Tüp Bebek Günlüğümüz !

mantıda iyiymiş yanee...
patates kızartadabilirsin her zaman yerim

Mantı da yapmadım. Dedim madem karbonhidrat olacak sağlıklısı olsun bari dedim. Memleketten erişte gelmişti ev yapımı. Haşladım sarımsaklı yoğurt üstüne de pul biberli tereyağ.... Ohh Allah olmayanı da doyursun yarabbim aratmasın. Çok zevkle yedim valla
Patatese gelince o niye aklıma gelmedi ki. Halbuse beni tarlasına atsan bıraksan yok demem yanee

sagol canım kendımı toparlıyınca ılk ısım kk dakı arkadaslara haber vermek oldu

tesekkur ederım ıns.bırgun yuksek degerlerı bızde gorucez o testtı beklerkenkı anımı hatırladıkca oldum oldum dırıldım zaman durdu gecmedı resmen keske sonuda hayırlı olsaydı... ama nasip boylemıs yıkıldım ama gene toparlandım önemlı olan umudumuzu yıtırmemek donmuslarım var ınsallah onlardan bırı benle olucaklardır..

kızlar bayağı zamandır gelemedim nasılsınız ben bursadayım 10 gündür hemen bursada doktor araştırdım ama bulamadım kimseye güvenemiyorum bide benim tüplerde problem var galiba maddiyatımız iyi olursa istanbula gidesim var ama içimden hiç biyere gidesimde yok kendi haline bırakıp ALLAH IM verirse olur vermezsede neyapalım kadere boyun eğmek gerek sizleri çok seviyorum RABBİM tez zamanda bizlere bebelerimizi versin zor ama ALLAH TAN ümit kesilmiyo canlar

canım özlemişim seni
benim durumumda senden farksız değil bırakmışım kendi haline olursa olur modundayım epeydir...
bursadan kızlar var topikte aslında onlar sana doktor önerebilirler en güzeli İstanbul bencede ama dediğin gibi maddiyat önemli...

geçti gitti artık Rabbim içini ferahlatsın canım...

geçen akşam bende aynısını yaptım
hatta üst üste 2 akşamı ev yapımı erişte ile geçiştirdik dediğin gibi sarımsaklı yoğurt ve sosuyla
yazdım burayada miss gibi sarımsak kokuyorum diye

bende özledim canım inşaallah burda bebek hasreti çeken hepimize RABBİM nasip etsin bebeklerimizi muharrem ayı hürmetine inşaallah

bende özledim canım inşaallah burda bebek hasreti çeken hepimize RABBİM nasip etsin bebeklerimizi muharrem ayı hürmetine inşaallah

Amin bitanem Amin...
Bu ay çok önemli bol bol dua etmek lazım..
Bir tanıdığım vardı çoook eskilerden haberde almazdım pek bugün annemden öğrendim 9 yıldır bebekleri olmuyormuş ve dua ya yönelmiş hatun ciddi anlamda ama bir iki okumayla falan değil dualarının sonucu gebe kalmış 9 yıldan sonra o nedenle herkese dua edin deyip duruyormuş ve haklıda hem tedavilerimize baklamlı hemde bol bol dua etmeliyiz okumalıyız...

Bnimde aşılama 1 tüp denemem var negaif olan. Ve 10 larda yumrtlama takipleri çatlatma iğneleri vs...Önümüzdeki ay dondurulmuşlarla denicem ama Egunal' a bakılacak olursa ben hamileyim:)
geçen akşam bende aynısını yaptım
hatta üst üste 2 akşamı ev yapımı erişte ile geçiştirdik dediğin gibi sarımsaklı yoğurt ve sosuyla
yazdım burayada miss gibi sarımsak kokuyorum diye

Hee gördüm öyle bi yazı ama hafta sonu falandı sanırm. Eve girmedik nerdeyse.. Bi kv bi babam bi pazar fala n derken hep geç geldik eve

İyi gecelerrr kızlarr nsılsınızzz geceniz muhabbetiniz bol olsun inşş bu arada sarımsak kokusundan girilmiyor topige ne vr yok canlarrrr bende çook severim sarımsaklı yogurlu herşeyiii.

Gülden sen nasıslsın canım oyumu kullndım tatlım duyrulurr

tabi canım kabul edilmeyen duadan RABBİM E sığınırım bizimde dualarımız kabul olur inşaallah canım bişey öğrendim dileğini dileyip besmeleyle subhaneke okuyosun 313 defa

bende 4 yıldır ugrasıyorum sebebsız oldugundan dolayı tup bebek raporu ıcın 2 asılamam oldu klomenle denemelerımın sayısını bende bılmıyorum ılk tup denememdı ama olmadı 4 donmusum var bakalım yenı tedavıye ne zaman ve nasıl merhaba dıyecegım

bende kurutulmuş patlıcan fasülye kabak
yaptım üstünede bool sarımsaklı yoğurt
herkes sarımsak yemiş anlaşılan topikte

kızlar ben bişey soracam
hani mesajların altında imza gibi yazılar oluyor ya yeteeer arkadaşımızın
Atatürk fotosu varya ben nasıl yaparım ondan

evet bana göre hamilesin tıp aksini söyleyene kadar hamilesin diyorum işte

Aaaaaa Muharrm başladıı. Aşure yapıp dağıtmak lazım

evet canım dün ilk günüydü muharrem ayının 9.10. ve 11.dünlerinde oruçlu olmak bol bol dua etmek önemli değerlendirelim bence..
aşurede iyi olur yapta yiyek..

sağol bebişim..
sarımsaklı yoğurt sevilmezmi yae sıradan bi erişteye sarımsaklı yoğurt dök al sana mantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…