• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

tünaydınn hanımlaar :3::3::3:
herkes nerde :44:
güzel güneşli aydınlık bir cumartesi gününe uyandık istanbuldaaa
sizin oralarda havalar nasıl beybiler:16::16::16:

tünaydın canım

burada da hava çok güzel bende kış temizliğine başladım evi temizliyorum

sen bitirdinmi temizliğini ikramayacım

geçmiş olsun kuzum..Allah kabul etsin okuduğunuz kuranıı ..:16::16::16: Rabbim evinize hayır bereket getirsin:16::16:

Sağol canım rabbim hepimizn duasını kabul etsin inş :2:ben hastayım yatım bugun hiç halimde yok bi sıcak çorba yapnım olydı eyiydi:26:

Sağol canım rabbim hepimizn duasını kabul etsin inş :2:ben hastayım yatım bugun hiç halimde yok bi sıcak çorba yapnım olydı eyiydi:26:

geçmiş olsun canım çok üzüldüm kimsen yokmu yakınında insanın hasta olduğu zaman canında ciğerinden kimsenin olmayışı çok zordur bilirim men Rabbim yardımcın olsun

tünaydın canım

burada da hava çok güzel bende kış temizliğine başladım evi temizliyorum

sen bitirdinmi temizliğini ikramayacım
bitti sayılır canımm bugün eşimde yardım etti ama detaylı yapmaya kalkınca bitmiyor ...kadının işi biter mi evde arkadaş...tüm rafları dolapları halletsem bu sefer de camlar kirlenmiş silinecek olmuş ama haftaiçi yağmur yağacak boşa silerim diyee yanaşasım yok..
amin gülümm...yok mu kimsen gülüm bir sıcak çorba yapacak:19::19:.kıyamam sanaa:54::29::38::38:
Canım sanada güzel hafta sonlarıııı.. Bizim burdaDA HARİKAA bir hava var mis gibii İSTANBULDAN sevgilerr:)))
en de istanbuldayım aynı miss havaya bakıyorum sabahtan berii...sana da sevgiler melicimm:16::16:

:16::16::16:

iyi pazarlar kızlar köye anneme gitmiştim gelemedim topiğe

İyi pazarlar dostlar! Ben 3 haftadır izinli olduğum dönemde yapamadığım ziyaretleri gerçekleştirdim. Haftada 3 gün şehir dışındaydım. Günü birlik hem de. Gece eve dönüp ertesi sabah tekrar uçakla gidiyordum. Çok zordu :53: Çok şükür azaldı artık. Tabii nternete de hiç giremedim. Sizleri merak ettim. Gelişmeler var mı? Sizler nasılsınız?

Size bir sorum daha var. Hatırlarsınız geçen ay tüp bebekte kimyasal gebelik olmuştu. 35. gün adet oldum. Bir süre daha pozitif çıktı testler sonra geçti. Bugün de benim adet tarihim ama hala olmadım. Karın ağrılarım 2-3 gün önce geçti. Ateşim de yükseldi. Acaba kist mi oluştu? Hiç bir zaman 28 günü geçmez. Hatta diğer tüp bebeklerden sonraki aylarda 27 günde olmuştu. Bir de hamileymişim :52: Şok oluruz kih kih

iyi pazarlar dostlar! Ben 3 haftadır izinli olduğum dönemde yapamadığım ziyaretleri gerçekleştirdim. Haftada 3 gün şehir dışındaydım. Günü birlik hem de. Gece eve dönüp ertesi sabah tekrar uçakla gidiyordum. çok zordu :53: çok şükür azaldı artık. Tabii nternete de hiç giremedim. Sizleri merak ettim. Gelişmeler var mı? Sizler nasılsınız?

Size bir sorum daha var. Hatırlarsınız geçen ay tüp bebekte kimyasal gebelik olmuştu. 35. Gün adet oldum. Bir süre daha pozitif çıktı testler sonra geçti. Bugün de benim adet tarihim ama hala olmadım. Karın ağrılarım 2-3 gün önce geçti. Ateşim de yükseldi. Acaba kist mi oluştu? Hiç bir zaman 28 günü geçmez. Hatta diğer tüp bebeklerden sonraki aylarda 27 günde olmuştu. Bir de hamileymişim :52: şok oluruz kih kih

hoş geldin canım inş hamişsindirrr tüp bebek tedvilerinden sonra böyle şeyler olabiliyor bir kaç gün daha bekleyip dr git

hoş geldin canım inş hamişsindirrr tüp bebek tedvilerinden sonra böyle şeyler olabiliyor bir kaç gün daha bekleyip dr git

Hoşbulduk canım :) Eğer adet olursam bu ay histereskopi yapılacak. Rahme çizik atılacak. yine 21. gün lucrin vs ...vs... Yine zor bir dönem bizi bekliyor. Ayy bir de hamileysem ne güzel her şeyden kurutlmuş olurum. :52: Tabi ümitlenmiyorum. Dediğin gibi bir kaç gün daha geçsin o zaman ümitlenebilirim belki :)

Sen nasılsın canım?

hoşbulduk canım :) eğer adet olursam bu ay histereskopi yapılacak. Rahme çizik atılacak. Yine 21. Gün lucrin vs ...vs... Yine zor bir dönem bizi bekliyor. Ayy bir de hamileysem ne güzel her şeyden kurutlmuş olurum. :52: Tabi ümitlenmiyorum. Dediğin gibi bir kaç gün daha geçsin o zaman ümitlenebilirim belki :)

sen nasılsın canım?

canım ne güzel olurdu yaaaaaaaaaaaa süper bir şey olurdu :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:ütü yapacağım :12::12::12::12:nefret ediyorum ütüden :47::47::47::47::47::47:

iyi pazarlar kızlar köye anneme gitmiştim gelemedim topiğe
iyi pazarlar Yetercimm köy havası miss gibi çok iyi gelmiştir:16::16:..hoşgeldin güzelimm:3::3:
İyi pazarlar dostlar! Ben 3 haftadır izinli olduğum dönemde yapamadığım ziyaretleri gerçekleştirdim. Haftada 3 gün şehir dışındaydım. Günü birlik hem de. Gece eve dönüp ertesi sabah tekrar uçakla gidiyordum. Çok zordu :53: Çok şükür azaldı artık. Tabii nternete de hiç giremedim. Sizleri merak ettim. Gelişmeler var mı? Sizler nasılsınız?

Size bir sorum daha var. Hatırlarsınız geçen ay tüp bebekte kimyasal gebelik olmuştu. 35. gün adet oldum. Bir süre daha pozitif çıktı testler sonra geçti. Bugün de benim adet tarihim ama hala olmadım. Karın ağrılarım 2-3 gün önce geçti. Ateşim de yükseldi. Acaba kist mi oluştu? Hiç bir zaman 28 günü geçmez. Hatta diğer tüp bebeklerden sonraki aylarda 27 günde olmuştu. Bir de hamileymişim :52: Şok oluruz kih kih
hoşgeldin bebişimm..ayy ne güzel olur kendiliğinden gebe kalsan ..mucizen geldim anne desee:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: anam ne çok yolculuk yapmışsın maaşallah:46::46::16::16:

Son düzenleme:
canım ne güzel olurdu yaaaaaaaaaaaa süper bir şey olurdu :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:ütü yapacağım :12::12::12::12:nefret ediyorum ütüden :47::47::47::47::47::47:
benimde var gözümün içine bakan bir miktar ütümm ...masayı kurdum havaya girmeye çalışıyorumm inşaallah ütünün havası beni alır götürür de ütüleri bitirirm o gazlaa
Hoşbulduk canım :) Eğer adet olursam bu ay histereskopi yapılacak. Rahme çizik atılacak. yine 21. gün lucrin vs ...vs... Yine zor bir dönem bizi bekliyor. Ayy bir de hamileysem ne güzel her şeyden kurutlmuş olurum. :52: Tabi ümitlenmiyorum. Dediğin gibi bir kaç gün daha geçsin o zaman ümitlenebilirim belki :)

Sen nasılsın canım?

inşaallah adet olmazsınn şekerimm bebişinin müjdesini alırsın:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

Süper olurdu! :) Ay canım kolay gelsin. ütü en zor ev işi. Hem sıcak basıyor hem yoruluyor insan. şimdiden eline sağlık.

iyi pazarlar Yetercimm köy havası miss gibi çok iyi gelmiştir:16::16:..hoşgeldin güzelimm:3::3:

hoşgeldin bebişimm..ayy ne güzel olur kendiliğinden gebe kalsan ..mucizen geldim anne desee:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: anam ne çok yolculuk yapmışsın maaşallah:46::46::16::16:

Canıımm hoşbulduk :16::16::16: İnşallah cnaım ya keşke olsa. Daha fazla yormasa beni... Sen nasılsın?

Süper olurdu! :) Ay canım kolay gelsin. ütü en zor ev işi. Hem sıcak basıyor hem yoruluyor insan. şimdiden eline sağlık.

Canıımm hoşbulduk :16::16::16: İnşallah cnaım ya keşke olsa. Daha fazla yormasa beni... Sen nasılsın?

yormasın tabii gelsin kendisi minik sıpan:16::16: ne olsun ev işleri ve koca bebekle vakit geçiyor ...bi bakıyorum hafta olmuş bi bakıyorum ay geçmiş yıllar geçmiş...rapor çıkarıırken aksilikler çıktı..yeniden başlıcam bu sefer zeynep kamilden çıkarmaya çalışıcam..inşallah uzatmadan çıkartır tedavime geçerimm:19::19::16::16::16:

yormasın tabii gelsin kendisi minik sıpan:16::16: ne olsun ev işleri ve koca bebekle vakit geçiyor ...bi bakıyorum hafta olmuş bi bakıyorum ay geçmiş yıllar geçmiş...rapor çıkarıırken aksilikler çıktı..yeniden başlıcam bu sefer zeynep kamilden çıkarmaya çalışıcam..inşallah uzatmadan çıkartır tedavime geçerimm:19::19::16::16::16:

Evet canım biliyorum histereskopi istemişlerdi değil mi? Çektirmedin mi? İnşallah bu defa daha çabuk ve kolay olsun.

insallah cnm .. keci kizin napio :))

ayy evet cnm ya oturmaktan yatmaktan sıkildim buralarda da bi aktivite yok.bide bugun niyeyse kalbim sıkisti.

abooo isin zor cnm :) takilmaya gelmissin ama takilicak kimse yok :)

Keçi kızım teyzesı cıddı keçilik yapıyor benı son ses avazım çıktığı kadar bağırtıyor evde :5:yorgun bıtmış haldyim gözüm kocamı bilem görmüyor herseye içki kapmış durumdayım gergınım fena halde sen nadılsn cnm test ne zamn do güzel haber alıcam inşllhhhhh rabbım sizden de bunları duymayı nasıp etsın yaramaz yarılar verişin inşllhhhhh duam beddua gı boldu ama ben hiç uslu hır tüp evlendi görmedim kardeşim

Keçi kızım teyzesı cıddı keçilik yapıyor benı son ses avazım çıktığı kadar bağırtıyor evde :5:yorgun bıtmış haldyim gözüm kocamı bilem görmüyor herseye içki kapmış durumdayım gergınım fena halde sen nadılsn cnm test ne zamn do güzel haber alıcam inşllhhhhh rabbım sizden de bunları duymayı nasıp etsın yaramaz yarılar verişin inşllhhhhh duam beddua gı boldu ama ben hiç uslu hır tüp evlendi görmedim kardeşim

Büne tae güçlük yazdım içki yazmış öç tüp veledi demiştim yaramaz yawru nasıp etsın demiştim :9:

işlrimi bitirdim ütüyü alt ettim dışarıya çıktım bir arkadaşım hamileymiş ona güzel hediyeler aldım eve geldim yemek yaptım şimdide çay yaptım hadi gelin birlikte içelim :68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68:

Back