Tüp Bebek Günlüğümüz !

YA ama bişi diyim mi bu ateş yöntemi hiç şaşmıyor. Tüp bebek esnasında bbile bizi yanıltmamıştı. 9ay la konuşmuştuk hatta. ama Gülden in söylediğini bi araştırıcam bakim. Çünkü ateş ölçme yöntemi topiğinde kayboldum

Caanımmm iyiiyiym seni gördügüme sevindim gözlerim seni arıyordu Valla iiyiyim canımm çayy içirumm gel canımmm:)) sen nsılsın yogunmu işleirn bacımm
teşekkürler beybi yemek yiyorum bende sen gel
iyiy yaa nolsun ugrasıyorum dünya kadar dosya var arşive gönderilecek.
1 haftada ancak biter

bi araştır valla nerde okudum bilmiyorum ama merak ediyorum aslı varmı

Canımm yaaa bu konuda bilgi sahibi degilim gerçekteen araştırmlrda bogulma sakınnn

ayy kıyamam yaa ne istedin kızcağızdan bende bir ara aradım dün diğer telefonlardan fırsat bulunca yoldaydı detaya inemedik fazla....
bayada uzun kandırmışın yani kötü kadın

İlaçlara başlayalı bir hafta oldu ,6.gün cetrodite başladım.sadece yumurtalıkların henüz küçük ilaca devam dedi.onun dışında o kadar heyecanlanıyorum ki muayene sırasında birşey sormak aklıma gelmiyor maalesef bu arada amh değerim 2.6 çıkmıştı..

ayy kıyamam yaa ne istedin kızcağızdan bende bir ara aradım dün diğer telefonlardan fırsat bulunca yoldaydı detaya inemedik fazla....
bayada uzun kandırmışın yani kötü kadın

Söyledi canımm konusmusunuz yaa ne bilim maksat eşime ayakk yptım ama tabiki hayır dedi dün beni delirtti zaten eşim yaaa kuzeninin dügünü var haftaya bende dizlerde etek aldım ve altına çizme giyindim karşısına geçtim çokk kızdı kıskanclık krizlerine girdi gıcık adamm nasıl soyundum pijamalarımı giyindim anlatamamm bende sinir küpü oldum tabii

AMH değerin çok iyi tatlım demekki durumun vahim değil böyle düşünme sakın...
Bence burdaki sorun sadece yumilerin yavaş büyümesi o sebeple 2 iğne vermiş yumi varsa ve büyüyorsa durum iyi demektir...
tek sorun onada sorun bile denmez yavaş büyümesi olsun...
sonuçta biraz fazla iğne vurcaksın o kadar...

anladım şekerim eşine ayak yapacan diye turkuazı kobay olarak kullanmışın
dizlerde etek ve çizmeye hayır diyosa bu tip erkekler pijama sever erkekler kategorisine giriyorlar
tahrik etme üzerine saldırtma adamı koca dediğin aşk kokar candır onlar çemkirme adama ne diyosa onu yap
Allahım muhafazar tarafım varmış benim şimdi keşfettim

eveetttt beklenen son
çoooook tebrik ediyorum canım sağlıkla ve vaktiyle kuzularını kucağına almayı nasip etsin Rabiim...
vee 4 kasımda yazıdığım mesajımıda alıntılamak istedim

evet canım öyle bir ihtimal de var tabi doktorumda söyledi ikiz olabilir diye
ama ben hiç sevinemedim bile doktordan eve geldikten sonra bir baktım jelin rengi değişmiş
koyu kahverengi geliyo artık jel
ve bu hiç iyiye alamet değil gibi
o yüzden malesef sevincim kursağımda kaldı
bakalım yarın kan değerim kaç çıkacak
hayırlısı olsun diyorum artık
kızlar, başına böyle bişey gelen varmı aranızda?

şimdi ben şöyle bişi okumuştum bi yerlerde emin olmamakla birlikte tutunma ve yerleşme dönemlerinde ateşin düştüğü sonradan yükselerek devam ettiğini biliyorum...emin değilim ama...

Hanımlar baya bi bakındım. Sadece forumlardan birinde gördüm. Böyle bi şey olduğunu. Ama benim ovülasyon sonrası 3. ve 4. günlerde düşmeye başladı. Yerleşme 5-6. günlerde olduğuna göre? bilemedim. :44:Aşağı kısımlarda da hafif ağrım başladı bugün.

Hayırdırr canım sanki sen aşk'ka gelmiş gibi konusuyorsunn bunun sonu bebek olurr inşşş ne yapayım bende pijamalrla takılmya devam ederimm canıım:)) hakikten hımm şaşırtın beni şekerim sende muhfzarlık tarafın tutmuss

o jel yapıyor bu renkte geri gelme işini. Doktoruna bi sor ama eminim o da pk önemsemeyecektir.

o jel yapıyor bu renkte geri gelme işini. Doktoruna bi sor ama eminim o da pk önemsemeyecektir.

inşallah canım umarım öyledir. ama birden bire renk değiştirmesi tedirgin etti beni.
ikizse eğer biri mi düşüyor acaba
o düşerse diğerine zarar verirmi?
yoksa bu kez de mi olmayacak?
ooofff offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…