktorlarımın korktugu durum bu açıkca bende korkuyorum ya krize girersem diye çünkü bugun baya bi rahatsızım tansiyonum 8-4 çok düşük yatıyorum:(( bana dua edin lütfen bol bol

Canım çok tebrik ederim.:52: inşallah sağlıkla kucağına alırsın. :16:hcg kaç haber verdin mi hulusiye?

artık bol bol dinlen. hiç yorma kendini. doktor bana ilk kez mi gebe kaldın demişti ben de evet demiştim.

benim hiç dondurulmuş embiryom olmadı. bir şey sorucam

eşin yada sen sigara içiyor musunuz? birde eşin de sperm sorunu var mıydı?

benim eşim içiyor. spermi de az. ondan mı dondurmadı diye düşünüyorum. :26:

artık çok düşünmüyorum aslında donmuş donmamış...bebiş yolda olunca :54::54::54:

Rahme çizik atacakmış. Ama adetin 7. günü. Geçen sefer seninki gibi 17. gün çizik atmıştı ama onu görmeden yapmıştı. Bu sefer histereskopi ile beraber yapacakmış. Ben de artık çok sorgulayamıyorum. Geçen sefer bana çok müdehala ettin istediğim gibi tedavi edemedim dedi. Bu defa müdehale etmeyeceğim.

Canım ne güzel 150 unite ile 22 tane toplanmış. Ben ilkinde 150 kullanmıştım 13 toplanmıştı, bu defa 300 kullandım 11 toplandı. Bu sefer daha yüksek dozda kullanacakmışız sayının artması için. İnşallah artar. Ama her seferinde elimizde 5-6 tane 1. kalite kalıyor. Nedense olmuyor.

Bende bu gebelik aşısını sorayım bari.

Canım ikiz olabilir o zaman di mi :16::16: Ay çok heycanlı. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.

Ben de bu defa çok sabırsız ve heycanlıyım. İnşallah olur canım ya bana dua et olur mu?
canim.amacimiz 11 -12 yumurtaydi ama fazla cikti .kucukleru de toplamislar sonradan kist olmasin diye hepsi ise yarar degildi.ne kadar fazla yumi olursa o kadar kalite duser.. eger bi tane bile embriyon digerlerinden dusuk kalite ise koydirma kaliteli olanlari koysunlar sadece..
hih cizik.atsin.cnm iyi bise o. insallah olucak bu sefer... dua etmez olur muyum... ikiz degil cnm be bu degerle ikiz cok nadir duydum..
rahme neupogen enjekte etti sonraaindan bugune kadar ve kalp atimini gorene kadar az az o igneden vuuyorum

Adım şenay cnm..benimde dualarım hepinizee....ama varya cnm cok sıkılmaya başladım iğnelerden herhalde vucudum cok şişti ve stres yapmaya başladı o yuzden suratım beş karıs ağlamaklı bi haldeyim bide ben ağır bi panik atak geçirmiştim bi kaç ay evvel ilaç kullanıyordum psikologum ilaçları azalttı ve kesicek pazartesioda bana kızdı iyileşmeden neden başladın tedaviye diye ya hastalanırsan ben sana nasıl müdahele edicem falan dedi iyice bunaldım anlıycgın

Ama niye kızıyorki psikoloğun bebiş olmayınca da stres yapıyoruz bak gör allahın izniyle bebişin olsun ne dert kalır ne stres nede panik atak zaten bebişlerin peşinden koşturmaktan sıkılmaya strese girmeye zamanımız kalmıcak :))) bende iğne vurduğumda aynı senin gibi ağlamaklıydım ama az kaldı cnm inşallah sonu güzel olacak

Canım çok tebrik ederim.:52: inşallah sağlıkla kucağına alırsın. :16:hcg kaç haber verdin mi hulusiye?

artık bol bol dinlen. hiç yorma kendini. doktor bana ilk kez mi gebe kaldın demişti ben de evet demiştim.

benim hiç dondurulmuş embiryom olmadı. bir şey sorucam

eşin yada sen sigara içiyor musunuz? birde eşin de sperm sorunu var mıydı?

benim eşim içiyor. spermi de az. ondan mı dondurmadı diye düşünüyorum. :26:

artık çok düşünmüyorum aslında donmuş donmamış...bebiş yolda olunca :54::54::54:
saol cnm amin.insallah haber verdim telden de mesajlasiyoz .
yani is guc yapmiom.ama gezmeye gidiyom.yuruyom.filan gittigim.yere bise olmaz insalah Allaha emanet..
sigara icmiyoruz sprem sorunu var ama onla alakasi yoktur ben cnm ben de 3. tedavim.ilk kez dondu.
aman napican donmusu karnin dolu doguunca kendiliginden gerisi gelir merak.etme :)

Back