Canımsın :)))) hep sen mi bizi düşüneceksin birazda biz seni düşünelim yaw :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımsın :)))) hep sen mi bizi düşüneceksin birazda biz seni düşünelim yaw :))
geldiysen ses ver ruh gibi dolanma
canım geldimmm ya öle pat diye çıktım ama KIZ KARDEŞİM ARADI göğSÜ ŞİŞMİŞ (cimcimenin annesi)KIZ EMZİRİYOR NEDEN ANLAMADIM BİR TANESİ ŞİŞ DİĞERİ NORMAL DR GİTTİK HİÇ BİR ŞEY DEMEDİ EVİN YANINDA YAŞLI TEYZELER VAR UMMA DİYORLAR (süt çekmesi diye bir şeymiş) ANLAMDIM YA YENİ GELDİM EVE DAHA
aaa ilk kez duyuyorum önemli bişeymişmiş peki annem kardeşime göğüslerini emzirirken eşit kullan derdi yani birine yüklenip diğerinden emzirmezsen süt birikir taş gibi olur çok ağrı verir derdi öyle bişeymiki acaba:26:
YA KIZ ASLINDA EŞİN VERİYORDU BİRDEN OLMUŞ TAŞ GİBİ BİR TARAFI AYRICA SÜT ÇIKMIYOR O TARFDAN (yani önceye oranla çok çok az çıkıyor) DR BİR ŞEY DEMİYOR İŞTE YAŞLILARDA KENDİLERİNCE BİR ŞEYLER YAPIYORLAR BİRDE NAZAR OLABİLİR DEMİŞLER
inşallah geçer bir an önce durduk yerde al sana sıkıntı
doktorunda bi öneride bulunmaması tuhaf yani
arkadaşlar hayırlı akşamlar.amh sonucum baya erken çıktı.ama sonucum 1,83 ne demektir bu doktora ulaşamadımda :)
kızlarrr tüp bebekle aynı anda pskolga gıden oldumu? ... işe yarıyomu... bugun bı tanesini aradım 45 dk 200 tl istıyo....
kızlarrr tüp bebekle aynı anda pskolga gıden oldumu? ... işe yarıyomu... bugun bı tanesini aradım 45 dk 200 tl istıyo....
canım geldimmm ya öle pat diye çıktım ama KIZ KARDEŞİM ARADI göğSÜ ŞİŞMİŞ (cimcimenin annesi)KIZ EMZİRİYOR NEDEN ANLAMADIM BİR TANESİ ŞİŞ DİĞERİ NORMAL DR GİTTİK HİÇ BİR ŞEY DEMEDİ EVİN YANINDA YAŞLI TEYZELER VAR UMMA DİYORLAR (süt çekmesi diye bir şeymiş) ANLAMDIM YA YENİ GELDİM EVE DAHA
cnm çok geçmiş olsun kim bilir kardeşin ne kadr çook üzülmüştür valla ben nazarada inanırım
kardeşin biran önce düzelir inşallah ...
canım sağol üzüntüsü bir tarafa ağrıda yapıyormuş göğsünün şişliği
Deme yaaa üzüldüm başka doktora da gidin cnm ihmal etmeyin
CANIM DR USG YAPALIM DEDİ RADVEVUYU 40 GÜN SONRAYA VERMİŞLER (usg aslında tam bununla ilgili değil kardeşim gebe kaldığında koltuk altında küçük kitleler oluşumuşu onları takip ediyordu dr ve aynı zamanda meme usg yapalım demiş)randevu verilen yerdekilere anlattık acil olsa dr bu gün çekilecek yazardı dedi