- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Canım benimde eşim 9 da işe gidiyor klktım gözlerim yarı açıkk uykum kaçmsın diyeehemen çamaşır makinsını çalıştırıp geri yattım yorganı kafamı geçirdim dahada karanlık olsun diye canımmm: : neyseee 11 de kalkayımm dedim artıkk canımm yaa ateş olyına çok tkılma bence sen bol boll çalışmalara devam ett şekerrim
kızlar yarın eşim anjiyo olacak nolur dualarınızı esirgemeyin
teşekkürler beybi yemek yiyorum bende sen gelCaanımmm iyiiyiym seni gördügüme sevindim gözlerim seni arıyordu Vallaiiyiyim canımm çayy içirumm gel canımmm:)) sen nsılsın yogunmu işleirn bacımm
geçmiş olsun saracım Rabbim acil şifalar versinkızlar yarın eşim anjiyo olacak nolur dualarınızı esirgemeyin
YA ama bişi diyim mi bu ateş yöntemi hiç şaşmıyor. Tüp bebek esnasında bbile bizi yanıltmamıştı. 9ay la konuşmuştuk hatta. ama Gülden in söylediğini bi araştırıcam bakim. Çünkü ateş ölçme yöntemi topiğinde kayboldum
YA ama bişi diyim mi bu ateş yöntemi hiç şaşmıyor. Tüp bebek esnasında bbile bizi yanıltmamıştı. 9ay la konuşmuştuk hatta. ama Gülden in söylediğini bi araştırıcam bakim. Çünkü ateş ölçme yöntemi topiğinde kayboldum
Şaşırtın beni Valla telde azz görüşmüssün canımdün turkuazı bi kafaya aldım anlatamam yaaa sonrda çokk üzüldümm dedimki 2,3 gün içinde bende biletimi alıp geliyorum yanınıza dedim günübirlik kşamda uçkla dönücem dedim eşim izin verdi dedim hepbirlikte dışrd buluşuruz dedim canım ya nasıl inndı sevinci anlatamam havaşdan kızılyda in biz seni alırız sonra beni uçak saatimde kızılydan hvaşa bile bindirdiniz eşimde yanımda bunlrı yzısırken bna nsıl kızıyor kızı kndırm yazık diyorrr yarım saat kndırdım eşimede bu rd ayka yapmıs oldum tabii ama sonucc negatiffff
Durumun çok vahim olması ile ilgili değil bazı doktorlar bu şekilde tercih ediyorlar..
tabii bunda yumurtalık rezervi ve fsh durumuna göre değerlendirme yapılıyor...
cetrodite daha sonra başlanan iğne bu da büyüyen yumilerin erken çatlamasını önlemek amacı ile...
FSH hormununu ya da AMH değerini biliyormusun peki..
mesela ultrasonlarda büyümeye aday kaç yumurta sayıyor doktor...
geçmiş olsun, hayırdırkızlar yarın eşim anjiyo olacak nolur dualarınızı esirgemeyin
ayy kıyamam yaa ne istedin kızcağızdan bende bir ara aradım dün diğer telefonlardan fırsat bulunca yoldaydı detaya inemedik fazla....
bayada uzun kandırmışın yani kötü kadın
İlaçlara başlayalı bir hafta oldu ,6.gün cetrodite başladım.sadece yumurtalıkların henüz küçük ilaca devam dedi.onun dışında o kadar heyecanlanıyorum ki muayene sırasında birşey sormak aklıma gelmiyor maalesef bu arada amh değerim 2.6 çıkmıştı..
Söyledi canımm konusmusunuz yaa ne bilim maksat eşime ayakk yptım ama tabiki hayır dedidün beni delirtti zaten eşim yaaa kuzeninin dügünü var haftaya bende dizlerde etek aldım ve altına çizme giyindim karşısına geçtim çokk kızdı kıskanclık krizlerine girdi gıcık adamm nasıl soyundum pijamalarımı giyindim anlatamamm bende sinir küpü oldum tabii
eveetttt beklenen son
çoooook tebrik ediyorum canım sağlıkla ve vaktiyle kuzularını kucağına almayı nasip etsin Rabiim...
vee 4 kasımda yazıdığım mesajımıda alıntılamak istedim
ya aslında benim moralim bozuldu biraz. ilk günden beri ateş ölçüyorum ben biliyosunuz. şimdi o yöntme göre 14 değil 16. gün yumurtladım ben. O günden sonra iki gün yükseldi. sonra 2 gün düşmeye başladı ateşim. bugün 20. günüm. acaba adet mi geliyo
şimdi ben şöyle bişi okumuştum bi yerlerde emin olmamakla birlikte tutunma ve yerleşme dönemlerinde ateşin düştüğü sonradan yükselerek devam ettiğini biliyorum...emin değilim ama...
anladım şekerim eşine ayak yapacan diye turkuazı kobay olarak kullanmışın
dizlerde etek ve çizmeye hayır diyosa bu tip erkekler pijama sever erkekler kategorisine giriyorlar
tahrik etme üzerine saldırtma adamı koca dediğin aşk kokar candır onlar çemkirme adama ne diyosa onu yap
Allahım muhafazar tarafım varmış benim şimdi keşfettim
o jel yapıyor bu renkte geri gelme işini. Doktoruna bi sor ama eminim o da pk önemsemeyecektir.evet canım öyle bir ihtimal de var tabi doktorumda söyledi ikiz olabilir diye
ama ben hiç sevinemedim bile doktordan eve geldikten sonra bir baktım jelin rengi değişmiş
koyu kahverengi geliyo artık jel
ve bu hiç iyiye alamet değil gibi
o yüzden malesef sevincim kursağımda kaldı
bakalım yarın kan değerim kaç çıkacak
hayırlısı olsun diyorum artık
kızlar, başına böyle bişey gelen varmı aranızda?
o jel yapıyor bu renkte geri gelme işini. Doktoruna bi sor ama eminim o da pk önemsemeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?