gülden cnaım yegenine geçmiş olsun inşalalh saglıkla dogum yapar
ben çok zor dönemlerden geçtim sen çok güçlüsün maşallah böyle alınmayanlara hayran kalıyorum hala daha... ben hep zor atlattım her tedavi sürecini bide olmucak dmeiyolardı ama olmuyodu işte sonra görümcem birden hamile kaldı bizen sonra evlendi eşimden küçük felan filan bilmiyorum zorlandım hazmetmekte sonra alıştım neyse dedim biiz beklicek değillerya oldu bebek cNIMIZ OLDU BEN HAMİELYKEN DAYANAMIYORUM O İLK DOGDUGU ANALRA HEMEN KABULLENEMİYORUM ÖZENİYORUM SANIRIM O DUYGUNUN TARİFİ YOK İŞTE neyse ben o hamşleyken ablama anlattım ağladım felan tam görümceminki büyüdü bizde iyice sevmeye başaldık derken ablam hamileymiş bigün eşim o zman fabrikada çalılıyo beni ablama bıraktı gececiyken eşim işe gitti bicama partisi yapıcaz ilk cocuguda kız ablam ben yegenim cocuk odasındayız yegenim ablama dediki anne söleyeyimmi ablamda söle dedi yegenim teyse annem hamile dedi ne yaparsın o durumda hemde 4bucuk aylık hamileymiş dan diye söleyiverdiler ikiside gözümün içine bakıyo nabıcamı şaşırdım daha o gün test yapmıştım tabiki tek çizgiydi koca gün ağladım açılırım diye eşim bıraktı bide ablama gözümden yaşalr süzüldü hayırlı olsun diyebildim ablamda başladı ağlamaya söleyemedim dedi ben anlıyorum neden sölemedigini ama keşke telefonda felan söleseydi onun yanında kıskanıyomuş gb ağlamak çok gücüme gitti bak şimdi bile gözümden yaşlar geldi o anı hiç unutmuyorum çünkü
sonra ablamın 2 . oldu göümcemin oğlu 2 yaşına girdi gene hamile kaldı
ama onu görseniz ağlardınız yani bi mesaj attı yerle bir oldum özegecim öğrendigimden beri ağlıyorum her zman duamdasın senin olsun diye ettim hep dedi eger beni görmek istemezsen gelmem görmessin nolur kızma bana dedi hamileyim yazmış ben ağla ağla maf oldum o gece sonra aradım hiçbişey yokmuş gb hayırlı osun dedim öyle düşünme sacmalama dedim ama ablam hamileykende ona anlatmıştım sindiremedigimi eh tabi oda hamiel kalınca öyle deme yazma geregi duydu
çok zor ve sancılı zmaanalrdı ya herkezde bir olmaz ama ben cok etkileniyodum hamielelrden bebek mevlitlerinde her geldigimde ağlama krizleri o gece ateş sıtma rüyalar kavuslar maf oluyodum her ay o tek cizgiyi görmek negatif alamk yıkıyodu beni rabbim dayanamıcamız yük vermiyo sen güçlüsün böyle şeylerden üzülmüyosun yani olgunsun bilmiyorum ben beceremedim hiç bunu direniyodum bellie tmemk için ama ortamdan çıkınca hep yerle bir oluyodum eşimide çok yıprattım oysa eşimde aileside aşırı özenliydşler bu konuda hep yaşın küçük olur neden bu kadar etki ediyosun dediler kendine allah razı olsun
inşallah kimsenin boynu bükük kalmaz bogazında düğüm olmaz öyle çok dua ediyorumki kendim için evladım hayılısıyla saglıkla dünayya gesin diyorum sonra başlıyorum isim isim saymaya ismini bilmediklerimin nikini söylüyorum tek tek inşallah birbirimize dualarımız kabul olur ay ben niye böle üzüldüm bilmiyorum içim fena oldu