- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
günaydın kızlarrrr nasılsınızz BEN VE GRİBİM TOPİĞE TEŞRİF ETTİK
günaydınnnnnn benim gripte senin gibi sevgiyle kucaklayıp öpüyomuşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrr nasılsınızz BEN VE GRİBİM TOPİĞE TEŞRİF ETTİK
KIZLARRRRR BAKIN NE OLDU:44::44::44::44::44::44::44: ŞİMDİ BEN 36 YAŞIMDAYIMM DÜN BİR DİŞ AĞRISI HİSETTİM ARKA TARAFLARDA (oralada ara ara ağrıyan bir dişim vardı)AMA ELİMLE KONTROL ETME GEREĞİ DUYDUM BİR YUMRULUK VAR SANIRIM ÜST DAMAKTAN (lt damaktakileri aldırmıştım)20 LİK DİŞİM ÇIKIYOR
dün o kadar mevzusu oldu kıskandın tabii illa 20 lik çıkarcan
Bu demek oluyoki 36 lık değil 20 lik hatunsun ohhhh sefan olsun
günaydınnnnnn Benim gripte senin gibi sevgiyle kucaklayıp öpüyomuşşşşş
canım 20 lik diş illa 20 yasında cıkmıyo geneli 20 li yaşlarda cıktıgı için öyle deniliyor..
senin şu pozitifliğin varyaaa harikaaa ama bu yaşta normalmi acaba :44::44::44::44::44:
senin şu pozitifliğin varyaaa harikaaa ama bu yaşta normalmi acaba :44::44::44::44::44:
canım 20 lik diş illa 20 yasında cıkmıyo geneli 20 li yaşlarda cıktıgı için öyle deniliyor..
Bide duymadın galiba dün sölemiştim babam 55 yasında ve 20 lik dişi gecen hafta zorlamaya basladı yeni cıkıyomus mecburen aldırıldı
pozitifi bi bhcg de görmüyom onun dışında pozitifimdir
20 lik diş 36 çıkabilir şekerim daha ileri yaşlarda da çıkmışlığı var bana tuhaf gelmedi...
Hemen bi pasta kesin 20 lik dişim çıktı temalı bi parti yapın hemen
Günaydın arkadaşlar
Canım teşekkürler cevabın için. Bugün de negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor. Dediğin gibi çok uzun sürdü. Eğer son adet tarihimden hesaplarsak 6. haftadayım şu an. Ateşim hala 36.6. Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum artık. Çizgi de regl öncesine göre çok daha silik. Belki kanda değelerler düşmüştür de idrarda daha bugün düşmüştür.
Ben de haftasonu gitmeyi düşünüyorum. 13. gün olacak. Yumurta varsa görmesi lazım.
inşşşşşş hcg dede pozitif göreceksin evet olabilir bir parti ama diş pastasını senden isterim
kızlar ben çıkıyorum
Ya kizlar bisi sorucam ben geçen ay tedavi oldun biliyorsunuz. ama tutmadi. Bu ay kendimiz deneyecektik. Bugün adetin 18. Günü yumurtlama akıntısı geçtiğimiz günlerde geldi. ama bu sabah nokta gibi pembemsi bi kan mi desem ne olduğunu anlamadığım bi lekelenme oldu acaba bu çatlama isareti mi? Ne olabilir sizce?
Allahım yaaaa ben deli olacam bu gidişleee
kurul sonucum için Çapayı aradımm ....
sonuç çıkmış
kuruldaki çok bilmişler histereskopi yapılması gerektiğine karar vermişler.....
Şaka mı bunlar yaaaa....histereskopi yapılınca ne çıkacağını sanıyorlar acaba....3 kez olduğum işlemin tekrarında farklı bişey mi çıkaracaklar acaba rahimden..verin raporumu da ben bakayım gerisine arkadaşş çıldırmak işten bile değil....testleri uzattılar sonuçları uzattılar her işimi böyle uzatmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorumm..tüplerim yok yanii hist yapsan ne işime yarayacak 4. kez ver raporumu da bakayım tedavimeee hep beni mi buluyor tüm arızalar anlamadım gittiii
fena halde sinrlendimmm.....işlerim de bitmedii..pazara gidip gelicem...yarın arkadaşım gelecek oturmayaa...perşembe genetik randevumuz kar kocamlaaa sabahtan gidip saydrımak istiyorumm kuruldaki çok bilmişlere:88::88::88:
aniden çıktım topikten dışarı çıktım dolandım geldim...
iyisinizdir inşallah...
hıımmmm değişik enterasan tuhaf şüpheli bir durum
kız gebe kaldında yerleşme şeysimi yaşadın acaba
3 gün sonra idrar testi yap tamammı
bazı hatunlarda çatlatma zamanıda lekelenme görülebilirmiş ama çok nadir bir durum bu ben iyiye yormak istiyrum ula:13:
Allahım yaaaa ben deli olacam bu gidişleee
kurul sonucum için Çapayı aradımm ....
sonuç çıkmış
kuruldaki çok bilmişler histereskopi yapılması gerektiğine karar vermişler.....
Şaka mı bunlar yaaaa....histereskopi yapılınca ne çıkacağını sanıyorlar acaba....3 kez olduğum işlemin tekrarında farklı bişey mi çıkaracaklar acaba rahimden..verin raporumu da ben bakayım gerisine arkadaşş çıldırmak işten bile değil....testleri uzattılar sonuçları uzattılar her işimi böyle uzatmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorumm..tüplerim yok yanii hist yapsan ne işime yarayacak 4. kez ver raporumu da bakayım tedavimeee hep beni mi buluyor tüm arızalar anlamadım gittiii
fena halde sinrlendimmm.....işlerim de bitmedii..pazara gidip gelicem...yarın arkadaşım gelecek oturmayaa...perşembe genetik randevumuz var kocamlaaa sabahtan gidip saydrımak istiyorumm kuruldaki çok bilmişlere:88::88::88:
delircem arkadaş benim de bir çıkıp dolanmaya ihtiyacım var...zaten pazara falan da gitmem lazımm..eşime dedim haber bekliyordu o da fıttırdı....perşembe giderim artık gündüzden görüşürüm kurulla nasıl ikna edeceksem ..illa yatırcaklar o masayaaa otomatik herkesii
bir sakinleşeyim gelirim akşmaaa gerçi mutfakta da işim çok amaa
gelmezsem merak etmeyinn işlerim bitmemiş demektir
Ay canm dur bi sakin ol. Devlet işleri işte. Kim bilir ne düşündüler. Ay ne bilim belki telefona bakan yanlış okuumuştur. Hani isimler falan karışabbiliyo ya bazen.