• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

insalllh canımmmm ama nedense cok ama cok ümitsizim.... drum. deneme sayısının basarıyla alakalı olmadıgını söylesede yınede takıntı yapıyorum:(:43:

haklısın canım deneme sayısı cidden acaba dedittiriyor evet deneme sayısı ile ilgisi yok ama pskolojik açıdan çok ilgisi var ya bu da olmazsa diye düşündürüyor...

bu arada yenı liste burdamı kacıncı sayfada bı bakım

tatlım ben listeyi bırakalı 1 yıl oluyo nerdeyse:1::1::1:
uğraşamıyorum yoğun bi kimseyim ben:1:

insalllh canımmmm ama nedense cok ama cok ümitsizim.... drum. deneme sayısının basarıyla alakalı olmadıgını söylesede yınede takıntı yapıyorum:(:43:

ekim topiğinde bi arkadaş 9. denemede hamile kaldı ve bizi terk etti :D yani bence de doktorunun sözünü dinlemelisin. hem her defasında biraz daha yaklaştığını da düşünebilirsin tatlım. ha tabi sadece 2. denemesini yapacak biri olarak bunları söylemek bana mı düşer, o da tartışılır:17:

ekim topiğinde bi arkadaş 9. denemede hamile kaldı ve bizi terk etti :D yani bence de doktorunun sözünü dinlemelisin. hem her defasında biraz daha yaklaştığını da düşünebilirsin tatlım. ha tabi sadece 2. denemesini yapacak biri olarak bunları söylemek bana mı düşer, o da tartışılır:17:

saol canımmm tabıkı yorum yapabılırsın sonucta moral verıyosun:16::16: insalllh rabbım nasıp ettyse olur dıyorum ama arada içime bi kasvet basıyor engel olamıyorum:(:50:

Bu hafta sonu bir arkadaşın bebeğinin 1 yaş günü partisi var malzemeleri almış beni pasta yapmaya çağırdı...
Bir ara ayarlayıp pasta yapmaya gitcem onu düşünüyorum nasıl bişi olsun diye klasik 1 şeklinde pasta olmasın dedi bakcez işte yapınca fotosunu paylaşırım sizinlede..

Back