• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Orda üçüncü aşılamamı yapmışlardı bişey anlamamıştım boşuna yapmışlardı sanki ilgileri pek yok :50:o yüzden kararsızım ama dediğin canımcım rabbim ordan nasip edecek ise yönlendirsin hayırlısyla :40:karnı baharı coook severim :56::56: haşlayıp kızartıp sarımsaklı yogurt üstüne dökünce ımımımmmm :56: patlıcanıda yimek yapcam bizmki sever şakşuka yani lahanada dolma olucek şekerim hamsiiiiii de vazgeçilmez vitaminnnnn :56::56:

yavrucum yemekler süperde hepsi aynı akşama fazla gibi geldi bana:1:
mesela balık oldumu salata dışında bizde bişi olmaz balığın tam keyfine varalım diyerekten...

selam canım görkem paşamın annesi nasılsınız kuzuyla...
bizde de herşeyler aynı işte...
ben yine gebe değilim regl oldum:27::27::37:

Valla nasıl olayım her taze anne gibi yorgun ve uykusuz bi düzene giremedik yavrumada her götürdüğümüz doktor başa biley söyledi kafamız allak bullak oldu şimdi özel bi doktor bulduk ona gidiyruz bizim tüp doktorları gibi çocuk doktorlarıda çok önemli biri sütün yetmiyo mama ver diyo biri verme diyo biride verceksen kaşıkla ver diyo şaşkın olduk iyice sende en yakın zamanda yaşarsın inşallah bunları çok zormuş anne olmak ama çokta güzel:52:

ısırgan otu aldım çayını yaptım içiyom bi sürü kişi içiyomuş neye faydası var bilmiyom hüpletip şifa niyetine diyom lakin önceleri tırstım ısırgan ya boğazımı yakarsa diye psikolocim etkilendi neyseki 10 dk demlenme sonunda bişi yapmıyomuş daha az demlenirse boğazda kaşıntı yapabiliyomuş:53::53:

Kızlar Atv De Zahide ile Yetiş Hayata' da Bebeği olmayan bir çifti konu almşlar. Ne anlatılacak bilmiyorum ama bi haber verim arkadaşlarıma dedim.

ısırgan otu aldım çayını yaptım içiyom bi sürü kişi içiyomuş neye faydası var bilmiyom hüpletip şifa niyetine diyom lakin önceleri tırstım ısırgan ya boğazımı yakarsa diye psikolocim etkilendi neyseki 10 dk demlenme sonunda bişi yapmıyomuş daha az demlenirse boğazda kaşıntı yapabiliyomuş:53::53:

Şifa olsun bebeem

Valla nasıl olayım her taze anne gibi yorgun ve uykusuz bi düzene giremedik yavrumada her götürdüğümüz doktor başa biley söyledi kafamız allak bullak oldu şimdi özel bi doktor bulduk ona gidiyruz bizim tüp doktorları gibi çocuk doktorlarıda çok önemli biri sütün yetmiyo mama ver diyo biri verme diyo biride verceksen kaşıkla ver diyo şaşkın olduk iyice sende en yakın zamanda yaşarsın inşallah bunları çok zormuş anne olmak ama çokta güzel:52:

Amin canım inşallah bende dahil tüm arkadaşlarımız yaşar bu güzellikleri...
Doktorlar baya yardımcı olmuşlar sana:1:
Ne çelişkili konuşmuşlar ne yapacağını şaşırır insan...
Ben paşalarımın doktorundan biliyorum eğer bebek kusuyorsa yedikten sonra fazla fazla doymuştur istesede yedirmeyin demişti...

Allahım yaaaa ben deli olacam bu gidişleee:47::47::47::47:
kurul sonucum için Çapayı aradımm ....
sonuç çıkmış
kuruldaki çok bilmişler histereskopi yapılması gerektiğine karar vermişler.....:53::53:
Şaka mı bunlar yaaaa....histereskopi yapılınca ne çıkacağını sanıyorlar acaba....3 kez olduğum işlemin tekrarında farklı bişey mi çıkaracaklar acaba rahimden..verin raporumu da ben bakayım gerisine arkadaşş çıldırmak işten bile değil....testleri uzattılar sonuçları uzattılar her işimi böyle uzatmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorumm..tüplerim yok yanii hist yapsan ne işime yarayacak 4. kez ver raporumu da bakayım tedavimeee hep beni mi buluyor tüm arızalar anlamadım gittiii:47::47::47::47:
fena halde sinrlendimmm.....işlerim de bitmedii..pazara gidip gelicem...yarın arkadaşım gelecek oturmayaa...perşembe genetik randevumuz var kocamlaaa sabahtan gidip saydrımak istiyorumm kuruldaki çok bilmişlere:20::20::20::20::20::47::47::47::47::88::88::88:

meerabayıınnnnn:3::3::3:
valla direk salıcam konuya
işte bu sebepten benim tocam bu rapor işine bi türlü sıcak bakmıyo...:50::50::50:
ikramayacığımın evine misafir olduğumuzda ordaki konuşmalardan anlamış kendisi bana aynen büle didi..
boş yere oraya gidipte gereksiz bi sürü zaman kaybı yapmam ve işleme dahil olmam didi:40::40::40::40:

Cancağızlarım ben kapıdan siz bacadan çıkıyonuz topik ıssız sessiz garip kimsesiz kalıyo:43::43::43::1:
Neyse ben oyun kulübünde takılıyom gelince bu mesajımı beğenin benimle muhabbet etmek isteyenler oyunu bırakırım okeye dönerken bile terkeder sizin için gelirim:1::1:

canim benim 11 gun sonucum 0.28 cikti negatif yani haber veriyim dedim

aklımdaydın biliyormusun not almıştım 12 gün olmayabilirim dediğinde...
özel mesaj atasım geldi sonra dedimki haber verir nasılsa çok teşekkür ediyorum beni merakta bırakmadığın için...
ve asıl konu sonucun tabiki...
canın sağolsun bitanem hemen hemen hepimiz negatifler görmüş hatunlarız er ya da geç bebeklerimiz gelecek buna inancımız tam yola devam ediyoruz...Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah...

E ben varım. Ama birazdan gidip karnabahar kızartıcam. kocişin çıkışna göre ayarlim de sıcak sıcak yiyelim dedim.

karnıbahar gecesi demek..
yokhe arkidişimizde onu yapcakmış..
bende marketten bugün aldım:56::56:
karnıbaharı ben son zamanlarda fırında kızartıyorum daha sağlıklı oluyor...

Hani annesi tarafından evde bırakılıp ölüme terk edilen bebek vardıya annesi tatile gitmişti evde onu bırakarak bugün bebek toprağa verilmiş şimdi cenazesini gördüm küçücük tabutu vardı musalla taşında melek oldu gitti ailesinden kimse yok vatandaş ilgilenip toprağa vermiş babası benim haberim bile yok varlığından kabul etmiyorum demiş çok kötü oldum minicik mezarı var:43::43::43::43::43::43::43:annesi cezaevinde bu nasıl bişi ya anlamakta zorlanıyorum:50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canim benim 11 gun sonucum 0.28 cikti negatif yani haber veriyim dedim
Geçmiş olsu canım. İnşallah o 0 bir gün yer değiştirip 280 olacak:)

karnıbahar gecesi demek..
yokhe arkidişimizde onu yapcakmış..
bende marketten bugün aldım:56::56:
karnıbaharı ben son zamanlarda fırında kızartıyorum daha sağlıklı oluyor...
Hııı gördüm onun menüsünü. Bana da karışık geldi azıcık:) Benim kociş biraz geç gelicekmiş. Onun için ağırdan alıyorum yapım aşamasını Ben biraz zorla yediğim için kızarma olunca tadı biraz baskılyor hiç değilse. Biliyorum kızarınca vitamini gidiyor. ama hiç yememekten iyidir napalım..:35:

Geçmiş olsu canım. İnşallah o 0 bir gün yer değiştirip 280 olacak:)

Hııı gördüm onun menüsünü. Bana da karışık geldi azıcık:) Benim kociş biraz geç gelicekmiş. Onun için ağırdan alıyorum yapım aşamasını Ben biraz zorla yediğim için kızarma olunca tadı biraz baskılyor hiç değilse. Biliyorum kızarınca vitamini gidiyor. ama hiç yememekten iyidir napalım..:35:

haklısın canım karnıbahar zor yeniyor eşim yemez kızartmadan bende fırında yapayım dedim bana göre güzeldi ama eşim ısrarla yağda kızart diyo bana:1:

Back