kızlar ben bişey soracam
hani mesajların altında imza gibi yazılar oluyor ya yeteeer arkadaşımızın
Atatürk fotosu varya ben nasıl yaparım ondan
canım önce pro üye olman lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bişey soracam
hani mesajların altında imza gibi yazılar oluyor ya yeteeer arkadaşımızın
Atatürk fotosu varya ben nasıl yaparım ondan
canım önce pro üye olman lazım
tabi canım kabul edilmeyen duadan RABBİM E sığınırım bizimde dualarımız kabul olur inşaallah canım bişey öğrendim dileğini dileyip besmeleyle subhaneke okuyosun 313 defa
Bende evlendiğimden beri yapıyoru her sene. Annem çalışığından çocukluğumda öyle pek aşure hatıram yoktur benim.İnşallah benim çocuklarımın olur.Canımm İnşşş bende yapıcm aşure bol bolll çokk seviyorum gerçekten elimden geldigince her sene yapmaya çlışıyorumm
bende 4 yıldır ugrasıyorum sebebsız oldugundan dolayı tup bebek raporu ıcın 2 asılamam oldu klomenle denemelerımın sayısını bende bılmıyorum ılk tup denememdı ama olmadı 4 donmusum var bakalım yenı tedavıye ne zaman ve nasıl merhaba dıyecegım
tabi canım kabul edilmeyen duadan RABBİM E sığınırım bizimde dualarımız kabul olur inşaallah canım bişey öğrendim dileğini dileyip besmeleyle subhaneke okuyosun 313 defa
hadiii
pekala yıkıldım şimdi
üye olmak için ne kadar veriliyo peki
bayılazayım bu ne koku
evet bana göre hamilesin tıp aksini söyleyene kadar hamilesin diyorum işte
evet canım dün ilk günüydü muharrem ayının 9.10. ve 11.dünlerinde oruçlu olmak bol bol dua etmek önemli değerlendirelim bence..
aşurede iyi olur yapta yiyek..
sağol bebişim..
sarımsaklı yoğurt sevilmezmi yae sıradan bi erişteye sarımsaklı yoğurt dök al sana mantı
bu daha neki
salata malzemem yoktu yanına da soğan doğradım
bol sumaklı
ev mis mis
Ah işte onu yapamıyorum. Oruç tutma değil 1 saat geç kahvaltı yapsam acillik oluyorum resmen. Mide rahatsızlıklarım var benim.
Ama aşureyi yaparım kısmetse. Gidimde buğgday alim yarn.
Aynn canm. BEnimde 4 dondurulmuşum var. önümüzdeki ay yapıcaz transferi gibi görünüyo.
ama besmeleyle sübhaneke okunmazki
Allahüekber denir sübhanekeden önce
bilmişlik yapmak istemem ama
hani namazdan aklınıza getirin
ilk rekatta sübhaneke okunur sonra besmele çekilip fatiha okunur
çünkü sübhaneke duadır
mmutfaktaki tadilat bitti bende temizlik yaptım bu saate kadar yeni oturdum size slm vereyim dedim
Hoşgeldinn canımm ohh misler gibi olmustur mıtfagım şimdi tatlım dinlen bari bol boll
bunu ilk defa duyuyorum. Ama internetten baktım gerçekten besmele yok başında. Ama ben ne dua okursma okim hep besmele çekerim. KAfam karıştı:44:Bence içten gelerek temiz kalple yapılan herşey doğrudur dua konusunda... Herkes içinden geleni yapsın bence.
mmutfaktaki tadilat bitti bende temizlik yaptım bu saate kadar yeni oturdum size slm vereyim dedim
canım herkese iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSİN sağlıcakla kalın ben çıkıyorum görüşürüz
elceğizlerine sağlık ohh miss olmuştur şimdi mutfak..
iyi geceler canım...
elceğizlerine sağlık ohh miss olmuştur şimdi mutfak..
iyi geceler canım...