• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım öyle bir ihtimal de var tabi doktorumda söyledi ikiz olabilir diye
ama ben hiç sevinemedim bile doktordan eve geldikten sonra bir baktım jelin rengi değişmiş
koyu kahverengi geliyo artık jel
ve bu hiç iyiye alamet değil gibi
o yüzden malesef sevincim kursağımda kaldı
bakalım yarın kan değerim kaç çıkacak
hayırlısı olsun diyorum artık
kızlar, başına böyle bişey gelen varmı aranızda? :43:

şimdik şöyle oluyor kahve rengi kan eski kan demek oluyor yani içerde birikmiş kan olabilir sayısı hiçte az olmayan arkadaşlarımız kanamalı gebelikler yaşadılar bildiğin ped kullananlar vardı ilk 3 ay riskli dönem zaten bu dönemde kanama olabiliyor illaki kötü bişey demek değil bu.ayrıca kese dışında kanama alanı oluşabiliyor içerde bu kanama alanı zaman zaman lekelenme yapabiliyor zamanla küçülüp gidiyor keseye zarar verecek bir kanama alanı değilse sorun olmuyor bu da ultasronda belli oluyor...ayrıca senin şu an yaşadığın sadece jel in geri gelen renginin kahve olması kanaman vs..yok dert etme lütfen..

Hanımlar baya bi bakındım. Sadece forumlardan birinde gördüm. Böyle bi şey olduğunu. Ama benim ovülasyon sonrası 3. ve 4. günlerde düşmeye başladı. Yerleşme 5-6. günlerde olduğuna göre? bilemedim. :44:Aşağı kısımlarda da hafif ağrım başladı bugün.

3.4.günlerle 5.6.günler sanki çoooooook uzak alakasız günler:1:
şekerim yumi çatlama gününü vs..tahimini biliyoruz ayrıca döllenme ve embriyonun rahime yerleşmesi herkeste aynı olmayabilir 5.6.gün dediğin şey genelleme...

Hayırdırr canım sanki sen aşk'ka gelmiş gibi konusuyorsunn:9::9: bunun sonu bebek olurr inşşş ne yapayım bende pijamalrla takılmya devam ederimm canıım:)) hakikten hımm şaşırtın beni şekerim sende muhfzarlık tarafın tutmuss:16::16:

aşığım ki zaten ara ara mola veriyorum o kadar:1:
keşke müdahale etmese enişte ama baştan beri böyleyse sende adamı değiştirmeye çalışma bile bile almışsın yaneee:27::27:

$hayvan13.gif :16::16::16::16:

şimdik şöyle oluyor kahve rengi kan eski kan demek oluyor yani içerde birikmiş kan olabilir sayısı hiçte az olmayan arkadaşlarımız kanamalı gebelikler yaşadılar bildiğin ped kullananlar vardı ilk 3 ay riskli dönem zaten bu dönemde kanama olabiliyor illaki kötü bişey demek değil bu.ayrıca kese dışında kanama alanı oluşabiliyor içerde bu kanama alanı zaman zaman lekelenme yapabiliyor zamanla küçülüp gidiyor keseye zarar verecek bir kanama alanı değilse sorun olmuyor bu da ultasronda belli oluyor...ayrıca senin şu an yaşadığın sadece jel in geri gelen renginin kahve olması kanaman vs..yok dert etme lütfen.

inşallah dediğin gibidir canım
kıııııııızzzz sende olmasan napcam ben
çok sağol canım içim rahatladı :54:

inşallah dediğin gibidir canım
kıııııııızzzz sende olmasan napcam ben
çok sağol canım içim rahatladı :54:

reca ederim canım 2 küsür yıldır o kadar çok gebe gördümki burda neler neler yaşandı tamamen burda ve kendi çevremdeki gebelerde gördüğüm şeyleri paylaşıyorum burda kulak dolma şeyler değil yani..mesela kanama gebelik durumunu bizzat kızkardeşim yaşadı ilk 3 ay kocaman bi kanama alanı vardı kesenin yanında ped kullandı o zamanlar bende fazla bişey bilmiyordum çok korkuyorduk paşamıza bişey olacak diye ama doktor her defasında kanama alanı kese ile ilgisiz zamanla küçülüp kaybolcak demişti öylede oldu ultrasonlara bizzat kendimde girdiğimden keseyi ve kanama alanını ayrı ayrı görebiliyordum...paşamız nerdeyse 5 yaşında şimdi aşkım o benim:55::55::16:

reca ederim canım 2 küsür yıldır o kadar çok gebe gördümki burda neler neler yaşandı tamamen burda ve kendi çevremdeki gebelerde gördüğüm şeyleri paylaşıyorum burda kulak dolma şeyler değil yani..mesela kanama gebelik durumunu bizzat kızkardeşim yaşadı ilk 3 ay kocaman bi kanama alanı vardı kesenin yanında ped kullandı o zamanlar bende fazla bişey bilmiyordum çok korkuyorduk paşamıza bişey olacak diye ama doktor her defasında kanama alanı kese ile ilgisiz zamanla küçülüp kaybolcak demişti öylede oldu ultrasonlara bizzat kendimde girdiğimden keseyi ve kanama alanını ayrı ayrı görebiliyordum...paşamız nerdeyse 5 yaşında şimdi aşkım o benim:55::55::16:

hayırlı ömürlü olsun tezesinin paşası.
Allah'ım en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah :54:

Aa hayırdır inşallah o nerden çıkt?

geçmiş olsun saracım Rabbim acil şifalar versin:16::16:

Geçmiş olsun canım Allahın izniyle olur kalkar İNŞALLAH'da nerden çıktı tatlım yaa varmıydı sıkıntısı?:16:

:53::53::53::53::53::53:
şoktayım şu an noldu saracım bişeymi oldu da :50::50::50:

geçmiş olsun, hayırdır

sağolun kızlar eşim sintigrafi çekmişti bugün sonucu görüştük doktorla damar tıkanıklığından şüphelendi anjiyo yapılmalı dedi yarın yapmaya karar verdik hem korkuyorum hemde iyiki önceden öğrendik tedavi için şansımız oldu diyorum karma karışığım işte dualarınıza ihtiyacım var

sağolun kızlar eşim sintigrafi çekmişti bugün sonucu görüştük doktorla damar tıkanıklığından şüphelendi anjiyo yapılmalı dedi yarın yapmaya karar verdik hem korkuyorum hemde iyiki önceden öğrendik tedavi için şansımız oldu diyorum karma karışığım işte dualarınıza ihtiyacım var

Rabbim yardımcınız olsun sorunsuz çıkar inşallah sonuç...
Dediğin gibide erkenden farkedilmesi çok iyi olmuş..
En kısa zamanda haber ver bize olurmu:26:

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun cnm iyi haberler almak nasip olur inşallah ...

canımmm çok geçmiş olsunn Allahh acil şifalar versinnn..

merhaba.:3: Hulusi doktorla tedaviye başlıyormuşsun galiba.

inşallah her şey istediğin gibi olur:emir_bebek: öptüm:54:

Cancağızlarım bu ay önemli bir ay ve bilhassa muharremin 9.10. ve 11.günleri oruç tutmak çok sevap...
Bu ay bol bol dua etmeliyiz...
Ben bu günlerde yani 12-13-14 kasım günlerinde oruçlu olacam Allahın izni ile ve yine bugünlerde bir kaç arkadaşımla gece namazları kılacaz dualar edecez aynı saatlerde sizde bizimle dua ya katılmak isterseniz yazın lütfen bir liste oluştururum meryem listesi gibi ve 3 gün hem oruç tutar hem dua ederiz birbirimize...oruç tutmakta zorlananlar gece dua ya kalkabilirler namaz kılarlar...

Son düzenleme:
Back