Benim karnabaharlar kararmış!!! Sorcam ben o pazarcıyaaaaa
aaaa niyeki acaba:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim karnabaharlar kararmış!!! Sorcam ben o pazarcıyaaaaa
Ay bilmiyoru akşam çıkmıştım pazara kararmışı vermiş eşşek herif ya. o kadarda dedim kararamamış olanın ver diye. Kaldık mantıya bu saattn sonraaaaa niyeki acaba:26:
Ay bilmiyoru akşam çıkmıştım pazara kararmışı vermiş eşşek herif ya. o kadarda dedim kararamamış olanın ver diye. Kaldık mantıya bu saattn sonra
mantıda iyiymiş yanee...
patates kızartadabilirsin her zaman yerim
sagol canım kendımı toparlıyınca ılk ısım kk dakı arkadaslara haber vermek olduaklımdaydın biliyormusun not almıştım 12 gün olmayabilirim dediğinde...
özel mesaj atasım geldi sonra dedimki haber verir nasılsa çok teşekkür ediyorum beni merakta bırakmadığın için...
ve asıl konu sonucun tabiki...
canın sağolsun bitanem hemen hemen hepimiz negatifler görmüş hatunlarız er ya da geç bebeklerimiz gelecek buna inancımız tam yola devam ediyoruz...Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah...
Geçmiş olsu canım. İnşallah o 0 bir gün yer değiştirip 280 olacak:)
Hııı gördüm onun menüsünü. Bana da karışık geldi azıcık:) Benim kociş biraz geç gelicekmiş. Onun için ağırdan alıyorum yapım aşamasını Ben biraz zorla yediğim için kızarma olunca tadı biraz baskılyor hiç değilse. Biliyorum kızarınca vitamini gidiyor. ama hiç yememekten iyidir napalım..
kızlar bayağı zamandır gelemedim nasılsınız ben bursadayım 10 gündür hemen bursada doktor araştırdım ama bulamadım kimseye güvenemiyorum bide benim tüplerde problem var galiba maddiyatımız iyi olursa istanbula gidesim var ama içimden hiç biyere gidesimde yok kendi haline bırakıp ALLAH IM verirse olur vermezsede neyapalım kadere boyun eğmek gerek sizleri çok seviyorum RABBİM tez zamanda bizlere bebelerimizi versin zor ama ALLAH TAN ümit kesilmiyo canlar
sagol canım kendımı toparlıyınca ılk ısım kk dakı arkadaslara haber vermek oldu
tesekkur ederım ıns.bırgun yuksek degerlerı bızde gorucez o testtı beklerkenkı anımı hatırladıkca oldum oldum dırıldım zaman durdu gecmedı resmen keske sonuda hayırlı olsaydı... ama nasip boylemıs yıkıldım ama gene toparlandım önemlı olan umudumuzu yıtırmemek donmuslarım var ınsallah onlardan bırı benle olucaklardır..
Mantı da yapmadım. Dedim madem karbonhidrat olacak sağlıklısı olsun bari dedim. Memleketten erişte gelmişti ev yapımı. Haşladım sarımsaklı yoğurt üstüne de pul biberli tereyağ.... Ohh Allah olmayanı da doyursun yarabbim aratmasın. Çok zevkle yedim valla
Patatese gelince o niye aklıma gelmedi ki. Halbuse beni tarlasına atsan bıraksan yok demem yanee
canım özlemişim seni
benim durumumda senden farksız değil bırakmışım kendi haline olursa olur modundayım epeydir...
bursadan kızlar var topikte aslında onlar sana doktor önerebilirler en güzeli İstanbul bencede ama dediğin gibi maddiyat önemli...
bende özledim canım inşaallah burda bebek hasreti çeken hepimize RABBİM nasip etsin bebeklerimizi muharrem ayı hürmetine inşaallah
sagol canım kendımı toparlıyınca ılk ısım kk dakı arkadaslara haber vermek oldu
tesekkur ederım ıns.bırgun yuksek degerlerı bızde gorucez o testtı beklerkenkı anımı hatırladıkca oldum oldum dırıldım zaman durdu gecmedı resmen keske sonuda hayırlı olsaydı... ama nasip boylemıs yıkıldım ama gene toparlandım önemlı olan umudumuzu yıtırmemek donmuslarım var ınsallah onlardan bırı benle olucaklardır..
geçen akşam bende aynısını yaptım
hatta üst üste 2 akşamı ev yapımı erişte ile geçiştirdik dediğin gibi sarımsaklı yoğurt ve sosuyla
yazdım burayada miss gibi sarımsak kokuyorum diye
Amin bitanem Amin...
Bu ay çok önemli bol bol dua etmek lazım..
Bir tanıdığım vardı çoook eskilerden haberde almazdım pek bugün annemden öğrendim 9 yıldır bebekleri olmuyormuş ve dua ya yönelmiş hatun ciddi anlamda ama bir iki okumayla falan değil dualarının sonucu gebe kalmış 9 yıldan sonra o nedenle herkese dua edin deyip duruyormuş ve haklıda hem tedavilerimize baklamlı hemde bol bol dua etmeliyiz okumalıyız...
Aaaaaa Muharrm başladıı. Aşure yapıp dağıtmak lazım
Bnimde aşılama 1 tüp denemem var negaif olan. Ve 10 larda yumrtlama takipleri çatlatma iğneleri vs...Önümüzdeki ay dondurulmuşlarla denicem ama Egunal' a bakılacak olursa ben hamileyim:)
Hee gördüm öyle bi yazı ama hafta sonu falandı sanırm. Eve girmedik nerdeyse.. Bi kv bi babam bi pazar fala n derken hep geç geldik eve
Bnimde aşılama 1 tüp denemem var negaif olan. Ve 10 larda yumrtlama takipleri çatlatma iğneleri vs...Önümüzdeki ay dondurulmuşlarla denicem ama Egunal' a bakılacak olursa ben hamileyim:)
Hee gördüm öyle bi yazı ama hafta sonu falandı sanırm. Eve girmedik nerdeyse.. Bi kv bi babam bi pazar fala n derken hep geç geldik eve
Aaaaaa Muharrm başladıı. Aşure yapıp dağıtmak lazım
İyi gecelerrr kızlarr nsılsınızzz geceniz muhabbetiniz bol olsun inşş bu arada sarımsak kokusundan girilmiyor topige ne vr yok canlarrrr bende çook severim sarımsaklı yogurlu herşeyiii.
Gülden sen nasıslsın canım oyumu kullndım tatlım duyrulurr