evet canım öyle bir ihtimal de var tabi doktorumda söyledi ikiz olabilir diye
ama ben hiç sevinemedim bile doktordan eve geldikten sonra bir baktım jelin rengi değişmiş
koyu kahverengi geliyo artık jel
ve bu hiç iyiye alamet değil gibi
o yüzden malesef sevincim kursağımda kaldı
bakalım yarın kan değerim kaç çıkacak
hayırlısı olsun diyorum artık
kızlar, başına böyle bişey gelen varmı aranızda?
şimdik şöyle oluyor kahve rengi kan eski kan demek oluyor yani içerde birikmiş kan olabilir sayısı hiçte az olmayan arkadaşlarımız kanamalı gebelikler yaşadılar bildiğin ped kullananlar vardı ilk 3 ay riskli dönem zaten bu dönemde kanama olabiliyor illaki kötü bişey demek değil bu.ayrıca kese dışında kanama alanı oluşabiliyor içerde bu kanama alanı zaman zaman lekelenme yapabiliyor zamanla küçülüp gidiyor keseye zarar verecek bir kanama alanı değilse sorun olmuyor bu da ultasronda belli oluyor...ayrıca senin şu an yaşadığın sadece jel in geri gelen renginin kahve olması kanaman vs..yok dert etme lütfen..
Hanımlar baya bi bakındım. Sadece forumlardan birinde gördüm. Böyle bi şey olduğunu. Ama benim ovülasyon sonrası 3. ve 4. günlerde düşmeye başladı. Yerleşme 5-6. günlerde olduğuna göre? bilemedim. :44:Aşağı kısımlarda da hafif ağrım başladı bugün.
3.4.günlerle 5.6.günler sanki çoooooook uzak alakasız günler
şekerim yumi çatlama gününü vs..tahimini biliyoruz ayrıca döllenme ve embriyonun rahime yerleşmesi herkeste aynı olmayabilir 5.6.gün dediğin şey genelleme...