Orda üçüncü aşılamamı yapmışlardı bişey anlamamıştım boşuna yapmışlardı sanki ilgileri pek yoko yüzden kararsızım ama dediğin canımcım rabbim ordan nasip edecek ise yönlendirsin hayırlısyla karnı baharı coook severim haşlayıp kızartıp sarımsaklı yogurt üstüne dökünce ımımımmmm patlıcanıda yimek yapcam bizmki sever şakşuka yani lahanada dolma olucek şekerim hamsiiiiii de vazgeçilmez vitaminnnnn
Slm kızlar nasılsınz? Varmı güzel haberler
selam canım görkem paşamın annesi nasılsınız kuzuyla...
bizde de herşeyler aynı işte...
ben yine gebe değilim regl oldum
ısırgan otu aldım çayını yaptım içiyom bi sürü kişi içiyomuş neye faydası var bilmiyom hüpletip şifa niyetine diyom lakin önceleri tırstım ısırgan ya boğazımı yakarsa diye psikolocim etkilendi neyseki 10 dk demlenme sonunda bişi yapmıyomuş daha az demlenirse boğazda kaşıntı yapabiliyomuş
Valla nasıl olayım her taze anne gibi yorgun ve uykusuz bi düzene giremedik yavrumada her götürdüğümüz doktor başa biley söyledi kafamız allak bullak oldu şimdi özel bi doktor bulduk ona gidiyruz bizim tüp doktorları gibi çocuk doktorlarıda çok önemli biri sütün yetmiyo mama ver diyo biri verme diyo biride verceksen kaşıkla ver diyo şaşkın olduk iyice sende en yakın zamanda yaşarsın inşallah bunları çok zormuş anne olmak ama çokta güzel
Kızlar Atv De Zahide ile Yetiş Hayata' da Bebeği olmayan bir çifti konu almşlar. Ne anlatılacak bilmiyorum ama bi haber verim arkadaşlarıma dedim.
Şifa olsun bebeem
Allahım yaaaa ben deli olacam bu gidişleee
kurul sonucum için Çapayı aradımm ....
sonuç çıkmış
kuruldaki çok bilmişler histereskopi yapılması gerektiğine karar vermişler.....
Şaka mı bunlar yaaaa....histereskopi yapılınca ne çıkacağını sanıyorlar acaba....3 kez olduğum işlemin tekrarında farklı bişey mi çıkaracaklar acaba rahimden..verin raporumu da ben bakayım gerisine arkadaşş çıldırmak işten bile değil....testleri uzattılar sonuçları uzattılar her işimi böyle uzatmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorumm..tüplerim yok yanii hist yapsan ne işime yarayacak 4. kez ver raporumu da bakayım tedavimeee hep beni mi buluyor tüm arızalar anlamadım gittiii
fena halde sinrlendimmm.....işlerim de bitmedii..pazara gidip gelicem...yarın arkadaşım gelecek oturmayaa...perşembe genetik randevumuz var kocamlaaa sabahtan gidip saydrımak istiyorumm kuruldaki çok bilmişlere:88::88::88:
E ben varım. Ama birazdan gidip karnabahar kızartıcam. kocişin çıkışna göre ayarlim de sıcak sıcak yiyelim dedim.sara beni beğenmiş geldim oyunu bırakıp ama sara yokkiiii
canim benim 11 gun sonucum 0.28 cikti negatif yani haber veriyim dedim
E ben varım. Ama birazdan gidip karnabahar kızartıcam. kocişin çıkışna göre ayarlim de sıcak sıcak yiyelim dedim.
Geçmiş olsu canım. İnşallah o 0 bir gün yer değiştirip 280 olacak:)canim benim 11 gun sonucum 0.28 cikti negatif yani haber veriyim dedim
Hııı gördüm onun menüsünü. Bana da karışık geldi azıcık:) Benim kociş biraz geç gelicekmiş. Onun için ağırdan alıyorum yapım aşamasını Ben biraz zorla yediğim için kızarma olunca tadı biraz baskılyor hiç değilse. Biliyorum kızarınca vitamini gidiyor. ama hiç yememekten iyidir napalım..karnıbahar gecesi demek..
yokhe arkidişimizde onu yapcakmış..
bende marketten bugün aldım
karnıbaharı ben son zamanlarda fırında kızartıyorum daha sağlıklı oluyor...
Geçmiş olsu canım. İnşallah o 0 bir gün yer değiştirip 280 olacak:)
Hııı gördüm onun menüsünü. Bana da karışık geldi azıcık:) Benim kociş biraz geç gelicekmiş. Onun için ağırdan alıyorum yapım aşamasını Ben biraz zorla yediğim için kızarma olunca tadı biraz baskılyor hiç değilse. Biliyorum kızarınca vitamini gidiyor. ama hiç yememekten iyidir napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?