Tüp Bebek Günlüğümüz !

geldiysen ses ver ruh gibi dolanma

canım geldimmm ya öle pat diye çıktım ama KIZ KARDEŞİM ARADI göğSÜ ŞİŞMİŞ (cimcimenin annesi)KIZ EMZİRİYOR NEDEN ANLAMADIM BİR TANESİ ŞİŞ DİĞERİ NORMAL DR GİTTİK HİÇ BİR ŞEY DEMEDİ EVİN YANINDA YAŞLI TEYZELER VAR UMMA DİYORLAR (süt çekmesi diye bir şeymiş) ANLAMDIM YA YENİ GELDİM EVE DAHA

gülden cnaım yegenine geçmiş olsun inşalalh saglıkla dogum yapar

ben çok zor dönemlerden geçtim sen çok güçlüsün maşallah böyle alınmayanlara hayran kalıyorum hala daha... ben hep zor atlattım her tedavi sürecini bide olmucak dmeiyolardı ama olmuyodu işte sonra görümcem birden hamile kaldı bizen sonra evlendi eşimden küçük felan filan bilmiyorum zorlandım hazmetmekte sonra alıştım neyse dedim biiz beklicek değillerya oldu bebek cNIMIZ OLDU BEN HAMİELYKEN DAYANAMIYORUM O İLK DOGDUGU ANALRA HEMEN KABULLENEMİYORUM ÖZENİYORUM SANIRIM O DUYGUNUN TARİFİ YOK İŞTE neyse ben o hamşleyken ablama anlattım ağladım felan tam görümceminki büyüdü bizde iyice sevmeye başaldık derken ablam hamileymiş bigün eşim o zman fabrikada çalılıyo beni ablama bıraktı gececiyken eşim işe gitti bicama partisi yapıcaz ilk cocuguda kız ablam ben yegenim cocuk odasındayız yegenim ablama dediki anne söleyeyimmi ablamda söle dedi yegenim teyse annem hamile dedi ne yaparsın o durumda hemde 4bucuk aylık hamileymiş dan diye söleyiverdiler ikiside gözümün içine bakıyo nabıcamı şaşırdım daha o gün test yapmıştım tabiki tek çizgiydi koca gün ağladım açılırım diye eşim bıraktı bide ablama gözümden yaşalr süzüldü hayırlı olsun diyebildim ablamda başladı ağlamaya söleyemedim dedi ben anlıyorum neden sölemedigini ama keşke telefonda felan söleseydi onun yanında kıskanıyomuş gb ağlamak çok gücüme gitti bak şimdi bile gözümden yaşlar geldi o anı hiç unutmuyorum çünkü

sonra ablamın 2 . oldu göümcemin oğlu 2 yaşına girdi gene hamile kaldı ama onu görseniz ağlardınız yani bi mesaj attı yerle bir oldum özegecim öğrendigimden beri ağlıyorum her zman duamdasın senin olsun diye ettim hep dedi eger beni görmek istemezsen gelmem görmessin nolur kızma bana dedi hamileyim yazmış ben ağla ağla maf oldum o gece sonra aradım hiçbişey yokmuş gb hayırlı osun dedim öyle düşünme sacmalama dedim ama ablam hamileykende ona anlatmıştım sindiremedigimi eh tabi oda hamiel kalınca öyle deme yazma geregi duydu

çok zor ve sancılı zmaanalrdı ya herkezde bir olmaz ama ben cok etkileniyodum hamielelrden bebek mevlitlerinde her geldigimde ağlama krizleri o gece ateş sıtma rüyalar kavuslar maf oluyodum her ay o tek cizgiyi görmek negatif alamk yıkıyodu beni rabbim dayanamıcamız yük vermiyo sen güçlüsün böyle şeylerden üzülmüyosun yani olgunsun bilmiyorum ben beceremedim hiç bunu direniyodum bellie tmemk için ama ortamdan çıkınca hep yerle bir oluyodum eşimide çok yıprattım oysa eşimde aileside aşırı özenliydşler bu konuda hep yaşın küçük olur neden bu kadar etki ediyosun dediler kendine allah razı olsun

inşallah kimsenin boynu bükük kalmaz bogazında düğüm olmaz öyle çok dua ediyorumki kendim için evladım hayılısıyla saglıkla dünayya gesin diyorum sonra başlıyorum isim isim saymaya ismini bilmediklerimin nikini söylüyorum tek tek inşallah birbirimize dualarımız kabul olur ay ben niye böle üzüldüm bilmiyorum içim fena oldu

aaa ilk kez duyuyorum önemli bişeymişmiş peki annem kardeşime göğüslerini emzirirken eşit kullan derdi yani birine yüklenip diğerinden emzirmezsen süt birikir taş gibi olur çok ağrı verir derdi öyle bişeymiki acaba:26:

YA KIZ ASLINDA EŞİN VERİYORDU BİRDEN OLMUŞ TAŞ GİBİ BİR TARAFI AYRICA SÜT ÇIKMIYOR O TARFDAN (yani önceye oranla çok çok az çıkıyor) DR BİR ŞEY DEMİYOR İŞTE YAŞLILARDA KENDİLERİNCE BİR ŞEYLER YAPIYORLAR BİRDE NAZAR OLABİLİR DEMİŞLER

tatlım geçmişi hatırlatmak istemezdim...
unut o günleri artık şu zamanın tadını çıkar Rabbim sana tüp bebek değil nerdeyse doğal yolla bebek verdi başkalarının haberini alıp kendi halie ağlarken şimdi anne oluyorsun çok şükür...dualarında bizlerede yer vermen çok duygulandırıyor beni Allahrazı olsun her dua bebeğine kan can olsun...ben başkalarından öğreneceğime kendilerinden öğrenmeyi tercih ediyorum çünkü diğer türlüsünde aklıma herşey geliyor...evet karşımızdaki iyi niyetli insanlar içinde zor bizlerin üzülebilme durumunu düşünüp saklıyorlar ama saklamamalılar işte...ciddi sınavdayız kedinin ciğere baktığı gibi gebelere bakıp iç geçiriyoruz

inşallah geçer bir an önce durduk yerde al sana sıkıntı
doktorunda bi öneride bulunmaması tuhaf yani

arkadaşlar hayırlı akşamlar.amh sonucum baya erken çıktı.ama sonucum 1,83 ne demektir bu doktora ulaşamadımda :)

arkadaşlar hayırlı akşamlar.amh sonucum baya erken çıktı.ama sonucum 1,83 ne demektir bu doktora ulaşamadımda :)

canım amh yumurta rezervi ve kalitesi hakında bilgi verir tavanı 5 tir yani yaşla orantılı olarak bakılır sonuca

kızlarrr tüp bebekle aynı anda pskolga gıden oldumu? ... işe yarıyomu... bugun bı tanesini aradım 45 dk 200 tl istıyo....

kızlarrr tüp bebekle aynı anda pskolga gıden oldumu? ... işe yarıyomu... bugun bı tanesini aradım 45 dk 200 tl istıyo....

Psikoloğa gitmek gerekiyor maddi açıdan bi sıkıntın yoksa git derim bende gitmek isterim ama çook masraf olur diye erteliyorum
Bence herkezin ihtiyacı olan bişi...

CANIM BİR ÇOK MERKEZDE PSKOLOĞ VAR (benim ilk gittiğim merkezde vardı)AYRICA ÜCRETTE TALEP ETMİYORLAR görüşe biliyordun ayrıca tedvisırasında veya TEDAVİDEN SONRA GRUPLAR HALİNDE TOPLU TRERAPİLER YAPILIYORDU

Cnm çok geçmiş olsun kim bilir kardeşin ne kadr çook üzülmüştür valla ben nazarada inanırım
Kardeşin biran önce düzelir inşallah ...

cnm çok geçmiş olsun kim bilir kardeşin ne kadr çook üzülmüştür valla ben nazarada inanırım
kardeşin biran önce düzelir inşallah ...

canım sağol üzüntüsü bir tarafa ağrıda yapıyormuş göğsünün şişliği

Deme yaaa üzüldüm başka doktora da gidin cnm ihmal etmeyin

CANIM DR USG YAPALIM DEDİ RADVEVUYU 40 GÜN SONRAYA VERMİŞLER (usg aslında tam bununla ilgili değil kardeşim gebe kaldığında koltuk altında küçük kitleler oluşumuşu onları takip ediyordu dr ve aynı zamanda meme usg yapalım demiş)randevu verilen yerdekilere anlattık acil olsa dr bu gün çekilecek yazardı dedi

Annecik tez zamanda iyileşir inşallah cnm ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…