• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlaaaaarrrrr nerdesiniiiiiiiiz
biliyorum çok geç geldim
ama beeeeeeeennnn hamileyiiiiiiiiimmmmmmm :62: :64: :64: :64: :64:
güldencim değerim 245 :52: :52:

eveetttt beklenen son:1::1::1::1:
çoooook tebrik ediyorum canım sağlıkla ve vaktiyle kuzularını kucağına almayı nasip etsin Rabiim...
vee 4 kasımda yazıdığım mesajımıda alıntılamak istedim:1::1::1:

200 civarı gelirse değerin ikiz dicez o zaman:1:
gebelik haberini aldık ben tek mi çift mi diye düşünüyorum:1:

Bugün topikimize geç geldim bazı işlerim vardı onları hallettim...
Yıllardır kek yaparım hiç bir zaman sorun yaşamamış olan ben bugün keki kalıptan çıkarırken parçaladım:53::53::53:
Çok sinir oldum nolduda çıkmadı anlamadım ilk kez yaşıyorum bunu:19::19::19:

nasılsınız bursada olup iyi bir doktor tanıyan varmı kızlar

ben soranusa gidiyorum, doktorum ayşe hanım, memnunum. ayrıca art tüp bebek-osman develioğlu adını çok sık duyuyorum.

Yıllardır kek yaparım hiç bir zaman sorun yaşamamış olan ben bugün keki kalıptan çıkarırken parçaladım:53::53::53:

ben dün krepli köfte ve içli köfteye çooookkkkk iç geçirerek bakmış olabilirmiyim acaba....bilemedim:1:

Tam soğumadan mı çıkarttın acaba? Ya da farkında olmadan az yağlamış olabilirsin canım

ben soranusa gidiyorum, doktorum ayşe hanım, memnunum. ayrıca art tüp bebek-osman develioğlu adını çok sık duyuyorum.

ben dün krepli köfte ve içli köfteye çooookkkkk iç geçirerek bakmış olabilirmiyim acaba....bilemedim:1:

aaayyyyy nazara geldim:52::52::52::53::53::53::27::27::1::1:

Arkadaslar merhabalar, burada deneyimli arkadaslari blunca birseyler sormak istedim. Gecen pazartesi tedavim basladi, su an 3 ayri ilac kullaniyorum.. Gonal-f, Menogon ve Cetrotide.. Anliyacaginiz gobegim kevgire dondu bile..:)) Neyse, bu menogon bana alerji yapti sanirim, gobegimde bocek isirmis gibi sislik olustu ve tabiki agriyor.. Doktorum alerjik oldugunu ilaci dogru yaptiysam bir sorun olmayacagini soyledi, yarin tekrar gidecem ama cok kasiniyor..:)) acaba birsey sursem mi? daha once basina boyle birsey gelen var mi? Bir de hafif bir nezle durumum var.. Sizce bir sorun olur mu yumurta toplama doneminde..?

Merhaba sonucunuz ne durumda merak ettim..Bende bu 3 ilacı aynı anda kullanıyorum.Genelde sadece birini kullanıyorlar.Acaba benim durumum mu çok vahim anlamadım..

ya aslında benim moralim bozuldu biraz. ilk günden beri ateş ölçüyorum ben biliyosunuz. şimdi o yöntme göre 14 değil 16. gün yumurtladım ben. O günden sonra iki gün yükseldi. sonra 2 gün düşmeye başladı ateşim. bugün 20. günüm. acaba adet mi geliyo:50:

Tam soğumadan mı çıkarttın acaba? Ya da farkında olmadan az yağlamış olabilirsin canım

her zamanki gibi çıkardım canım ben ılıkken çıkardığımda da parçalanma olmaz kendimden bu konuda fena halde eminim o yüzdende neden olduğunu anlayamıyorum:50::50::50:

ya aslında benim moralim bozuldu biraz. ilk günden beri ateş ölçüyorum ben biliyosunuz. şimdi o yöntme göre 14 değil 16. gün yumurtladım ben. O günden sonra iki gün yükseldi. sonra 2 gün düşmeye başladı ateşim. bugün 20. günüm. acaba adet mi geliyo:50:

adetin gelsede bu kadar erken düşmez ateşin canımcım...

her zamanki gibi çıkardım canım ben ılıkken çıkardığımda da parçalanma olmaz kendimden bu konuda fena halde eminim o yüzdende neden olduğunu anlayamıyorum:50::50::50:

Tünydın kızlarr malum bu havalarda yataktan kalmak çok zor geliyor bana :))daha kahvaltı bile yapmadım benim gibi tembel biri varsa buyursun gelsin:)))

Güldenim canım sana nazar degmişş yaa daha nedenini arayıp durma bacımm topiğin becerikli hatunuu:9::9::16:

Yeterrr canım benim ablamda bebegini emzirirken aynı durumu yaşdı korkmayın sakın 1 kaç güne geçer tatlımm:16:

Merhaba sonucunuz ne durumda merak ettim..Bende bu 3 ilacı aynı anda kullanıyorum.Genelde sadece birini kullanıyorlar.Acaba benim durumum mu çok vahim anlamadım..

Durumun çok vahim olması ile ilgili değil bazı doktorlar bu şekilde tercih ediyorlar..
tabii bunda yumurtalık rezervi ve fsh durumuna göre değerlendirme yapılıyor...
cetrodite daha sonra başlanan iğne bu da büyüyen yumilerin erken çatlamasını önlemek amacı ile...
FSH hormununu ya da AMH değerini biliyormusun peki..
mesela ultrasonlarda büyümeye aday kaç yumurta sayıyor doktor...

Tünydın kızlarr malum bu havalarda yataktan kalmak çok zor geliyor bana :))daha kahvaltı bile yapmadım benim gibi tembel biri varsa buyursun gelsin:)))

Güldenim canım sana nazar degmişş yaa daha nedenini arayıp durma bacımm topiğin becerikli hatunuu:9::9::16:

Yeterrr canım benim ablamda bebegini emzirirken aynı durumu yaşdı korkmayın sakın 1 kaç güne geçer tatlımm:16:

Tünaydın datlum...
Ben yine geç kahvaltı yaptım ama bu kez tel görüşmelerimden dolayı değil kek çorba işine giriştim ondan...
Bu saate kadar topu topu 3 tel görüşmesi yaptım:1::1:
ve ayrıca kesin nazar oldum ben:1::1:

Tünaydın datlum...
Ben yine geç kahvaltı yaptım ama bu kez tel görüşmelerimden dolayı değil kek çorba işine giriştim ondan...
Bu saate kadar topu topu 3 tel görüşmesi yaptım:1::1:
ve ayrıca kesin nazar oldum ben:1::1:

Şaşırtın beni Valla telde azz görüşmüssün canım:9::9: dün turkuazı bi kafaya aldım anlatamam yaaa sonrda çokk üzüldümm:9::9: dedimki 2,3 gün içinde bende biletimi alıp geliyorum yanınıza dedim günübirlik kşamda uçkla dönücem dedim eşim izin verdi dedim hepbirlikte dışrd buluşuruz dedim canım ya nasıl inndı sevinci anlatamam havaşdan kızılyda in biz seni alırız sonra beni uçak saatimde kızılydan hvaşa bile bindirdiniz :9::9::9::9::52::52::52: eşimde yanımda bunlrı yzısırken bna nsıl kızıyor kızı kndırm yazık diyorrr:9::9::9::9::9: yarım saat kndırdım :9::9::21::21::21: eşimede bu rd ayka yapmıs oldum tabii ama sonucc negatiffff:9::9::9:

şimdi ben şöyle bişi okumuştum bi yerlerde emin olmamakla birlikte tutunma ve yerleşme dönemlerinde ateşin düştüğü sonradan yükselerek devam ettiğini biliyorum...emin değilim ama...
Demeeeeee!!!! Ya da deeeeee tabiki. Ay heyecan yaptım ya. Ben bi soruşturayım şu işi ateş ölçme topiğinde. :46:

Al benden de o kadar. Eşim giderken kalktım. Tekrar yattım. 10 da uyandım. Tektrar yattım. 11 de kalktım ama yataktan çıkmak istemedim ama çişime daha fazla direnemedim:1:

Demeeeeee!!!! Ya da deeeeee tabiki. Ay heyecan yaptım ya. Ben bi soruşturayım şu işi ateş ölçme topiğinde. :46:

Al benden de o kadar. Eşim giderken kalktım. Tekrar yattım. 10 da uyandım. Tektrar yattım. 11 de kalktım ama yataktan çıkmak istemedim ama çişime daha fazla direnemedim:1:

Canım benimde eşim 9 da işe gidiyor klktım gözlerim yarı açıkk uykum kaçmsın diyee:1::1::1: hemen çamaşır makinsını çalıştırıp geri yattım yorganı kafamı geçirdim dahada karanlık olsun diye canımmm::1:::1::1:neyseee 11 de kalkayımm dedim artıkk:21: canımm yaa ateş olyına çok tkılma bence sen bol boll çalışmalara devam ett şekerrim:9::9:

Back