• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Püffff topicteki kokuya bakk Herkes sarımsaklı ya kimse almıyo tabi kokuyu kihkihkih:35:

tabi canım kabul edilmeyen duadan RABBİM E sığınırım bizimde dualarımız kabul olur inşaallah canım bişey öğrendim dileğini dileyip besmeleyle subhaneke okuyosun 313 defa

Hemen okicam. Sağol canm

Canımm İnşşş bende yapıcm aşure bol bolll çokk seviyorum gerçekten elimden geldigince her sene yapmaya çlışıyorumm :56:
Bende evlendiğimden beri yapıyoru her sene. Annem çalışığından çocukluğumda öyle pek aşure hatıram yoktur benim.İnşallah benim çocuklarımın olur.

bende 4 yıldır ugrasıyorum sebebsız oldugundan dolayı tup bebek raporu ıcın 2 asılamam oldu klomenle denemelerımın sayısını bende bılmıyorum ılk tup denememdı ama olmadı 4 donmusum var bakalım yenı tedavıye ne zaman ve nasıl merhaba dıyecegım

Aynn canm. BEnimde 4 dondurulmuşum var. önümüzdeki ay yapıcaz transferi gibi görünüyo.

tabi canım kabul edilmeyen duadan RABBİM E sığınırım bizimde dualarımız kabul olur inşaallah canım bişey öğrendim dileğini dileyip besmeleyle subhaneke okuyosun 313 defa

ama besmeleyle sübhaneke okunmazki
Allahüekber denir sübhanekeden önce
bilmişlik yapmak istemem ama
hani namazdan aklınıza getirin
ilk rekatta sübhaneke okunur sonra besmele çekilip fatiha okunur
çünkü sübhaneke duadır

kolaymış aslında regl im bitsin okurum ben sağol canım paylaşımın için:16:

hadiii :1::1:
pekala yıkıldım şimdi
üye olmak için ne kadar veriliyo peki

he valla aynen öyle:1:
sanırım 30 tl olması lazım...
unuttum ne kadar yatırdığımı:26:

evet bana göre hamilesin tıp aksini söyleyene kadar hamilesin diyorum işte:1:

evet canım dün ilk günüydü muharrem ayının 9.10. ve 11.dünlerinde oruçlu olmak bol bol dua etmek önemli değerlendirelim bence..
aşurede iyi olur yapta yiyek..

sağol bebişim..
sarımsaklı yoğurt sevilmezmi yae sıradan bi erişteye sarımsaklı yoğurt dök al sana mantı:1::1::1:

Ah işte onu yapamıyorum. Oruç tutma değil 1 saat geç kahvaltı yapsam acillik oluyorum resmen. Mide rahatsızlıklarım var benim.
Ama aşureyi yaparım kısmetse. Gidimde buğgday alim yarn.

Ah işte onu yapamıyorum. Oruç tutma değil 1 saat geç kahvaltı yapsam acillik oluyorum resmen. Mide rahatsızlıklarım var benim.
Ama aşureyi yaparım kısmetse. Gidimde buğgday alim yarn.

rahatsız oluyorsan tutmamalısın zaten canım helek acillik oluyorsan aklından bile geçirme:50::50::50:

mmutfaktaki tadilat bitti bende temizlik yaptım bu saate kadar yeni oturdum size slm vereyim dedim

ama besmeleyle sübhaneke okunmazki
Allahüekber denir sübhanekeden önce
bilmişlik yapmak istemem ama
hani namazdan aklınıza getirin
ilk rekatta sübhaneke okunur sonra besmele çekilip fatiha okunur
çünkü sübhaneke duadır

bunu ilk defa duyuyorum. Ama internetten baktım gerçekten besmele yok başında. Ama ben ne dua okursma okim hep besmele çekerim. KAfam karıştı:44:Bence içten gelerek temiz kalple yapılan herşey doğrudur dua konusunda... Herkes içinden geleni yapsın bence.

bunu ilk defa duyuyorum. Ama internetten baktım gerçekten besmele yok başında. Ama ben ne dua okursma okim hep besmele çekerim. KAfam karıştı:44:Bence içten gelerek temiz kalple yapılan herşey doğrudur dua konusunda... Herkes içinden geleni yapsın bence.

tabiiki haklısın canım
bende sübhaneke okurum en güzel zikirdir bende
Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin:16::16:
AMİN

Son düzenleme:
Back