Tüp Bebek Günlüğümüz !

gelemedim bi türlü siyasi gündeme takıldım biraz kk daki topiklerde...

Ben de az önce senin takıldığın topiğe girmişim yazıları okuyorum kendi kenime soruyorum bu kızlar kim konu ne alaka nereye düştüm ben dedim :))) sonradan farkettim yanlış yeri tıklamışım :))

elbette 2 sokak var aramızda kaptığım gibi gelirim hatta AL SANA RESİMLERİ

amannnn allahımmmmm bu ne lokummm böle.... yeterrrrrr ayy maşaallah buna allahım nazarlardan korusun ya sizin cimcime bu demek ayy bu tam ısırmalık yemelik allah uzun ömür versin bal böcüğü prensessssssssssss

kızlar bu arada slm hepinize

kızlaaaaarrrrr nerdesiniiiiiiiiz
biliyorum çok geç geldim
ama beeeeeeeennnn hamileyiiiiiiiiimmmmmmm
güldencim değerim 245

polyanam EVET BU BENİM CİMCİMEM ÇOK TATLI BİRDE BIDIK IM VAR ODA KARDEŞİ KADAR GÜZEL ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BÖYLE MUCİZELERDEN

Eklentiler

• $klpio8.gif
    34,4 KB · Görüntüleme: 18
iyi valla ya ne yapacaklarını şaşırdılar...
Tüp bebekle ilgili bişi yazılmamış ama hazırım her an gelebilir

canım ya zaten burada yazmamışlar akşam haberlerde söylediler tüp bebeğide kapsayacağını birde kazen çalışma yapmıştı

Senin kadar derin ya da içli midir yaşadıklarım bilmiyorum. Ama ayni şeyleri bende yaşadım. Hatta daha sabah konuştuk. Cok iyi anlıyorum seni. Sen mucizene kavuşmak üzeresin. Allah bize de nasip etsin inşallah en tez vakitte.
kızlaaaaarrrrr nerdesiniiiiiiiiz
biliyorum çok geç geldim
ama beeeeeeeennnn hamileyiiiiiiiiimmmmmmm
güldencim değerim 245

Canim febrikler mucuk mucuk

hepimiz yaşıyoruz kimimz daha sağlam dı kimimiz daha kötü atlattık biz çok şükür bütün hastalıklarımın sebebi oymuş o ezilmişlikmiş çok şükür sag salim kucamızada alalım inşallah o günleride görelim.. hepimize nasip etsin isteyen herkeze işte o zman sevincimiz tam olur

günaydın kızlar nasılsınızzz birazdan ablam gelecek onun için dr gideceğiz

nafiyeee nasılsın?? karşılaşamadık uzun zamandır napıyosun canım?
İyiyim canım bildiğin gibi iş güç cok uğrasıyorum ara ara girip cıkıyorum.
sen nasılsın..
nasıl gidiyo mutlu sona az kaldı

nasılsınız bursada olup iyi bir doktor tanıyan varmı kızlar
canım ben bursadayım dr um jinemed tüp bebek merkezi murat erdemir..
ben dr um dan memnunum kuzum tavsiye edebilirim

ben de iyiyim çok şükür tatlm artık bol bol dinlenme zamanı:) bekliyoruz işte yaramaz gelicek de ona bakıcaz inş hayırlısıyla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…