kızlaaaaarrrrr nerdesiniiiiiiiiz
biliyorum çok geç geldim
ama beeeeeeeennnn hamileyiiiiiiiiimmmmmmm
güldencim değerim 245
200 civarı gelirse değerin ikiz dicez o zaman
gebelik haberini aldık ben tek mi çift mi diye düşünüyorum
günaydın kızlar nasılsınızzz birazdan ablam gelecek onun için dr gideceğiz
nasılsınız bursada olup iyi bir doktor tanıyan varmı kızlar
nasılsınız bursada olup iyi bir doktor tanıyan varmı kızlar
Bugün topikimize geç geldim bazı işlerim vardı onları hallettim...
Yıllardır kek yaparım hiç bir zaman sorun yaşamamış olan ben bugün keki kalıptan çıkarırken parçaladım
Çok sinir oldum nolduda çıkmadı anlamadım ilk kez yaşıyorum bunu
Tam soğumadan mı çıkarttın acaba? Ya da farkında olmadan az yağlamış olabilirsin canımBugün topikimize geç geldim bazı işlerim vardı onları hallettim...
Yıllardır kek yaparım hiç bir zaman sorun yaşamamış olan ben bugün keki kalıptan çıkarırken parçaladım
Çok sinir oldum nolduda çıkmadı anlamadım ilk kez yaşıyorum bunu
ben soranusa gidiyorum, doktorum ayşe hanım, memnunum. ayrıca art tüp bebek-osman develioğlu adını çok sık duyuyorum.
ben dün krepli köfte ve içli köfteye çooookkkkk iç geçirerek bakmış olabilirmiyim acaba....bilemedim
Arkadaslar merhabalar, burada deneyimli arkadaslari blunca birseyler sormak istedim. Gecen pazartesi tedavim basladi, su an 3 ayri ilac kullaniyorum.. Gonal-f, Menogon ve Cetrotide.. Anliyacaginiz gobegim kevgire dondu bile..:)) Neyse, bu menogon bana alerji yapti sanirim, gobegimde bocek isirmis gibi sislik olustu ve tabiki agriyor.. Doktorum alerjik oldugunu ilaci dogru yaptiysam bir sorun olmayacagini soyledi, yarin tekrar gidecem ama cok kasiniyor..:)) acaba birsey sursem mi? daha once basina boyle birsey gelen var mi? Bir de hafif bir nezle durumum var.. Sizce bir sorun olur mu yumurta toplama doneminde..?
Tam soğumadan mı çıkarttın acaba? Ya da farkında olmadan az yağlamış olabilirsin canım
ya aslında benim moralim bozuldu biraz. ilk günden beri ateş ölçüyorum ben biliyosunuz. şimdi o yöntme göre 14 değil 16. gün yumurtladım ben. O günden sonra iki gün yükseldi. sonra 2 gün düşmeye başladı ateşim. bugün 20. günüm. acaba adet mi geliyo
her zamanki gibi çıkardım canım ben ılıkken çıkardığımda da parçalanma olmaz kendimden bu konuda fena halde eminim o yüzdende neden olduğunu anlayamıyorum
adetin gelsede bu kadar erken düşmez ateşin canımcım...
Merhaba sonucunuz ne durumda merak ettim..Bende bu 3 ilacı aynı anda kullanıyorum.Genelde sadece birini kullanıyorlar.Acaba benim durumum mu çok vahim anlamadım..
Alla alla neden düşüyo k io zaman acaba ya?
Tünydın kızlarr malum bu havalarda yataktan kalmak çok zor geliyor bana :))daha kahvaltı bile yapmadım benim gibi tembel biri varsa buyursun gelsin:)))
Güldenim canım sana nazar degmişş yaa daha nedenini arayıp durma bacımm topiğin becerikli hatunuu
Yeterrr canım benim ablamda bebegini emzirirken aynı durumu yaşdı korkmayın sakın 1 kaç güne geçer tatlımm
Tünaydın datlum...
Ben yine geç kahvaltı yaptım ama bu kez tel görüşmelerimden dolayı değil kek çorba işine giriştim ondan...
Bu saate kadar topu topu 3 tel görüşmesi yaptım
ve ayrıca kesin nazar oldum ben
Demeeeeee!!!! Ya da deeeeee tabiki. Ay heyecan yaptım ya. Ben bi soruşturayım şu işi ateş ölçme topiğinde.şimdi ben şöyle bişi okumuştum bi yerlerde emin olmamakla birlikte tutunma ve yerleşme dönemlerinde ateşin düştüğü sonradan yükselerek devam ettiğini biliyorum...emin değilim ama...
Tünydın kızlarr malum bu havalarda yataktan kalmak çok zor geliyor bana :))daha kahvaltı bile yapmadım benim gibi tembel biri varsa buyursun gelsin:)))
Güldenim canım sana nazar degmişş yaa daha nedenini arayıp durma bacımm topiğin becerikli hatunuu
Yeterrr canım benim ablamda bebegini emzirirken aynı durumu yaşdı korkmayın sakın 1 kaç güne geçer tatlımm
inşallah canım sağlıkla kucagına al uslu bebiş olsunben de iyiyim çok şükür tatlm artık bol bol dinlenme zamanı:) bekliyoruz işte yaramaz gelicek de ona bakıcaz inş hayırlısıyla gelsin
Demeeeeee!!!! Ya da deeeeee tabiki. Ay heyecan yaptım ya. Ben bi soruşturayım şu işi ateş ölçme topiğinde.
Al benden de o kadar. Eşim giderken kalktım. Tekrar yattım. 10 da uyandım. Tektrar yattım. 11 de kalktım ama yataktan çıkmak istemedim ama çişime daha fazla direnemedim
naberrr canım iyimisiinn
inşallah canım sağlıkla kucagına al uslu bebiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?